René Holten skærer gennem vandet mod Verdensmesterskabet i kajak sprint

Når den 32-årige kajakroer René Holten Poulsen indtager vandet på Bagsværd Sø d. 17. september 2021, er det med udsigt til at konkurrere i Verdensmesterskabet i kajak sprint – for hele 11. gang. Hans bagkatalog rummer imponerende 24 medaljer fra både EM, VM og OL samt kåringer som blandt andet Årets sportsnavn.

René Holten Poulsens kaldenavn i sportsbranchen er ”Powerhouse Poulsen”, og der er ingen tvivl om, at han er en mand med både kraft og umådelig stor vilje. Ikke alene er han af statur stærk og i stand til at mønstre stor udholdenhed, men hans person er på samme måde styrket af mange år som professionel kajakroer. Det kræver stor vedholdenhed, dedikation og karakter at sætte sig i båden, sætte igang og give alt, hvad man har mod målstregen. Mén det gør Réne Holten Poulsen. For sporten er uden spørgsmålstegn hans store passion, og på vandet er han hjemme.

Af samme grund er vi hos MIIEGO enormt stolte af at have René Holten Poulsen som ambassadør på vores #teammiiego. Vi har al respekt og beundring for folk, der brænder så meget for deres sport og aktive livsstil og stiler efter at præstere deres bedste – stort som småt.

Du kan følge med på René Holtens VM-rejse på Instagram på @reneholtenpoulsen og @miiegosport

 

 

Jeg bruger MIIEGO fordi det generelt er vigtigt, ved vandsport at høretelefonerne er vandtætte. Og så sidder MiiBUDS ACTION II utroligt let på mine ører. Man bevæger sig meget på vandet, men bøjlen gør, at jeg ikke skal tænke over, om de sidder helt perfekt, når jeg træner. De sidder der bare!

– René Holten

Tilbage til blog