De bedste høretelefoner til løb er danske. MIIEGOs trådløse høretelefoner er kåret som bedst i test i et bredt udvalg af tests og anmeldelser. Det gælder bl.a. om tests i det internationale magasin Runner’s World og sundhedsmagasinet iFORM. Faktisk har vi hos MIIEGO både in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner, der er kåret som de bedste. Se nogle af de mange MIIEGO® testvindere nedenfor og find det par, der matcher dit behov.

Bedst i test

Trådløse høretelefoner skabt til dig med en aktiv livsstil

Hos MIIEGO arbejder vi målrettet på at udvikle de bedste trådløse høretelefoner til dig, der har en aktiv livsstil. Med en MIIEGO® høretelefon får du derfor altid:

Dansk lyd, kvalitet og design.

Højeste funktionalitet og komfort/pasform

Lang batteritid og holdbarhed.

IPX-certificering med beskyttelse mod sved og regn.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om dine høretelefoner, når du er på farten, sveder, eller det begynder at regne. De virker og sidder, som de skal. Du skal bare fokusere på at nyde din træning med din favorit podcast eller playliste i ørerne.


MiiBUDS ACTION II Arctic White

IFORM OG WOMEN’S RUNNING KÅRER MIIBUDS ACTION II SOM TESTVINDER I 2022

I 2022 har MiiBUDS ACTION II vundet adskillige tests i både ind-og udland.

MiiBUDS ACTION II modtager blandt andet 6 ud af 6 stjerner i iFORMs store test af høretelefoner til sport og aktivt liv, og indtager her en skarp 1. plads i kategorien ”høretelefoner med krog”.

Den trådløse in-ear høretelefon, der er en af MIIEGOs bestsellers vandt her over store internationale brands af en lang række grunde.

Først fordi, at MiiBUDS ACTION II kommer med et vand- og svedtæt design, der gør dem fantastisk funktionelle gennem alle former for vejr og udfordringer, som motion i det danske land byder på. Derudover får de i testen ros for deres behagelige fit med den bløde silikonebøjle og de lækre memory foam-ørepropper, der former sig efter øregangen for fuld komfort gennem selv lang tids brug.

Og så fremhæver iFORM selvfølgelig den krystalklare lyd, og MiiBUDS ACTION II’s batteritid, der i kombination med eget smart opladeretui giver op til 90 timers spilletid med dine yndlingsnumre i ørerne. En batteritid, iFORM beskriver som værende i særklasse.

Ved Women’s Running får MiiBUDS ACTION titlen som “Best value”-høretelefoner. Dette begrundes med deres ultrasikre fit, deres enestående lydkvalitet og det faktum, at de giver stor værdi for pengene!

MiiBUDS ACTION II Arctic White

BATTERITIDEN PÅ HELE 90 TIMER ER HELT I SÆRKLASSE, OG LYDEN ER OVERRASKENDE GOD OG KRYSTALKLAR. DET BEDSTE AF DET HELE? AT PRISEN ER DEN LAVESTE BLANDT ALLE DE TESTEDE MODELLER. VI ER SOLGT!

iFORM
MiiBUDS ACTION II

MiiBUDS ACTION er også kåret som testvinder og redaktionens valg af Runner's World

MiiBUDS ACTION er ikke blot bedst i test – de er din ultimative træningsmakker. De er helt trådløse TWS med en action-bøjle, der sikrer stabil pasform, og så er de vandtætte. MiiBUDS byder på topklasse lyd og leveres med COMPLY™ ørepropper i superblødt memory foam i højeste kvalitet. De unikke øredutter giver uovertruffen komfort og en forbedret lydoplevelse. Der er selvfølgelig også indbygget mikrofon i begge sider.

En ekstra detalje er, at MiiBUDS ACTION kommer i et solidt etui med ekstrem lang batteritid, hvor opladningen klares enkelt og hurtigt. Etuiet kan også fungere som powerbank til f.eks. din telefon.

MiiBUDS ACTION er kåret som testvinder i den norske udgave af Runner’s World. De vinder på kvalitet og komfort og på virkelig at give god værdi for pengene.

MiiBUDS ACTION II

FANTASTISK LYD OG BATTERITID FOR RIMELIGE PENGE. IKKE NOGET PJAT, BARE DANSK KVALITET.

Runner's World
Bedst i test: MiiBUDS ACTION II Earbuds

Pris: 999 DKK

Se flere detaljer om MiiBUDS ACTION II

Fri fragt, 14 dages returret, 2 års garanti.

KØB
iFORM

BOOM ANC vinder test hos iFORM: 6 ud af 6 stjerner

BOOM ANC er en del af vores BOOM by MIIEGO®-serie, der har vundet en række internationale tests og priser for flot design, god funktionalitet og topkvalitetslyd. BOOM ANC er senest blevet kåret som de bedste i en stor test, magasinet iFORM har lavet.

Udover at være vand- og svedafvisende er BOOM ANC optimeret med aktiv støjreducering og lydkomponenter i bedste kvalitet, så du får en optimal og gennemført lydoplevelse. De kommer med ekstra udskiftelige og vaskbare ørepuder, så du nemt kan bruge dem både på kontoret og i træningscenteret.

BOOM ANC

Komfortabel pasform og eminent støjreduktion

iFORM
BOOM ANC

DET ER NOGET AF DET BEDSTE LYD-GEAR, VI TIL DATO HAR UDSAT VORES MUSIKELSKENDE ØRER FOR... DEN STØJREDUCERENDE ANC-FUNKTION FÅR VERDEN UDENFOR TIL AT FORSVINDE, SÅ VI KAN FOKUSERE PÅ HER OG NU

Metronaut, dansk test- og livsstilsmedie
Bedst i test: BOOM ANC by MIIEGO

Pris: 1699 DKK

Se flere detaljer om MIIEGO BOOM ANC

Fri fragt, 14 dages returret, 2 års garanti

KØB
Women's Running MiiRHYTHM

Test: MiiRHYTHM vinder WOMEN'S RUNNING Award - Editor's Choice

MiiRHYTHM er helt trådløse TWS in-ear høretelefoner i mini-størrelse og eksklusivt MIIEGO-design. Ved at bruge optimerede audiokomponenter i høj kvalitet leverer MiiRHYTHM krystalklar lyd med en god, kraftig bas og skarp diskant. De er samtidig både sved- og vandafvisende, og har en lang batteritid – som Women’s Runnings anmeldelse også fremhæver.

MiiRHYTHM er vinder af Women’s Running Award 2020, hvor de blev kåret til Editor’s choice.

MiiRHYTHM

GREAT SOUND QUALITY AND A DISCRET SIZE. THE VOLUME GOES TO A HIGH LEVEL, WHICH IS GREAT WHEN YOU´RE IN NOISY LOCATIONS… PLUS THE BATTERY LIFE WAS GOOD: THEY LASTED ON A FIVE-HOUR RUN.

Women's Running
Bedst i test: MiiRHYTHM by MIIEGO

Pris: 899 DKK

Se flere detaljer om MiiRHYTHM

Fri fragt, 14 dages returret, 2 års garanti

KØB
iFORM 2019

BOOM vinder iFORM test, Red Dot og ISPO award

Med BOOM får du prisvindende lyd, der er god til både afslapning og sport. Det innovative Twist’N’Turn-design gør, at du nemt og hurtigt kan skifte mellem de bløde PU-læderpuder og de vaskbare sportsørepuder i åndbart mesh-materiale. Begge sæt ørepuder følger med i pakken.
BOOM har lang batteritid, så du skal ikke bekymre dig om hele tiden at have dem til opladning.

BOOM blev i 2019 kåret som bedst i test i kategorien ”over ear-høretelefoner” hos iFORM.

Testvinderen BOOM vandt samme år en RED DOT AWARD for bedste produktdesign og en ISPO award i kategorien bedste høretelefoner i kategorien ”health & fitness” på verdens største sportsmesse.

BOOM awards

Bedste lyd, god til lavintenst træning, f.eks. styrke.

iFORM
Bedst i test: BOOM by MIIEGO

Pris: 1199 DKK

Se flere detaljer om BOOM

Fri fragt, 14 dages returret, 2 års garanti

KØB
BOOM MIINI Artic White

Testvinder: BOOM MIINI vinder test hos Women's Running

BOOM MIINI er MIIEGOs trådløse on-ear høretelefon, der på trods af en vægt på kun 155 gr. giver enestående lydoplevelser. BOOM MIINI er i 2021 kåret som bedst i test i kategorien “Best value” hos magasinet WOMEN’S RUNNING.

WOMEN’S RUNNING kårede i deres anmeldelse BOOM MIINI som bedst i test pga. høretelefonernes ultralette og behagelige fit, samt kombinationen af god lyd og lækkert design. Når BOOM MIINI vinder testen og får den flotte anmeldelse, er det også fordi, de tåler sved og vand samt har to par udskiftelige ørepuder, der kan drejes af og bruges efter behov.

BOOM MIINI Arctic White

THE BOOM MIINI ARE GREAT VALUE, GIVING YOU LIGHTWEIGHT ULTRA-COMPACT ON-EAR HEADPHONES WITH IMPRESSIVE SOUND

Women's Running
Bedst i test: BOOM MIINI by MIIEGO

Pris: 699 DKK

Se flere detaljer om BOOM MIINI

Fri fragt, 14 dages returret, 2 års garanti

KØB
MIIEGO x Mofibo

HUSK AT DU FÅR 60 DAGES GRATIS ADGANG TIL MOFIBO, NÅR DU KØBER ET PRODUKT PÅ MIIEGO.DK

iFORM
Red Dot Award 2019
Women's Running
Ironman
Runner's World