TRÅDLØSE HØRETELEFONER: FIND DEN RIGTIGE GAVE

Julegave til løberen? Gaven til den, der træner? Eller bare julegaven til manden eller kvinden, som har alt? MIIEGO er et dansk audiobrand specialiseret i trådløs lyd til træning og bevægelse.

Hos os finder du solide høretelefoner, der kan holde til både lange løbeture i regnvejr og svedige ture i træningscentret. Simple og super-funktionelle produkter med højkvalitets dansk lyd.

Det betyder bl.a., at høretelefonerne tåler vand og sved, er designet til at sidde fast under træning og løb og har imponerende batterilevetid. Alt dette med fantastiske lydoplevelser oveni.

Hvilken model skal du købe i julegave? Det giver vi dig her vores bud på!

MiiBUDS PLAY

Julegaven til den aktive hverdag

MiiBUDS PLAY - 999 kr.

Vil du lægge små, komfortable in-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion under træet i år

Så skal du kigge nærmere på MiiBUDS PLAY. Ekstremt lette in-ear høretelefoner, der ikke alene giver fantastiske lydoplevelser gang på gang, men også holder strøm længe, og tillader dig fuld fokus ved hjælp af deres ANC-funktion.

MiiBUDS PLAY sidder både sikkert og komfortabelt i øret, uanset om du løber, træner, går ture eller er på arbejde – og når du ikke bruger dem, kan de opbevares i deres eget smarte opladeretui.
Derudover kommer de med ENC og indbygget mikrofon, der hjælper dig til bedre opkald. Og så tåler de både vand og sved, så de kan bruges alsidigt gennem din aktive hverdag. 

Vil du give fuldstændig fokus og gode lydoplevelser i julegave? Så tryk her.

Køb MiiBUDS PLAY
BOOM Arctic White

Julegaven til træning

BOOM by MIIEGO – 1199 kr.

Julegaven til personen, der træner? Den kan være svær. Men en opgradering på både lyd og design falder ofte i god jord.  Her kommer BOOM by MIIEGO ind i billedet.

BOOM er den trådløse over-ear høretelefon, der passer perfekt til træning. BOOM-serien har vundet adskillige priser og tests i bl.a. iFORM og hos ISPO for lyd, funktionalitet og det lækre skandinaviske design, der kommer i et væld af skarpe farver.

BOOM har en IPX5-certificering, der betyder at de tåler sved og vand. De er derudover foldbare og har to sæt udskiftelige ørepuder, hvoraf det ene kan vaskes. Derudover har BOOM en batterilevetid på op til 36 timer, så man aldrig skal bekymre sig om høretelefoner, der løber tør for strøm under en træning. Perfekt til fitnesscenteret!

Vil du se de mange farver, BOOM by MIIEGO findes i? Så klik her.

Køb BOOM

Julegaven til fuld fokus

BOOM ANC – 1699 kr.

Vil du give en alsidig og ekstremt lækker julegave, der uden tvivl vil vække begejstring? Så er BOOM ANC helt oplagt.

Med BOOM ANC får du alle de fede og funktionelle træk fra den oprindelige BOOM-model såsom IPX5-certificeringen, der gør, at de tåler sved og vand, samt de udskiftelige og vaskbare ørepuder. BOOM ANC er dog tilføjet en ekstra funktion: Active noise cancellation. Med BOOM ANC kan du slå aktiv støjreduktion til og blokere for ekstern støj. Så er der garanteret fuld fokus, uanset om det er under træning, til et onlinemøde eller på gåturen. En indlysende julegave til den, der både ønsker at bruge sine trådløse høretelefoner under træning men også på farten eller på arbejdet.

Skal du gøre nogen glade med et par BOOM ANC som julegave? Læs mere om dem her.

Køb BOOM ANC
BOOM MIINI Arctic White

Julegaven som alle vil elske at få

BOOM MIINI by MIIEGO – 699 kr.

Mangler du julegaven til ham eller hende, der gerne vil have en flot høretelefon, som kan bruges i alle aspekter af deres aktive livsstil? Så er BOOM MIINI det indlysende valg.

BOOM MIINI er ultralette on-ear hovedtelefoner på kun 155 gram, der med deres høje funktionalitet og lækre design ikke blot egner sig til træning og løb men også til hverdagsbrug.
De er med andre ord den perfekte gave til personen, der både vægter lydkvalitet, funktionalitet, komfort og stil. Med BOOM MIINI får du desuden stor værdi for pengene, hvilket understreges af, at WOMEN’S RUNNING i 2021 kårede høretelefonen til ”Best value” i deres test.

Vil du give god lyd og lækker kvalitet i gave? Så klik her.

Køb BOOM MIINI

Julegaven til fri bevægelse

AL3+ FREEDOM – 599 kr.

En høretelefon, der giver fuld frihed til bevægelse, er en perfekt julegave til den aktive.

AL3+ FREEDOM-serien er ikke alene prisvindende trådløse sportshøretelefoner men også en af MIIEGOs absolutte bestsellere.

On-ear høretelefonen er vand-og svedtæt, har skarp lyd og sidder sikkert og komfortabelt fast med hjælp fra den behagelige bøjle, der går bag hovedet. Den fås desuden i to forskellige størrelser, der sikrer det bedste fit den enkelte person.

AL3+ FREEDOM har derudover også en imponerende batterilevetid, og høretelefonen gør det nemt at skifte sang, skrue op og modtage opkald ved hjælp af dens knapper på siden.

Vil du vide mere om AL3+ FREEDOM? Så læs her.

Køb AL3+ FREEDOM

Julegaven til under 300 kr.

Mangler du den sidste lille julegave? Måske mandelgaven skal være lidt mere lækker i år? Så har vi her to forslag til en gave med pris under 300 kr.

AXTIVE MIINI – 299 kr.

Lyd med på farten? Med en kampvægt på kun 165 gram er den trådløse AXTIVE MIINI-højtaler let at have med på tur. Bag det kompakte ydre og det minimalistiske design gemmer sig en 3-watts forstærker og indbygget mikrofon. De funktioner gør det muligt for dig at bruge højtaleren til både at høre musik eller podcast og tage imod opkald. Derudover er AXTIVE MIINI IPX5-certificeret, hvilket betyder at den kan modstå stænk af vand og regn. Du kan altså roligt slippe musikken løs i skoven, ved havet eller i træningscentret uden at bekymre dig om sved eller vand.

Vil du vide mere om den smarte lille højtaler, inden du klikker den hjem? Så læs her.

Køb AXTIVE MIINI
CHARGE ONE

Julegaven alle kan bruge

CHARGE ONE by MIIEGO – 249 kr.

En gave til manden eller kvinden, der har det hele? Med CHARGE ONE by MIIEGO kan du oplade dine enheder trådløst – og endda med fast charging. Du tilslutter helt simpelt din CHARGE ONE til en strømforsyning eller USB-port og lægger din enhed ovenpå den runde CHARGE ONE-flade. Når indikatorlampen lyser blåt, oplader din enhed. Helt enkelt.

Med denne stilrene trådløse oplader slipper du for irriterende stik i din telefon, dit sports-ur eller dit MiiBUDS ACTION-etui. Her er blot en simpel og pæn charger, der sætter fart på din opladning.

Klik her og læs nærmere om, hvordan du kan oplade hurtigt med CHARGE ONE

Køb CHARGE ONE

Den helt specielle julegave

Højttaler fra MIIEGO

En lille gave til nogen, du holder meget af?

Du kan koble næsten enhver enhed til en trådløs højttaler fra MIIEGO og indenfor få sekunder lytte til dine yndlingssange eller podcasts. Og fordi en højttaler ikke bare er en højttaler, har MIIEGO mange forskellige modeller, som kommer med forskellige features.

For eksempel kan vores CHARGE&PLAY-serie bruges som trådløs opladestation eller powerbank til smartphones, vores AXTIVE-serie er 100% vandtæt og dermed velegnet til den aktive hverdag, og med vores store højttalere som MiiSOUND XXL holder du gang i enhver fest.

Klik her og find den rigtige højttaler.

KØB en højttaler fra MIIEGO