Handels- og forretningsbetingelser

MIIEGO.DK // MIIEGO.COM/DK

MIIEGO A/S
Sintrupvej 2
8220 Brabrand
Denmark

Tlf: +45 70 277 887
E-mail: support@miiego.com

CVR-nr./VAT no.: DK32675476

 

1. SHOPPE PÅ WEBSIDEN

Aftaler og ordrer på vores hjemmeside er lavet på følgende sprog: Dansk. Når du placerer en ordre på vores hjemmeside, accepterer du vores vilkår og betingelser.

Alle priser på MIIEGOs hjemmeside er inkl. 25% dansk moms, skatter og afgifter. Priserne er aktuelle priser i DKK. Priserne kan variere som følge af tilgængeligheden af varer, prisændringer og fejl.

Bemærk venligst at kunder udenfor EU er underlagt moms, skat etc. i deres eget land, når de modtager varerne. I tilfælde af toldregning i lande uden for EU, er modtager ansvarlig for betalingen. Du skal være mindst 18 år for at handle på vores hjemmeside.

Vi forsøger altid at sikre, at alle priser er korrekte, men fejl kan opstå. Hvis vi opdager fejl i den ordre, du har bestilt, vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du har da to valgmuligheder:
· 1. Gen-bekræft din ordre til den korrekte pris, eller
· 2: Annuller din ordre. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig, vil ordren blive behandlet som annulleret. Hvis du selv vælger at annullere din ordre, men den er betalt, så refunderer vi hele beløbet.

På vores hjemmeside kan du købe trådløse hovedtelefoner og højttalere samt tilbehør til sport f.eks. løb, fitness og anden træning.

2. BETALING

På MIIEGO.com kan du betale med følgende:

Dankort, MobilePay og forskellige internationale debit-/kreditkort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra vores lager. Der vil aldrig kunne trækkes et beløb større end det du har godkendt.

3. PRISSIKKERHED

Hos MIIEGO skal du som kunde føle dig tryg før, under og efter dit køb. Vi ønsker tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi dig også Prissikkerhed på alle vores varer. 

Hvis du finder en identisk vare, som du har købt på www.miiego.dk, til en billigere pris et andet sted inden for 30 dage efter dit køb, refunderer vi prisforskellen via en gavevoucher. Du kan bruge gavevoucheren på www.miiego.dk.

Betingelser for Prissikkerheden:

 • Kravet om Prissikkerhed skal fremsættes inden for 30 dage fra købs- eller leveringsdatoen.
 • Den pris, der skal matches, skal gælde på det tidspunkt, hvor kravet om Prissikkerhed fremsættes.
 • Du skal kunne fremlægge købsdokumentation fra MIIEGO.
 • Varen skal kunne dokumenteres værende på lager og kunne købes hos en forhandler med dansk adresse og indregistreret dansk CVR-nummer. Varens pris skal være inkl. fragt.
 • Prissikkerhed kan kun benyttes én gang pr. køb.


Undtagelser:

 • Varer, der ikke er ens, er ikke dækket af Prissikkerhed. Der skal være tale om samme model og samme tekniske specifikationer, samme farve, samme dimensioner, samme tilbehør, samme indhold osv. Dvs. en 100% identisk vare.
 • Prissikkerheden omfatter ikke restpartier, introduktionstilbud, demo-, outlet- og udstillingsmodeller, kø-tilbud, Black-Friday særtilbud, klub-og medlemstilbud, specialbestillinger eller specialpriser tilbudt nyhedsbrevsmodtagere og lign.
 • Prissikkerheden omfatter ikke serviceydelser som levering, specialtilbud på fragt osv.
 • Prissikkerheden gælder kun for privatkøb inkl. moms og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Kontakt vores support for at gøre brug af Prissikkerheden.

4. TILFREDSHEDSGARANTI VED KØB PÅ VORES HJEMMESIDE

PRØV DIT MIIEGO PRODUKT - DU HAR 30 DAGE TIL AT VÆNNE DIG TIL FREMRAGENDE LYD OG KOMFORT

Det kan være vanskeligt at vælge rigtigt. Derfor har vi indført tilfredshedsgaranti i 30 dage på køb på MIIEGOs hjemmeside. Dermed kan du frit prøve produkterne derhjemme og få rig lejlighed til at se, om de passer til dig.  

Lyd, pasform og komfort er altafgørende for din performance. Hos MIIEGO går vi op i netop det. For at være sikker på at du køber det helt rigtige produkt, kan du derfor prøve ethvert MIIEGO produkt, tilbehør undtaget, i 30 dage - og hvis du ikke er 100% tilfreds, så bytter vi gerne med et smil.

 • Hvis du ønsker at returnere dit produkt, skal du blot skrive til os inden for 30 dage fra købstidspunktet. Herefter skal du indsende dit produkt og din købskvittering til os. Når vi har modtaget dit produkt retur kan du frit vælge et andet produkt fra vores sortiment til samme pris, eller alternativt vælge at få udstedt en gavevoucher/tilgodebevis på beløbet til vores hjemmeside. Det er nemt! - dog skal produktet være i ren og pæn stand og ikke være ødelagt, når du sender det retur til os. Du skal også huske at medsende produktets originale emballage (inkl. alt tilbehør) i intakt stand. Er emballagen ikke medsendt eller ikke intakt/fuldkommen vil der blive fratrukket 150 DKK i værdiforringelsesgebyr.
 • Hvis du ønsker at opgradere dit køb til et produkt der koster mere, skal du blot betale differencen mellem dit originale køb og dit nye produktvalg.
 • Hvis dit nye produktvalg koster mindre, så kan du købe andre MIIEGO produkter for differencen eller få restbeløbet udstedt på en gavevoucher til vores hjemmeside.
 • Udgifter til fragt i forbindelse med returnering og indløsning af tilfredshedsgarantien afholdes af dig som kunde.

30 dages prøvetid gælder for alle MIIEGO produkter undtaget tilbehørsprodukter.

Bemærk at vores tilfredshedsgaranti kun gælder for MIIEGO-produkter købt direkte hos os via MIIEGOs hjemmeside www.miiego.dk. Andre MIIEGO-forhandlere kan have andre regler og ordninger.

5. LEVERING

Normalt vil alle ordrer blive håndteret og forlade vores danske lager mellem 1-2 arbejdsdage efter ordreplacering. I forbindelse med kampagner, ferie og højsæson kan der dog forekomme lidt længere leveringstider.

Når din pakke er afsendt, modtager du pakkeinfo via e-mail i form af pakkenummer og Track n’ Trace-link, så du har mulighed for at spore din forsendelse. MIIEGO påtager sig intet ansvar for eventuelle forsinkelser på grund af vejrforhold, strejker, problemer med pakkeforhandler eller tredjepartslogistik.

Levering i Danmark koster:

GLS pakkeshop: 39,- / fri fragt på ordrer over 399,-

GLS – Omdeling til privat: 59,- / 29,- på ordrer over 399,-

Vores ansvar ved forsinkede leveringer

Vi forsøger altid at levere produkter inden for den vurderede tidsramme. Nogle gange kan der dog opstå forsinkelser på grund af uforudsete omstændigheder hos vores fragt-samarbejdspartnere, inklusiv force majeure. MIIEGO A/S kan ikke holdes ansvarlig herfor.

Vores ansvar for ødelagte produkter under transport

Vi påtager os ansvaret for skader på produkter sket under transport. Hvis du oplever en transportskade skal du gøre opmærksom på det med det samme over for transportøren samt også rette henvendelse direkte til os. Ansvaret overgår til dig, så snart du fysisk har modtaget produktet.

Hvis du vælger at sende et produkt retur til os, har du selv ansvaret for evt. skader under transport, indtil vi fysisk har modtaget produkterne retur fra dig. Bemærk at returprodukter skal sendes direkte til vores adresse og ikke pakkeshop el. lign.

Returnering

Som kunde hos MIIEGO har du 30 dages fuld returret til at returnere og annullere din ordre, når du handler på MIIEGO.com. Retten til fortrydelse begynder fra den dag du modtager varen. Skulle du fortryde dit køb, bedes du kontakte os på support@miiego.com inden du returnerer varen. 

Standardfortrydelsesformular-MIIEGO

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked. Skulle købet fortrydes inden for 30 dage tilbagebetaler vi hele købesummen (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) såfremt nedenstående vilkår er opfyldt. 

Bemærk: du som kunde afholder alle udgifter i forbindelse med returnering.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal du give os besked om at du ønsker at fortryde senest 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Når du har givet os besked om at du ønsker at fortryde, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Uafhentede varer i pakkeshop betragtes IKKE som returvarer, men kunden vil modtage opkrævning for returfragt, og kan vælge at få tilsendt pakken på ny ved betaling af ny forsendelsesafgift. Alle omkostninger ved at sende varen tilbage til MIIEGO påhviler forbrugeren. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Brug af MIIEGO-returlabel koster 59 DKK, som automatisk modregnes når du får pengene refunderet fra os.

Retten til at fortryde et køb og modtage fuld returnering af købesummen kan kun udnyttes og imødekommes, hvis varen returneres i samme stand som modtaget. Det forudsætter således, at varen fortsat fremstår som ny, så den kan sælges igen. Det omfatter også intakt, fuldstændig og ubeskadiget emballage, da den originale emballage er en væsentlig del af produktværdien. Sørg derfor altid for at passe ekstra godt på den originale emballage i tilfælde af, at du ønsker at benytte fortrydelsesretten. Manglende eller ødelagt original emballage medfører en forringelse af salgsværdien. Er emballagen ikke medsendt retur eller ikke intakt/fuldkommen vil der blive fratrukket 150 DKK i værdiforringelsesgebyr (fsva. originalemballage).

Hvis varen i øvrigt har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Alternativt kan du benytte dig af vores Tilfredshedsgarantiordning. Beløbet du ved at benytte dig af returretten kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. 

Hvis du fortryder dit køb, returneres og tilbageføres købsbeløbet til det samme betalingsmiddel/kreditkort du har betalt med ved ordreafgivelsen, mindre vi har aftalt andet. Beløbet returneres inden for 5 hverdage efter vi har modtaget det returnerede produkt retur, og bekræftet at det overholder reglerne for annullering af ordren.

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen eller bestillingsbekræftelsen, når du returnerer produktet til os. Du er selv ansvarlig for afsendelse af returnerede varer tilbage til os. Husk derfor at gemme post-/indleveringskvittering som dokumentation for, at varen er blevet sendt til os. Bemærk venligst – vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops, pr. efterkrav eller lignende. Evt. tvivlsspørgsmål rettes til MIIEGOs kundeservice. 

Vær opmærksom på at produkter købt hos en af vores MIIEGO-forhandlere skal returneres til samme forhandler, hvor du oprindeligt har købt produktet iht. deres salgsbetingelser.

6. REKLAMATION OG GARANTI - FORSKELLE MELLEM ERHVERVSKØB OG FORBRUGERKØB

Læs mere om reklamationsret og garanti nedenfor:

REKLAMATIONSRET OG GARANTI VED FIRMAGAVER OG FIRMAJULEGAVER VIA EKSTERN FORHANDLER (ERHVERVSKØB):

Har du modtaget dit produkt som firmagave eller firmajulegave skal du ift. reklamationsafklaringer og -spørgsmål tage fat direkte i din forhandler, hvor produktet er købt, da det her er forhandleren som yder support og indestår for garanti mv.

Bemærk i den forbindelse at der i dette tilfælde ikke er tale om et almindeligt privat-/forbrugerkøb. Der er i stedet tale om et erhvervssalg (b2b-salg) mellem to erhvervsdrivende på specialaftalte vilkår, hvorfor købelovens normale bestemmelser for forbrugerkøb derfor ikke er gældende.

De fleste gaveforhandlere, som laver erhvervssalg i Danmark, yder typisk op til 12 måneders reklamationsret på b2b-gaveprodukter, men det kan variere, og vi anbefaler derfor, at du tager direkte kontakt til din gaveforhandler/leverandør og tjekker hvilke reklamationsvilkår og -betingelser for erhvervssalg som er gældende netop hos dem. Dette gælder både fsva. fortrydelsesret og reklamationsret/garanti på firmagaver og firmajulegaver.

MIIEGO A/S kan desværre ikke oplyse hos hvilken gaveforhandler et konkret produkt måtte være købt. MIIEGO A/S tilbyder ikke ombytning eller returnering af produkter som er købt/modtaget via gaveforhandlere. MIIEGO A/S kan ej holdes ansvarlig for returvarer eller reklamationer herunder returfragt vedrørende erhvervskøb og firmagaver/firmajulegaver.

 

REKLAMATIONSRET OG GARANTI VED FORBRUGERKØB DIREKTE PÅ VORES HJEMMESIDE:

Ved privat-/forbrugerkøb direkte på vores hjemmeside har du 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder at du inden for denne periode, ved en berettiget reklamation indgivet i tide, enten kan få dit produkt repareret, erstattet eller få prisen reduceret eller pengene tilbage afhængigt af den specifikke situation. I udgangspunktet vil vi altid først forsøge at hjælpe dig ved at reparere eller erstatte dit produkt, såfremt det er dækket af reklamationsretten.

Reklamationsretten dækker fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved produktets normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, beskadigelse, vold eller uautoriserede indgreb. Såfremt din vare har været tabt, udsat for stærkt sollys, kulde eller på anden vis er beskadiget dækkes dette heller ikke af reklamationsretten. 

Ej heller dækkes almindelig slid og ælde af dit produkt, når det har været i brug.

Reklamationsretten dækker ikke forbrugsvarer som forventes at måtte blive slidt som følge af korrekt brug over tid. Læs i den forbindelse mere om indbyggede batterier nedenfor.

For at en reklamation er gyldig, skal du klage hurtigst muligt og inden for rimelig tid efter du har konstateret en fejl, da reklamationsretten ellers bortfalder. Her anses max. to måneder som rimelig tid med mindre andet er skriftligt aftalt.

Såfremt du reklamerer du over fejl ved et produkt mellem 12- 24 måneder efter købet er det, ifølge købeloven, som udgangspunkt dig selv, der skal bevise, at producenten/sælgeren er ansvarlig for fejlen. Det betyder ikke, at du skal lave en teknisk undersøgelse af varen – men du skal sandsynliggøre, at fejlen ikke skyldes, at du har brugt varen forkert eller på anden måde handlet forkert.

Vær opmærksom på, at reklamationer ved produkter købt hos en af vores MIIEGO-forhandlere skal behandles af samme forhandler, hvor du oprindeligt har købt produktet. Sørg for at beholde din kvittering, da dette er dit købs- og garantibevis.

Ved varer købt direkte på vores hjemmeside har vi brug for følgende oplysninger, hvis du ønsker at sende en vare tilbage til os:
Venligst kontakt os på
support@miiego.com inden du returnerer et produkt. Når du returnerer et produkt, skal du altid vedlægge fakturaen, dine opdaterede kontaktinformationer samt en detaljeret fejlbeskrivelse.

Du er ansvarlig for din forsendelse af varer til os, og husk at produktet altid skal returneres i korrekt emballage - og direkte til vores adresse. Husk at gemme post-/kurerkvittering som dokumentation for forsendelsen.
OBS! Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops, pr. efterkrav eller lignende.

Bemærk venligst at vi desværre ikke yder garanti eller reklamationsret på produkter uden købskvittering eller som er vundet i en konkurrence, doneret eller sponseret.

Specielt om indbyggede batterier:

Indbyggede batterier kan ofte være en del af det produkt, du har købt hos os. Derfor gælder reklamationsretten på to år ved forbrugerkøb også for denne del af varen. MEN batterier har et begrænset antal opladningscyklusser før deres ydeevne forventes at falde. Virker din vare ikke pga. dette naturlige slid på batteriet, har du derfor ikke nødvendigvis ret til reparation eller ombytning, da det ikke er en fejl ved produktet men forventeligt vil ske over tid.

PRODUKTANSVAR

Hvis der sker skader forårsaget af et defekt produkt, eller hvis der er risiko eller fare for, at der kan ske skader, er du forpligtet til at kontakte MIIEGO på skrift uden ugrundet ophold. Vi påtager os produktansvar i henhold til den danske produktansvarslov.

Begrænsning af ansvar: Vi er udelukkende ansvarlige for direkte kropsskader og/eller direkte skader på fast ejendom eller personlig ejendom, der skyldes total uagtsomhed fra MIIEGOs side. Vi er dog ikke ansvarlige for nogen speciel, tilfældig, efterfølgende eller indirekte skade. 

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Alt indhold i webshoppen og på hjemmesiden tilhører MIIEGO A/S og er beskyttet under den danske ophavsretslov. Det betyder, at du ikke uden vores forudgående skriftlige tilladelse må reproducere, kopiere, benytte eller ændre vores informationer, billeder, videoer eller tekst. 

LOV OG RET

Alle ordrer placeret på MIIEGOS webshop er reguleret efter dansk lovgivning, og MIIEGO A/S underordner sig de danske domstole.

 

7. PRIVATLIVSPOLITIK

Afsnittet vedr. Privatlivspolitik beskriver datasikkerhedspraksis for MIIEGO A/S (i det følgende benævnt MIIEGO). MIIEGO leverer tjenester til brugere over hele verden baseret på en distributør/detaildistributionsmodel. MIIEGO er dataansvarlig for alle de data, der indsamles via miiego.com, medmindre der er tale om et andet land repræsenteret af en lokal MIIEGO-distributør, og du bruger den lokale MIIEGO-distributør for at få adgang til vores produkter og tjenester [1]. Her er det den lokale distributør som står anført som bestyrer af den pågældende hjemmeside, der har dataansvaret for dine oplysninger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende databeskyttelse, bedes du kontakte os på hverdage fra kl. 09.00 til 13.30 på telefon 70 277 887 eller via mail: support@miiego.com.

LÆS VENLIGST DETTE AFSNIT VEDR. PRIVATLIVSPOLITIK FOR AT FORSTÅ HVORDAN VI HÅNDTERER DINE PERSONOPLYSNINGER. HVIS DU IKKE ACCEPTERER VILKÅRENE BESKREVET I AFSNITTET PRIVATLIVSPOLITIK, SKAL DU IKKE BENYTTE VORES TJENESTER. HAR DU ALLEREDE KØBT TJENESTEYDELSER VEDRØRENDE DENNE PRIVATLIVSPOLITIK, AFSLUT DA BRUGEN AF DINE TJENESTER OG KONTAKT MIIEGO VED AT BRUGE KONTAKTINFORMATIONERNE, SOM FINDES I DETTE DOKUMENT.

DE INFORMATIONER VI INDSAMLER

Vores beskrevne privatlivspolitik gælder for de oplysninger vi indsamler og bruger om dig, når du:

 • Benytter MIIEGO.com hjemmesiden (herunder lokale og regionale websteder – miiego.se og miiego.nl i begrænset omfang [2]),
 • Køber produkter på MIIEGO.com (herunder miiego.se og miiego.nl i begrænset omfang [3]),
 • Interagerer med vores internationale SoMe-konti på hhv. Facebook og Instagram (MIIEGO og MIIEGOSPORT),
 • Kontakter os på support@miiego.com eller +45 70 277 887 for at indlede procedure vedrørende eventuelle erstatningskrav.
 • Kontakter MIIEGO direkte vedrørende potentielt forretningssamarbejde (via telefon, email), herunder også ved særlige arrangementer (udveksling af visitkort og lignende)[4]

Vi henviser kollektivt til de ovennævnte produkter og tjenester som ” Tjenester “.

Vi får information om dig gennem de kanaler, som diskuteres nedenfor, når vi leverer Tjenester. Bemærk at vi har brug for visse typer oplysninger, så vi kan levere Tjenester til dig. Hvis du ikke giver os sådanne oplysninger, eller du beder os om at slette det, kan du ikke længere få adgang til eller bruge vores Tjenester.

Oplysninger du giver os

MIIEGO indsamler en række oplysninger, som du giver direkte til os, såsom:

 • Behandling af din ordre,
 • Anmodninger eller spørgsmål du sender til os via online formularer eller email,
 • Din kommunikation og generelle interaktion med os (herunder på vores hjemmesider, ved særlige begivenheder, via telefon, på tredjeparts sociale medier eller via email)
 • Uploads eller indlæg til de forskellige Tjenester.
 • Anmodninger om kundesupport og teknisk assistance.

Mens nogle af Tjenesterne muligvis ikke kræver at du giver oplysninger, der direkte kan identificere dig ved navn, afhænger visse Tjenester af de specifikke typer informationer vi indsamler, vedr. hvilke Tjenester du bruger, hvordan du bruger dem, samt det du selv vælger at levere. De typer data, vi indsamler direkte fra dig, omfatter:

 • Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse (og firmanavn, adresse, kontaktoplysninger og andre virksomhedsoplysninger [5])
 • Faktureringsoplysninger, såsom fragtadresse, kredit- eller betalingskortnummer, verifikationsnummer og udløbsdato,
 • Oplysninger om køb eller andre transaktioner hos os,
 • Oplysninger om din kundeservice- og vedligeholdelsesinteraktioner med os,
 • Demografiske oplysninger, så som dit køn,
 • Brugergenereret indhold, du sender under #miiego resp. #TeamMIIEGO (fx MIIEGO Social Media Community)
 • Eventuelle andre oplysninger, du vælger at give direkte til MIIEGO i forbindelse med dit brug af Tjenesterne,
 • Oplysninger om andre. Hvis du anmoder om, at dit MIIEGO-køb skal sendes til en anden person end dig selv (f.eks. som en gavemodtager), bruger vi de oplysninger, du giver om den anden person til at opfylde forsendelsen.

Oplysninger vi indsamler via automatiserede kanaler

Når du bruger vores Tjenester, indsamler vi visse oplysninger som er beskrevet i dette afsnit. Som beskrevet nedenfor, kan vi og vores serviceudbydere (som er tredjepartsvirksomheder, der arbejder på vores vegne – f.eks. Marketingagenturer mv.) bruge forskellige teknologier, herunder cookies og lignende værktøjer, for at hjælpe med at indsamle disse oplysninger.

 • Website: Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og analyserer vi oplysninger som din IP-adresse, browsertype, browsersprog, operativsystem, område eller det land, hvorfra du har adgang til Tjenesterne, software og hardware attributter (herunder enheden ID), sider du bliver henvist fra, slut-sider og web-adresser, platformstype, antal klik, filer du downloader, domænenavne, destinationssider, sider vist og rækkefølgen af disse sider, hvor meget tid der bruges på bestemte sider, de vilkår, du bruger i søgninger på vores websteder, dato og klokkeslæt, hvornår du brugte Tjenesterne og upload eller download, logfil og/eller log-in fejl og lignende oplysninger.

Oplysninger vi indsamler via sociale medier og andre platforme

 • Sociale medier og andre platforme: Hvis du har adgang til Tjenesterne via en tredjepartsforbindelse eller log-in (f.eks. via et socialt netværk), har du eventuelt givet os adgang til at gemme visse oplysninger fra din sociale netværksprofil. Dette omfatter dit navn, køn, profilbillede, dine “Likes” og check-in og din liste over venner, afhængigt af dine indstillinger på sådanne platforme. Hvis du ikke ønsker at have disse oplysninger delt, skal du ikke bruge en social netværksforbindelse til at få adgang til Tjenesterne. For en beskrivelse af hvordan sociale netværkssteder håndterer dine oplysninger, henvises der til deres privatlivspolitikker og vilkår for brug, som også muliggør ændring af dine personlige oplysninger.

Når du “Liker” eller “Følger” os på Facebook, Instagram eller andre sociale medier, kan vi indsamle visse oplysninger fra og om dig, herunder dit navn, din email-adresse og eventuelle kommentarer eller indhold, du posterer relevant for os. Vi indsamler også dine oplysninger, hvis du tilmelder dig en af vores kampagner, eller sender information til os via de sociale medier.

Oplysninger vi indsamler fra andre

 • MIIEGO kan eventuelt modtage yderligere oplysninger, som demografisk og statistisk information fra en tredjepart, såsom forretningspartnere, marketingsfolk, forskere, analytikere og andre parter, som vi kan dele dine oplysninger med, på baggrund af din infotype i forhold til bestemte statistiske grupper. Vi bruger disse oplysninger til at supplere de oplysninger, vi indsamler direkte fra dig, for at få en idé om dine mulige interesser og relevante erfaringer du har med MIIEGO, samt at forbedre MIIEGO-produkter, analyser og reklame.

HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER

MIIEGO og/eller vores tjenesteudbydere, bruger dine oplysninger (herunder alle oplysninger, vi indsamler, som beskrevet i afsnitte Privatlivspolitik) til forskellige formål – afhængigt af de typer oplysninger vi har indsamlet, og hvorfra oplysningerne stammer fra.

Generelt bruger vi dine oplysninger til følgende formål:

 • Færdiggørelse af et køb, herunder fakturering og bogføring,
 • Svar og håndtering af din kundeserviceanmodning,
 • For at give dig oplysninger om produkter, du har købt hos os,
 • Kontakte dig via email, post eller telefon, vedrørende MIIEGO-produkter og/eller tilbyde andre Tjenester, som kan have din interesse [6],
 • Til at tilpasse den annoncering og indhold rettet mod dig,
 • Til at tilpasse det indhold, vi leverer på/via Tjenesterne,
 • Hjælpe os til bedre at forstå dine interesser og behov,
 • I forbindelse med analyser, forskning og rapporter vedrørende brug af vores Tjenester,
 • At have en høj sikkerhed i forbindelse med vores hjemmesider,
 • For at overholde alle procedurer, love og regler, der gælder for os/MIIEGO, hvor det er nødvendigt i forhold til vores legitime interesser og/eller andres legitime interesser,
 • Etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, hvor det er nødvendigt for vores legitime interesser eller andres legitime interesser,

Kombineret information. De formål, som diskuteres i afsnittet Privatlivspolitik, kan vi evt. kombinere med de oplysninger vi indsamler via Tjenesterne, og de oplysninger vi modtager fra andre kilder, både online og offline, og bruge sådanne kombinerede oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Aggregat/Anonym Data. Vi aggregerer og/eller anonymisere alle oplysninger, der er indsamles via Tjenesterne, således sådanne oplysninger ikke længere kan knyttes til dig. Vi kan anvende Aggregat/Anonym Information til ethvert givent formål, herunder uden begrænsning til forsknings- og markedsføringsformål, og kan også dele sådanne data med en tredjepart, herunder annoncører, salgsfremmende partnere og sponsorer.

RETSGRUNDLAG FOR BRUG AF DINE DATA

Retsgrundlaget for brug dine oplysninger, som beskrevet her i afsnittet Privatlivspolitik er som følger:

 • Hvor brug af dine oplysninger er nødvendig, for at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til en kontrakt med dig (for eksempel at overholde: Vilkår for service på vores hjemmesider, som du accepterer ved at gennemse hjemmesiderne / acceptere denne privatlivspolitik / indkøb);
 • Hvor brug af dine oplysninger er nødvendig, i forhold til vores legitime interesser, eller andre legitime interesser (for eksempel for at yde sikkerhed for vores hjemmesider, produkter, drive vores forretning og vores Tjenester, foretage og modtage betalinger, overholde lovkrav og forsvare vores juridiske rettigheder, forhindre svig, og i forhold til at kende kunden, til hvem vi leverer Tjenester).

COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

I forhold til at indsamle oplysningerne, som nævnt i afsnittet ovenfor, bruger vi og vores tjenesteudbydere internetserverlogfiler, cookies, tags, SDK’er, sporingspixel og andre lignende sporingsteknologier. Vi bruger disse teknologier til at tilbyde dig en mere skræddersyet oplevelse i fremtiden, dette ved at forstå og huske dine særlige browser referencer.

For mere information om de cookies, vi bruger, og de formål som vi bruger dem til, henvises til vores Cookies Politik. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmesider og/eller vores Tjenester, accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores Cookies Politik.

* Bemærk venligst, at du kan ændre dine indstillinger, til at du skal underrettes, når en cookie bliver indstillet eller opdateret, eller for at blokere cookies helt. Se venligst afsnittet “Hjælp” i din browser for at få flere oplysninger (f.eks. Internet Explorer; Google Chrome; Mozilla Firefox; eller Apple Safari). Du kan også styre brugen af Flash-teknologier, herunder flash-cookies og lokale lagringsobjekter med de Flash-styringsværktøjer, der er tilgængelige på Adobes hjemmeside.

ONLINE ANALYSER OG ANNONCERING

Analyser

 • Vi bruger tredjeparts webanalysetjenester (som f.eks. Google Analytics) på vores tjenester, til at indsamle og analysere brugsoplysninger via cookies og lignende værktøjer; i forhold til revision, forskning eller rapportering, og bistå i forhold til forebyggelse af svig, samt levere visse funktioner til dig. For at forhindre Google Analytics i at bruge dine oplysninger til analyse dine oplysninger, kan du muligvis installere Google Analytics Opt-out Browser-tilføjelsen ved at klikke her
 • Hvis du modtager email (nyhedsbrev) fra os, kan vi bruge visse analyseværktøjer til at indsamle data. F.eks. når du åbner vores email eller klikker på links eller bannere, som vores email indeholder. Disse data giver os mulighed for at måle effektiviteten af vores kommunikations- og marketingkampagner.

Online Annoncering

 • Tjenesterne kan integrere tredjeparts reklameteknologier, som muliggør levering af relevant indhold og annoncering på Tjenesterne, samt på andre websteder du besøger, og andre applikationer du bruger. Annoncerne kan være baseret på forskellige faktorer, eks. indholdet af den side du besøger, oplysninger du indtaster, din alder og dit køn, dine søgninger, demografiske data, brugergenereret indhold og andre oplysninger vi indsamler fra dig. Disse annoncer kan være baseret på din nuværende aktivitet eller din aktivitet set over tid og på tværs af andre websteder og online-tjenester, og kan tilpasses dine interesser.
 • Tredjeparter, hvis produkter eller tjenester er tilgængelige eller annonceret via Tjenesterne, kan også placere cookies eller andre sporingsteknologier på din computer, mobiltelefon eller anden enhed, for at indsamle oplysninger om dig, som beskrevet ovenfor. MIIEGO tillader også andre tredjeparter (f.eks. Annoncenetværk og annonceservere som Google Analytics, Facebook og andre) at vise skræddersyede annoncer til dig på de sociale medier, andre websteder og i andre applikationer og for at få adgang til deres egne cookies eller andre sporingsteknologier på din computer, mobiltelefon eller anden enhed, som du bruger til at få adgang til Tjenesterne.
 • Vi har ikke adgang til, ej heller via privatlivspolitik retningslinjerne, at regulerer brugen af cookies eller andre sporingsteknologier, der kan placeres på din enhed, som du bruger til at få adgang til Tjenesterne af ikke-tilknyttede tredjeparter. Hvis du er interesseret i mere information om skræddersyet browserannoncering, og hvordan du generelt kan kontrollere cookies fra at blive sat på din computer for at levere skræddersyet annoncering, kan du besøge linket Consumer Advertising Initiative’s Consumer Opt-Out-link, Digital Advertising Alliance’s Consumer Opt-Out link eller tjekke dine online valg, i forhold til at udelukke det at modtage skræddersyet annoncering fra virksomheder som deltager i disse programmer. Hvis du vil fravælge Google Analytics til displayannoncering og/eller tilpasse Google Display Network-annoncer, skal du besøge siden Google Annonceindstillinger. Vi kontrollerer ikke disse opt-out links, eller om en bestemt virksomhed vælger at deltage i disse opt-out-programmer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle valg, du laver ved hjælp af disse mekanismer, eller den fortsatte tilgængelighed eller nøjagtighed af disse mekanismer.

* Bemærk, at hvis du justerer dine indstillinger i forhold opt-out-mulighederne beskrevet ovenfor, vil du stadig se annoncering, når du bruger Tjenesterne, men det vil ikke blive skræddersyet til dig ud fra din online-adfærd målt over tid.

Mobil Annoncering

Når du bruger mobilapplikationer, kan du også modtage skræddersyede annoncer i applikationen. Vi kan evt. bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at levere annoncer på mobilapplikationer eller til mobilapplikationsanalyse. Hvert operativsystem, iOS til Apple-telefoner, Android til Android-enheder og Windows til Microsoft-enheder indeholder sine egne instruktioner om, hvordan man forhindrer levering af skræddersyede annoncer i applikationen. Vi kontrollerer ikke hvordan den gældende platformoperatør giver dig mulighed for at kontrollere modtagelse af personlige annoncer i applikationer; Derfor skal du kontakte platformsleverandøren, for yderligere oplysninger om at fravælge skræddersyede annoncer. Du kan gennemgå supportmaterialerne og/eller enhedens indstillinger for de respektive operativsystemer, for at fravælge tilpassede annoncer i appen.

HVORDAN VI DELER OG BESKYTTER DINE OPLYSNINGER

MIIEGO kan dele dine oplysninger på følgende måder:

Distributører.

Vi kan dele information vi indsamler, med vores MIIEGO-forretningspartnere (f.eks. MIIEGOs distributører), for at levere produkter og Tjenester til dig, for sikre et ensartet serviceniveau på tværs af vores produkter og Tjenester, samt for at forbedre vores produkter, tjenester og din kundeoplevelse.

Service-udbydere.

Vi giver adgang til, eller deler dine oplysninger med, udvalgte tredjeparter, som udfører tjenester og/eller service på vores vegne. De har adgang til at udføre disse tjenester, men har forbud mod at bruge dine oplysninger til andre formål. De leverer en bred vifte af tjenester til os, herunder fakturering, salg, markedsføring, reklame, analyse, forskning, kundeservice, forsendelse og opfølgning, datalagring, sikkerhed, svindelforebyggelse, betalingsbehandling og juridiske tjenester. Sådanne parter omfatter i øjeblikket leveringsleverandører som Pakkelabels.dk, og deres leveranceleverandører så som GLS, PostNord, DAO, osv.

Beskyttelse af MIIEGO og m.fl.

Vi kan evt. bruge information, indsamlet i forbindelse med overvågning af vores hjemmesider, online-tjenester og emails,’ for at beskytte dig, vores medarbejdere og vores partnere. Disse oplysninger kan sendes til politiet eller til andre relevante myndigheder, hvis det er nødvendigt. Ved at bruge vores hjemmesider og online-tjenester accepterer du udtrykkeligt dette.

Forretningsaftaler.

Da vi fortsætter med at udvikle vores forretning, kan vi købe, fusionere eller samarbejde med andre virksomheder. I sådanne transaktioner (herunder i overvejelse af sådanne transaktioner) kan brugeroplysninger være blandt de overførte aktiver. Hvis en del eller alle MIIEGO’s aktiver sælges eller overføres til en tredjepart, vil kundeoplysninger (herunder din email-adresse) sandsynligvis være en af de overførte virksomhedsaktiver. Hvis en sådan overførsel, er underlagt yderligere obligatoriske begrænsninger i henhold til gældende love, overholder MIIEGO til enhver tid sådanne begrænsninger.

I det offentlig rum.

Visse funktioner i vores Tjenester gør det muligt for dig at dele kommentarer offentligt med andre brugere. Eventuelle oplysninger, du indsender via sådanne funktioner, er ikke fortrolige, og MIIEGO kan bruge det til ethvert formål (herunder i attests eller andre marketingmaterialer). Hvis du f.eks. sender en produktanmeldelse på et af vores Social Media-konti, kan vi muligvis vise din anmeldelse (sammen med eventuelt givet navn) på andre MIIEGO-websteder og på tredjepartswebsteder. Eventuelle oplysninger, du sender åbent på disse måder, vil være tilgængelige for offentligheden som helhed og muligvis tilgængelig via tredjeparts søgemaskiner.

OPBEVARING AF DINE OPLYSNINGER

Vi opbevarer dine oplysninger, ikke længere end højst nødvendigt i forhold til de formål, som de behandles for. Hvor lang tid vi bevarer, afhænger af de formål som vi indsamlede det til og brugte det i forbindelse med, og/eller som krævet for at overholde gældende love.

DATA-RETTIGHEDER OG DINE VALG

Du har visse rettigheder med hensyn til dine oplysninger, som beskrevet nærmere i dette afsnit.

Adgang til dine oplysninger samt dine juridiske rettigheder

Hvis du vil have en kopi af de personlige oplysninger, vi gemmer om dig i vores kundedatabaser, bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet “Kontakt os” nedenfor. Du kan blive bedt om at fremlægge et bevis for identifikation, så vi kan kontrollere at det er du, som foretager anmodningen.

Dette er, ud over dine juridiske rettigheder, herunder retten til at få adgang til en kopi af dine personlige oplysninger, ret til at anmode om sletning eller opdatering af eventuelle unøjagtige personoplysninger og ret til i nogle tilfælde at gøre indsigelse mod vores behandling af din personlige data. Du kan udøve disse rettigheder, ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet “Kontakt os” nedenfor.

Hvis du er bekymret for, at dine juridiske rettigheder eller gældende privatlivslovgivning ikke bliver overholdt, har du også altid mulighed for at kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed.

Marketing, kommunikation og deling

Du har mulighed for at henstille os tile ikke at bruge dine kontaktoplysninger, eks. til at kontakte dig via email og/eller telefon om produkter, tjenester, kampagner og særlige begivenheder, som kan appellere til dine interesser, ved at kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Kommercielle emails (eks. nyhedsbrev) kan du også fravælge, ved at følge instruktionerne i bunden af sådanne emails. Bemærk venligst, at vi, uanset din anmodning, stadig kan bruge og dele visse oplysninger, som tilladt i forhold til afsnittet privatlivspolitik, eller som krævet ifølge gældende lovgivning. For eksempel kan du ikke fravælge visse operationelle emails (automatisk ordrebekræftelse, kundeservice emails, etc.).

Cross-device-sporing / Tracking Opt-Out

Hvis du ønsker at fravælge cross-device tracking i forhold til interessebaseret annoncering, kan du gøre det via dine Android- eller Apple-enhedsbaserede indstillinger.

TREDJEPARTS LINKS OG FUNKTIONER

Tjenesterne kan indeholde links til tredjepartswebsites, såsom sociale medier, og indeholder også plug-ins fra tredjeparter (f.eks. Knappen Facebook “Like” og Instagram “Follow” -knappen) og andre funktionaliteter. Hvis du vælger at bruge disse websteder og/eller funktioner, kan du muligvis videregive dine oplysninger til disse tredjeparter, men også til deres brugere, samt offentligt, afhængigt af hvordan deres tjenester fungerer. MIIEGO er ikke ansvarlig for indholdet eller praksis i forbindelse med disse websteder eller tjenester. Indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, vil blive underlagt privatlivspolitikken for tredjepartswebsteder og/eller -tjenester, og ikke denne Privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til at læse pågældende tredjeparts privatlivs- og sikkerhedspolitik.

BØRNS PRIVATLIV

Du skal være mindst 18 år for at benytte og købe Tjenester på vores hjemmesider. Vi har ikke interesse i, ikke videnskabeligt eller indsamlet personlige oplysninger fra eller om børn uden samtykke fra en forælder eller værge.

Hvis MIIEGO bliver opmærksom på, at personlige oplysninger, der er blevet forelagt, vedrører et barn uden samtykke fra en forælder eller værge, vil MIIEGO gøre en rimelig indsats for at:

 • Slette de personlige oplysninger fra vores filer, så hurtigt som muligt,
 • Sikre, hvor sletning ikke er mulig, at disse personlige oplysninger ikke bruges videre, til noget formål eller fremlægges yderligere til tredjepart,
 • Enhver forælder eller værge med spørgsmål vedrørende vores behandling af personlige oplysninger, vedrørende deres barn, bør kontakte os, ved hjælp af de oplysninger der findes i afsnittet “Kontakt os”.

INTERNATIONALE BRUGERE

Hvis det er relevant, kan du indgive en klage, til den tilsynsførende for databeskyttelse i det land, hvor du er baseret. Alternativt kan du søge hjælp igennem lokale domstole, hvis du mener at dine rettigheder er blevet overtrådt.

SÅDAN VI BESKYTTER DINE INFORMATIONER

MIIEGO tager tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine oplysninger mod utilsigtet eller ulovlig destruktion eller utilsigtet tab, ændringer, uautoriseret offentliggørelse eller adgang.

Vi tager løbende skridt til at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller ændring og ulovlig destruktion, herunder, hvor det er relevant:

 • Ved hjælp af Secure Sockets-kryptering (SSL), når der indsamles eller overføres følsomme oplysninger, f.eks. Kreditkortoplysninger (SSL-kryptering er designet til at gøre dataene ulæselige for alle andre end os)
 • Begrænsning af adgang til de oplysninger, vi indsamler om dig (f.eks. kun de medarbejdere, der har brug for dine oplysninger til at udføre vores forretningsaktiviteter, har adgang)
 • At indføre fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med industristandarder

Der skal dog tages højde for at ingen metode til overførsel via internettet, og ingen midler til elektronisk eller fysisk opbevaring, er 100% sikker. Med det mente, anerkender og accepterer du, at vi ikke kan garantere sikkerheden for dine oplysninger, der sendes til, igennem, eller på vores Tjenester eller via internettet, og at sådanne transmissioner er på egen risiko.

ANSØGNINGSANVISNINGER

MIIEGO kan indsamle ansættelsesansøgninger, der sendes til os via email. Eventuelle oplysninger, som MIIEGO indsamler i forbindelse med ansættelsesansøgningerne, håndteres i overensstemmelse med firmaets Privatlivspolitik. MIIEGO vil kun bruge og dele dine oplysninger til beskæftigelsesformål, som f.eks. at evaluere dig i forhold til en jobmulighed eller kommunikere med dig vedr. din interesse for beskæftigelse hos MIIEGO, samt hvor en deling af opslyningerne er påkrævet ved lov. Hvis du har spørgsmål om håndtering af dine ansøgninger vedr. ansættelsesansøgninger, bedes du kontakte os på support@miiego.com.

 

ÆNDRINGER AF VORES PRIVATLIVSPOLITIK

MIIEGO forbeholder sig retten til at ændre firmaets Privatlivspolitik så de til enhver tid afspejler ændringer i gældende love, vores dataindsamling og brugt praksis, funktionerne i vores Tjenester eller teknologiske fremskridt. MIIEGO vil gøre den reviderede Privatlivspolitik tilgængelig via Tjenesterne, og du bør derfor regelmæssigt læse afsnittet Privatlivspolitik.

Du vil kunne se “Opdateret den (dato)” i begyndelsen af dokumentet. Datoen tjener som indikation for, at du kan se hvornår og om Privatlivspolitikken er opdateret. Ved at fortsætte med at bruge Tjenesterne bekræfter du, at du har læst og forstået den seneste version af MIIEGO’s Privatlivspolitik.

MIIEGO KONTAKTINFORMATION

Hvis du ønsker at kontakte os, eller har spørgsmål vedrørende (eller klager) i forbindelse med MIIEGO’s Privatlivspolitik, bedes du kontakte os på  support@miiego.com


[1]Som angivet nedenfor i afsnittet “Oplysningerne vi indsamler” – adgang til hjemmesiden, køb af MIIEGO-produkter, kontakt med lokale MIIEGO Social Media-konti, kontakt vores distributionspartner vedrørende kundeserviceproblemer, kontakt vores distributionspartner vedrørende potentiel distribution i dit område.

[2]Vi samarbejder med udvalgte markeder vedr. onlinekampagner, og det er således en ’MIIEGO international’ medarbejder, som også har begrænset adgang til oplysningerne på disse websteder.

[3]En ’MIIEGO International’ medarbejder har adgang til at se dine personlige oplysninger efter bestilling. Vi kan dog ikke manipulere eller videreføre disse oplysninger. Det er fuldt ud den lokale distributørs ansvar at gøre det.

[4]Gælder for vores forretningspartnere (potentielle, nuværende og/eller fremtidige).

[5]Gælder for MIIEGO forretningspartnere.

[6]Gælder kun for vores Business Partners.

 

8. COOKIE POLITIK

Vi bruger cookies og lignende teknologier, til en bred vifte af formål på vores hjemmeside og email-kommunikation, for at kunne levere vores Tjenester og forbedre din brugeroplevelse. Denne Cookie-politik beskriver de kategorier af cookies, vi bruger (og bruges af vores partnere), hvad de bruges til, samt hvordan du kan ændre dine præferencer. Vi nævner også de specifikke cookies, der bruges på hjemmesiden.

Cookie Politik

MIIEGO A/S (herefter nævnt som MIIEGO) er ejeren, og firmaet som er ansvarlig for hjemmesiden miiego.com. MIIEGO® er et registreret varemærke. MIIEGO A/S er et dansk selskab med hovedkontor i Brabrand, Danmark.

Denne Cookie-politik forklarer de teknologier, som vi kan benytte os af, for at indsamle oplysninger vedr. brugen af vores hjemmeside og e-mail-kommunikation. Disse teknologier bruges af næsten alle hjemmesider og findes i næsten enhver kommerciel email-kommunikation sendt via internettet og er kendt som “cookies” og “web beacons”.

Bemærk venligst, at hvis du bor i et land repræsenteret af et lokalt MIIEGO-domæne, og hvis du bruger et lokalt MIIEGO-domæne for at se og få adgang til vores Tjenester, er det den lokale MIIEGO-distributør, som er ansvarlig for den lokale/regionale hjemmeside. Disse distributørvirksomheder kan også have deres egne Cookie-politik, vedrørende brugen af cookies og web beacons tilgængelige på deres hjemmesider.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille mængde data, som ofte indeholder en unik identifikator. Cookies kan sendes til din browser når du besøger vores hjemmeside. De gemmes af din webbrowser på din enhed.

Nogle cookies gemmes kun mens du besøger pågældende hjemmeside. Disse cookies er kendt som ’session cookies’. Andre, der er kendt som ’vedholdende cookies’, kan forblive gemt på din computer efter dit besøg, så vores hjemmeside kan få adgang til dem, når du besøger vores hjemmeside igen.

Nogle cookies, der gemmes når du besøger vores hjemmeside, kan eventuelt gemmes og åbnes af andre virksomheder.

 • Where a social network’s ‘like’ or similar button is displayed on one of our websites, that social network may store and access its own cookies to provide the button’s functionality and for other purposes (see the privacy/cookie policy of that social network for more information).
 • Where we use an advertising partner, that advertising partner may store and access its own cookies in order that we and they can target adverts to you about the MIIEGO products you have been browsing on our websites.

How MIIEGO use the information we collect?

 • Nødvendige cookies. Vi bruger nødvendige cookies, for at gøre det muligt for dig at modtage de Tjenester, du har bedt om via vores hjemmeside. Uden disse cookies kan de Tjenester, du har bedt om, ikke leveres.
 • Performance cookies. Vi kan bruger cookies som indsamler oplysninger om, hvordan vores hjemmeside, annoncer og email-kommunikation bruges, og til at informere os om, hvis der opstår en fejl. Disse cookies kan bruges til at indsamle ret detaljerede tekniske oplysninger, så som den sidst besøgte hjemmeside, antallet af besøgte sider, om email-kommunikation åbnes eller ej, hvilke dele af vores hjemmeside eller email-kommunikation der klikkes på, og hvor lang tid der er imellem klik osv. Selv om disse oplysninger kan være forbundet med oplysninger, så som din IP-adresse, domæne- eller browseroplysninger, analyseres de generelt kun sammen med oplysninger fra andre brugere, og derved ikke på en måde som direkte kan identificere dig.
 • Henvisende cookies. Vi kan få adgang til cookies, som sendes til din enhed af vores forretningspartners websteder. Disse cookies bruges til at identificere hver gang vores samarbejdspartnere henviser nogen til vores hjemmeside, og hvorvidt denne persons besøg resulterer i køb af et MIIEGO-produkt/Tjeneste. Disse oplysninger kan blive videregivet til vores samarbejdspartnere, men kun på en anonym måde og ikke på en måde, der direkte kan identificere dig. Vi benytter disse oplysninger til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser overfor vores samarbejdspartnere, samt hjælpe vores samarbejdspartnere med at forbedre deres websteders effektivitet.
 • Cookies i forbindelse med annoncering. Disse cookies kan bruges på vores hjemmesider, til at levere reklamer og kontakte dig med markedsføringskommunikation, som er mere relevant for dig og dine interesser. Disse cookies kan indsamle ret detaljerede oplysninger om din ageren på vores hjemmeside (f.eks. hvilke Produkter/Tjenester du har klikket på). De kan også bruges til at genkende, når du besøger vores hjemmeside igen og/eller besøger et websted, som er en del af vores reklamepartners netværk.

Trejdeparts cookies.

Din brug af vores hjemmeside kan medføre, at nogle cookies bliver lagret, som ikke kontrolleres af MIIEGO. Dette kan forekomme, når hjemmesiden du besøger bruger et tredjeparts analyse- eller markedsføringsautomatisering/-styringsværktøj (eks. som dem, der tilbydes af Google og Oracle) eller indeholder indhold, der vises fra et tredjepartswebsted, f.eks. YouTube eller Facebook. Dette vil resultere i, at du modtager cookies fra disse tredjepartstjenester. MIIEGO må ikke kontrollere adgangen til disse cookies eller hver de er gemt. Du bør derfor gennemgå disse tredjepartstjenester politik, i forhold til beskyttelse af personlige oplysninger og cookie, for at finde ud af hvordan disse tredjeparter bruger cookies.

Web beacons.

Web beacons, også kendt som ’single pixel’ eller ’clear gif teknologi’, eller ’action tags’, kan bruges på vores hjemmesider og i vores kommunikation. Denne teknologi fortæller os, hvilke besøgende der klikker på nøgleelementer (såsom links eller grafik) på en webside eller email. Når du beder os om at sende dig salgsfremmende oplysninger eller et nyhedsbrev, kan vi bruge web-beacons til at spore, hvilke emails der åbnes. Vi bruger disse oplysninger til at optimere vores indhold, tjenester og kommunikation.

Web beacons fungerer normalt sammen med cookies og kan deaktiveres. Noget email-software og webbrowsere kan også konfigureres til at stoppe billeder, der downloades automatisk. Dette forhindrer også web-beacon i at fungere, indtil du beslutter dig for at downloade billederne.

Deaktivering af cookies

Du kan altid deaktivere cookies i din browser. Nedenfor beskrives hvordan du forhindrer at nye cookies installeres, og hvordan du sletter eksisterende cookies. Den nøjagtige procedure afhænger af hvilken browser du bruger.

Internet Explorer

For at forhindre nye cookies at blive installeret og slette eksisterende cookies:

http://windows.microsoft.com/en-GB/internet-explorer/delete-manage-cookies

Firefox

For at forhindre nye cookies at blive installeret:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-…

Slette eksisterende cookies:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites…

Google Chrome

For at forhindre nye cookies at blive installeret og slette eksisterende cookies:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Safari

For at forhindre nye cookies at blive installeret og slette eksisterende cookies:

http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

 

9. VAREMÆRKER OG COPYRIGHTS

MIIEGO A/S er ejer og ansvarlig for hjemmesiden miiego.com. MIIEGO® er et registreret varemærke. MIIEGO A/S er et danskregistreret aktieselskab med hovedkontor i Brabrand, Danmark.

Al indhold (herunder tekst, grafik, illustrationer, lyd, video, dokumenter og andre medieformater), der er tilgængelige på denne hjemmeside, er beskyttet af gældende copyright-beskyttelse. Reproduktion og/eller videredistribution af dette materiale på enhver måde og i ethvert format er udtrykkeligt forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse. Intet indhold fra denne hjemmeside må således offentliggøres, kopieres eller bruges på anden måde, medmindre andet er aftalt med udtrykkelig skriftlig forhåndsgodkendelse og tilladelse fra MIIEGO A/S.

Ethvert eksternt varemærke eller logo som er nævnt eller brugt, er deres respektive ejeres ejendom. Der er blevet gjort alt for korrekt at anvende store bogstaver, tegnsætning, identificere og tilskrive varemærker og handelsnavne til deres respektive ejere. "MIIEGO"-navnet og tilhørende logoer og mærker er varemærker og ejendom tilhørende MIIEGO A/S. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

BLUETOOTH og det tilsvarende Bluetooth-logo er beskyttede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. Der gøres ingen krav på varemærkerne, og eventuelle referencer har alene til formål at angive kompatibiliteten af ​​komponenterne i MIIEGOs produkter med teknologien, der administreres af Bluetooth SIG, Inc.