Michelle Vesterby går efter guldet til VM i Amsterdam

Den danske triatlet Michelle Vesterby har i en alder af 37 vundet 13 medaljer i diverse triatlons og Iron Man-konkurrencer rundt omkring i verden. Den næste konkurrence hun retter fokus mod er 2021 World Triathlon Long Distance Championships Almere-Amsterdam. Og hun går efter en sejr.

 

Michelle Vesterby emmer af positiv energi, når hun hver dag kaster sig i svømmebassinet, racer afsted på sin cykel eller spænder løbeskoene på og løber ud i naturen – uanset regn eller slud. At være triatlet og deltage i flere Iron Man-konkurrencer hvert år – og vinde, som Michelle Vesterby senest gjorde ved Iron Man Lanzarote i juli 2021 – er ikke for sjov. Med en svømmedistance på 3,9 km., efterfulgt af 180 kilometers cykling og en afslutning i form af et maraton, skal triatleter være helt skarpe både fysisk og mentalt. Man skal med andre ord ville det – og det gør Michelle Vesterby.

 

Men selvom triatlon er en seriøs sport, er der også en anden og meget vigtig ting, der driver Michelle Vesterby mod sine mål: træningsglæden. Hendes motto er ”keep smiling” og det står bl.a. skrevet på den tætsiddende lyserøde dragt, som Michelle er iført, når hun løber over målstregen til et løb. Et motto, hun også selv lever op til, idet hun smiler sig hele vejen igennem ikke blot daglige træninger, men også konkurrencer i både bagende varme, kraftig regn og øredøvende blæst.

Michelle er vokset op i den mindre danske by Herning, hvor hun allerede som ung begyndte at dyrke sport. Dette ledte først til en karriere som elitesvømmer og senere som triatlet.

I dag deler Michelle Vesterby ud af sin vej mod podiet på sin Instagram-profil @vesterbytri. Her giver hun indblik i både op-og nedture, og giver samtidigt både ud af motiverende tips og tricks samt viser, hvordan man både kan være en sej coach, en god mor og en medaljevindende triatlet på samme tid. Dét kan vi hos MIIEGO kun have applaus overfor – og derfor er Michelle vores ambassadør.

 

Kig med både hos MIIEGO og hos Michelle Vesterby, når MIIEGO følger hende mod at nå toppen af podiet i Holland.

 

 

GRUNDEN TIL, JEG ER GLAD FOR MIIEGO ER FORDI DET ER ET DANSK LOKALT BRAND OG NOGLE RIGTIGT GODE PRODUKTER SAMTIDIGT MED. JEG KAN GODT LIDE AT HAVE LIDT MUSIK ELLER EN PODCAST MED, NÅR JEG ER PÅ FARTEN. NÅR JEG LØBER EN TUR ELLER TRÆNER I FITNESS, ER DET BARE SINDSSYGT RART AT HAVE LIDT LYD I ØRERNE. OG DER SKAL MIT UDSTYR OGSÅ BARE VIRKE. DERFOR BRUGER JEG MIIEGO.

– Michelle Vesterby

Tilbage til blog