MIIEGO ER BLEVET OFFICIEL SPONSOR OG AUDIOPARTNER FOR DANMARKS ULTRALANDSHOLD

Hos MIIEGO er vi stolte af at kunne annoncere, at vi er blevet officiel audiopartner og sponsor for Danmarks Ultralandshold.

Ultraløb er en betegnelse for organiserede løb og konkurrencer på distancer længere end et maraton. Mindstedistancen er normalt 50 km, og løbene kan finde sted på alt fra løbebaner til landeveje eller i kuperet terræn. Med andre ord – det er hårde, opslidende og sindssygt spændende løb, der kræver stor viljestyrke og fantastisk form.

Danmarks Ultralandshold består i start 2022 af 23 dygtige løbere, der alle brænder for de lange distancer. Løberne på Ultralandsholdet skal i 2022 bl.a. deltage og konkurrere på nationalt og internationalt plan i distancerne 50 km, 100 km samt 24 timers løb.

Et oplagt match
For MIIEGO er dét at sponsorere Ultralandsholdet starten på et åbenlyst partnerskab. MIIEGOs Partnerskabsansvarlige, Henrik Østergaard forklarer det således: ”Selvom det er en nichesport i den store globale sportsverden, vil vi hos MIIEGO gerne være med til at anerkende det store stykke arbejde, som gøres hos Danmarks Ultralandshold. Dedikationen og det fokuserede mindset, som kendetegner Ultralandsholdet, både anerkender og spejler vi os i hos MIIEGO. Vi deler fuldstændig tankegangen og filosofien om løbende at ville forbedre sig og være det lille hak bedre end de andre”.

Hjælp på turen mod resultater
Dette istemmer Danmarks Ultralandshold sig. Peter Lund Torjussen, repræsentant for Ultralandsholdet, fortæller, at der for deres organisation er noget helt unikt ved at have en samarbejdspartner, der deler fælles værdier.
”Et af vores mest markante fællestræk er vores lyst til sport og specielt løb. Vi er begge ambitiøse organisationer og vil være blandt de bedste – men hele tiden med et teamfokus og en tro på, at vi sammen kan komme længere” uddyber Peter Lund Torjussen.
Han ser ydermere samarbejdet som et skridt på vejen mod at styrke sporten. Peter Lund Torjussen fortæller: ”Jeg ser store og spændende muligheder ved det her samarbejde. MIIEGOs støtte med økonomiske ressourcer samt fremragende produkter gør, at vi kan komme længere på vores rejse. Ønsket om at nå nye mål og udforske det svære, ja nogle gange næsten umulige, har vi tilfælles. Og der kan vi skabe værdi for hinanden på vejen”.

God lyd til lange løb
I samarbejdet mellem MIIEGO og Ultralandsholdet, er der én unik faktor, der binder det hele sammen. De funktionelle høretelefoner.
Hos MIIEGO arbejder vi hver dag for at skabe gode funktionelle produkter, som kan tåle at blive brugt, og hvor de små detaljer gør en stor og ofte afgørende forskel for præstationen i sidste ende. Ligesom man som løber føler glæde og stolthed over at gennemføre eller vinde et løb, så glæder vi os hos MIIEGO over, når vores produkter vinder en produkttest eller bliver kåret til de bedste indenfor vores felt.
Også her er Ultralandsholdet og MIIEGO et godt match. For vores trådløse lydprodukter er netop bygget til de lange løbeture – både i tør- og regnvejr. Noget Ultralandsholdet øjnede, allerede fra start. ”MIIEGO ér virkelig bare et cool firma, der laver nogle rigtig fede og brugervenlige produkter – og sportsudøvere har bare et stort behov for audioprodukter til brug i træningen” understreger Peter Lund Torjussen.

De ekstra lange løbedistancer bliver stadig mere populære, og på Ultralandsholdet finder man de bedste og mest dedikerede langdistanceløbere i landet, der alle præsterer ud over det sædvanlige. Det er vi hos MIIEGO enormt glade for at kunne støtte op omkring, og vi er stolte af at være officiel audio-partner til et dedikeret dansk landshold – nu med specialiseret dansk lyd i ørene!

Vi glæder os til at være med på løbeturen!

 

Diana Kämpes favoritter:
Diana Kämpe er løber på Danmarks Ultralandshold og ambassadør for MIIEGO. Læs lidt om hendes MIIEGO favoritter her.

”Jeg elsker jo MIIEGO og har brugt dem flere timer om dagen i mange år. Når man løber rigtig langt, er det vigtigt, at alt gear fungerer 100%, og at pasform og kvalitet er i top. Og det er det hos MIIEGO! Mine favorithøretelefoner fra MIIEGO er MiiBUDS ACTION II. De sidder perfekt i øret, de er lette og så har de lang batteritid. Lyden er rigtig god, og de tillader mig at gå ind i ”min egen verden”, hvilket er vigtigt for mig under de lange løb”.

SE MiiBUDS ACTION II HER

Tilbage til blog