Hos MIIEGO er lyd noget, vi deler. Derfor har vi også et stærkt fællesskab af ambassadører og et åbent community for alle MIIEGO-brugere under hashtagget #teammiiego. Vores ambassadører er alt fra fritidsløbere til personlige trænere og professionelle atleter. Det, de har tilfælles, er en passion for bevægelse og fantastisk lyd. Læs mere om nogle af vores stærke ambassadører lige her.

Rasmus Lauge BOOM Titanium

Rasmus Lauge

Professionel håndboldspiller 

Rasmus Lauge er professionel håndboldspiller, med mange store titler på CV’et. Kendt for sin indædte energi på banen og viljen til at vinde hver gang. 

At Rasmus Lauge har valgt at blive MIIEGO ambassadør er ingen tilfældighed. Rasmus bruger lyd, både musik og podcasts, i sin træning og sine mange timer på farten mellem kampe. Udstyret bliver især testet for sin komfort når Rasmus bruger det, da der er mange hurtige bevægelser og repetitioner i den selvstændige træning uden bold.  

Rasmus har ikke tidligere tænkt over hvilket lydprodukt han brugte, men som han selv siger: ”Det gør jeg nu, for komforten kombineret med lyden fra MIIEGO, passer perfekt til et aktivt liv som mit. MIIEGOs produkter er det der sidder bedst og lyder bedst – kort og godt. Det er derfor jeg bruger MIIEGO – og jeg er glad for at være en del af #teammiiego”. 

”Jeg bruger lyd til træning og for at bringe mig selv ”in the zone”. For mig er lyd motiverende og et beat og god lyd kan få mig til at udholde selv de lange træningspas. At lytte til musik, imens jeg træner er for mig vigtigt. Både for den åbenlyse motivation, men ligesom for mange andre, for at glemme smerten og pushe på når det er hårdest. Og valget af MIIEGO som brand er kort og godt fordi det er det der lyder bedst og sidder bedst”

Læs artiklen om samarbejdet mellem Rasmus Lauge og MIIEGO

Rene Holten Poulsen

René Holten Poulsen

Professionel kajakroer

René Holten Poulsen er Danmarks mest vindende kajakroer, der gennem sin imponerende karriere har vundet hele 28 internationale medaljer til både OL, VM, og EM. Som atlet er René determineret ud over normalen, og når han skærer gennem vandoverfladen med sin pagaj, er det med præcision og enorme mængder råstyrke.
At Réne Holten Poulsen er MIIEGO-ambassadør betyder også, at MIIEGOs høretelefoner kommer til sin ret, når de er med ham i træningslokalet og på vandet. Her er sved og vanddråber en konstant faktor, og til de lange træninger er både komfort og lang batterilevetid et must. En ægte sportsmand med et par ægte sportshøretelefoner.

Læs artiklen om, hvorfor vi har valgt René Holten Poulsen som MIIEGO ambassadør.

 

“Generelt er det vigtigt ved vandsport, at høretelefonerne er vandtætte. Og så sidder de utroligt let på mine ører. Man bevæger sig alligevel rimeligt meget, så bøjlen hjælper på, at jeg ikke skal tænke over, om de sidder helt perfekt, når jeg træner.”

Michelle Vesterby

Michelle Vesterby

Professionel Triatlet

Michelle Vesterby er tidligere elitesvømmer, der sidenhen kastede sin kærlighed på triatlon-sporten, hvor man både løber, cykler og svømmer lange distancer. Kendt for sin utrolige viljestyrke og sin positive indstilling begiver Michelle sig ud på både hav og landevej, når hun deltager i triatlons og Iron Man-konkurrencer verden over. Konkurrencer, hun gennem tiden har vundet hele 13 medaljer for – alle sammen under hendes mantra ”Just keep smiling”.
At deltage i disse løb kræver både stor udholdenhed og mange måneders træning. Det er særligt under denne træning og på de lange rejser mod konkurrencer, at Michelle Vesterby tager sine MIIEGO-høretelefoner på og finder sit fokus uden forstyrrelser fra omverdenen.

Læs artiklen om Michelle Vesterbys rejse til VM i triatlon.

 

“Grunden til, at jeg er glad for MIIEGO, er fordi, det er et dansk lokalt brand og nogle rigtigt gode produkter på samme tid. Jeg kan godt lide at have lidt musik eller en podcast med, når jeg er på farten. Når jeg løber en tur eller træner i fitness, er det bare sindssygt rart at have lidt lyd i ørerne – og der skal mit udstyr også bare virke. Derfor bruger jeg MIIEGO.”

Ultralandsholdet

Ultralandsholdet

Landshold af danske ultraløbere

MIIEGO er i 2022 blevet både sponsor og officiel audiopartner for Det danske landshold i ultraløb. Ultraløb er ekstreme løb på distancer på mindst 50 km og ofte i udfordrende eller kuperet terræn. Ultralandsholdet består af 23 passionerede løbere, der alle har en helt unik evne til at presse deres grænser og yde deres allerbedste på trods af regn, slud, vind og umådeligt lange distancer. Når Ultralandsholdet deltager i både nationale og internationale konkurrencer, er det i kategorierne 50 km, 100 km og 24 timers løb. Her er altså tale om løb, der kræver, at løberne er i stand til at fortsætte, selv når trætheden indtræffer – og der skal imponerende vilje til for netop det.
Når MIIEGO vælger at være sponsor for Ultralandsholdet, er det fordi vi spejler os i deres kærlighed for bevægelse og deres mål om altid at yde deres ypperste.
Ultralandsholdet bruger i deres træning MIIEGOs høretelefoner, der med deres lange batteritid og vandtætte design er perfekt til de ekstreme løb.

Læs artiklen om samarbejdet mellem Ultralandsholdet og MIIEGO.

“Mine favorithøretelefoner fra MIIEGO er MiiBUDS ACTION II. De sidder perfekt i øret, de er lette og så har de lang batteritid. Lyden er rigtig god, og de tillader mig at gå ind i ”min egen verden”, hvilket er vigtigt for mig under de lange løb.”– Diana Kämpe, atlet på Ultralandsholdet.

Rowmodels

Rowmodels

Danmarks første kvindebåd til at ro over Atlanten

MIIEGO er i 2022 blevet stolt sponsor af Rowmodels. Danmarks første kvindelige hold, der skal ro hele 5000 km. på tværs af Atlanterhavet som en del af Talisker Whisky Atlantic Challenge.
Dette er et ”unsupported race”, hvilket betyder, at de tre seje kvinder skal klare alt på egen hånd, så snart båden sætter i gang ved La Gomera i Spanien.
Med et udgangspunkt i at være ”Better together” skal de alle ro 14 timer dagligt og mønstre både stor holdånd og viljestyrke, når de på deres lange tur skal kæmpe mod elementerne og løfte som et team for at komme i mål.
MIIEGO er ikke alene imponerede over Rowmodels, men også sindssygt glade for at kunne kalde os sponsorer for så stærkt og målrettet et hold, der har sat sig for noget, som ingen andre danske kvinder har gjort som team før.
RowModels kommer til at have både MIIEGOs MiiBUDS ACTION II-høretelefoner samt den vandtætte AXTIVE M3-højttaler med på deres tur over Atlanten.

 

“Grunden til, vi opsøgte et samarbejde med MIIEGO, er, at MIIEGO har fokus på den aktive livsstil, hvor pasform og vandtæthed er en vigtig parameter. Og så er MIIEGO jo et dansk brand med en stolt audiotradition, og når vi som den første danske kvindebåd kaster os ud i denne udfordring, er det oplagt at slå et slag for det danske flag.” – Rowmodels

SE FLERE AF VORES SEJE AMBASSADØRER

Alle vores ambassadører deler den glæde, som bevægelse og god musik giver dem. En glæde der forenes i MIIEGOs mange funktionelle audioprodukter.

Se billeder fra flere af vores MIIEGO-ambassadører nedenfor!

Michelle Vesterby
Urban Runner
Jakob
Jonas
Maj-Britt
Dannie
Sissel
Daniella
Nadja
Skov
Instagram
Helene
Susan
Sofie
Lin
Thomas
Rune
Helle
#teammiiego