Er du på udkig efter et par over-ear høretelefoner? Eller skal dine nuværende have en solid opgradering?

Hos MIIEGO er vi specialister i enkle, holdbare og super-funktionelle høretelefoner med højkvalitets dansk lyd, der kan bruges til både træning, sport og i hverdagen.

Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal købe over-ear høretelefoner?
Følg med her, hvor vi giver dig en guide til at finde de perfekte over-ear høretelefoner til lige netop dig!

 

OVER-EAR HØRETELEFONER SKAL HAVE HØJKVALITETS LYD

Af samme grund, er det første spørgsmål, du skal stille dig selv: Hvad er mine forventninger til lyden i mine nye over-ear høretelefoner?

Er det vigtigst at kunne høre alle nuancer i musikken? At du kan fremhæve vokalen? Eller skal du have en bas, der brager derudad?

I de større over-ear høretelefoner er der ofte plads til gode lydkomponenter – det er dog ikke alle, der benytter denne plads. Hos MIIEGO har vores over ear BOOM-serie vundet adskillige priser og tests for bl.a. deres fantastiske lyd med dyb bas og knivskarp diskant, der giver fantastiske lydoplevelser hver gang. Vi synes nemlig ikke, at man skal gå på kompromis med lyden, heller ikke til sine træninger eller løb. Selvom over-ear høretelefoner med ekstra god lyd kan være en lidt større investering, er det en investering, du vil blive glad for, hver eneste gang, du bruger dine høretelefoner.

 

OVER-EAR – SKAL DET VÆRE TRÅDLØST ELLER EJ?

Når du skal vælge over-ear høretelefoner, vil du højst sandsynligt også blive mødt med dilemmaet omkring ledninger eller ej? Hos MIIEGO er vi specialister i trådløs lyd, og vi vil altid anbefale dig at vælge trådløse høretelefoner.
Hvorfor? Fordi trådløse hovedtelefoner giver fuld bevægelsesfrihed. Her er ingen ledninger, der vikles ind eller hænger fast i noget, imens du bevæger dig – hvilket sikrer fuldstændig frihed til at springe, spurte, løfte eller gå, som det passer dig. Derudover er du med trådløse høretelefoner også fri for at skulle have din telefon indenfor ledningens længde. Du kan i stedet have den der, hvor det føles komfortabelt.

 

HAR DU STYR PÅ DINE OVER-EAR PUDER?

På over-ear høretelefoner er ørepuderne noget af det vigtigste ift. det overordnede fit. Derfor er det vigtigt, at du vurderer, hvad dine ørepuder skal kunne på forhånd. Skal de være lavet af et materiale, der blot føles blødt og behageligt mod øret? Eller skal puderne kunne holde til svedige træninger og lange regnfulde løbeture?

Her er det for alvor ørepudernes materiale, der gør forskellen. Puder i for eksempel et mesh-materiale er med til at holde dine ører køligere under sport eller træning og kan holde til større mængder vand eller sved. Går du med ørepuder i et læder eller PU-materiale, vil du i stedet få en mere luksuriøs oplevelse, der gør sig godt til gåture eller i hverdagsbrug.

 

KAN PUDERNE UDSKIFTES?

Hertil kommer også et spørgsmål: kan ørepuderne på dine over-ear høretelefoner skiftes? Dette er afgørende af to grunde:

1. Først og fremmest fordi, at du med udskiftelige ørepuder har mulighed for at have specifikke ørepuder til specifik brug. Du kan altså have ørepuder, der udelukkende bruges til sport og bevægelse og andre, der bruges til afslapning, gåture eller under transport. På den måde sikrer du, at din over-ear høretelefon kan bruges i alle de sammenhænge, hvor du ønsker god lyd.
2. Fordi udskiftelige ørepuder også betyder, at dine høretelefoner kan få en enormt lang levetid. Ørepuderne er i tæt kontakt med dit hoved, når du bevæger dig, og de er derfor også det mest udsatte på høretelefonen. Med udskiftelige ørepuder til dine over-ear hovedtelefoner slipper du for at udskifte hele høretelefonen, hvis dine ørepuder giver op. I stedet kan du sætte nye puder på, og din gode hovedtelefon kan leve videre.

Vores over-ear BOOM-høretelefon kommer med to forskellige sæt ørepuder, der nemt og enkelt kan udskiftes. Det ene par er sportsørepuder, som er specifikt udviklet til at holde gennem sport og bevægelse. Det andet par ørepuder er lavet af lækkert PU-læder, der sidder ultrabehageligt mod dit hoved.

 

HAR DU HUSKET AT TJEKKE BØJLEN, NÅR DU KØBER OVER-EAR HØRETELEFONER?

Når vi snakker over-ear høretelefoner, er der også et spørgsmål om bøjle. Langt de fleste over-ear hovedtelefoner kommer med en bøjle, der går hen over toppen af hovedet. Men bøjler er ikke bare bøjler, når det gælder høretelefoner.

Så hvad bør du overveje ift. bøjler, når du skal have en over-ear høretelefon? Vi anbefaler, at du kigger ind i om bøjlen er regulerbar, og om den er beklædt. Dette gør vi, fordi de to faktorer er afgørende for komforten ved brug af hovedtelefonen.

Hvis bøjlen på din høretelefon ikke kan justeres, risikerer du at ørepuderne ikke kommer til at sidde ordentligt på dine ører. Er bøjlen for kort, bliver en over-ear høretelefon let til en on-ear – og det er nok de færreste, der ønsker det. Er den derimod for stor og uden mulighed for at justere, vil de ofte ende med at hænge på dit hoved og dine ører.

Og hvorfor er beklædning så vigtigt? Med en beklædt bøjle – f.eks. en vatteret, som på vores over-ear BOOM-høretelefon – hviler høretelefonen blødt og komfortabelt ovenpå dit hoved, uden friktion og irritation. Det giver på alle måder en mere behagelig hovedtelefon, som du kan holde til at have på i timevis.

 

OVER-EAR HØRETELEFONER ER BEDST, NÅR DE TÅLER VAND

I hvert fald, hvis du spørger os hos MIIEGO. For hvis dine høretelefoner ikke tåler vand, risikerer du at støde på mange begrænsninger. Regn, sne eller sved bliver pludselig en grund til ikke at bruge dine hovedtelefoner til det fulde. Eller måske du løber chancen, tager dem på og ender med en ødelagt høretelefon, der ikke kunne holde til vandet.

Derfor vil vi anbefale, at du vælger en over-ear høretelefon, der tåler vand og sved, hvis du har en intention om at ville bruge dem i alle aspekter af din aktive livsstil.

 

MED DE RIGTIGE FUNKTIONER , BLIVER DINE OVER-EAR EN REN FORNØJELSE

Når du skal have et par over-ear høretelefoner er det godt at vide, hvilke funktioner høretelefonen skal have for at kunne bruges i din hverdag. Overvej følgende: Vil du kunne tage imod opkald via hovedtelefonen? Skal du kunne skifte musiknummer eller pause uden at have din telefon op af lommen? Og hvad med at kunne justere lyden? Er der andet, som er afgørende for din opfattelse af en god over-ear høretelefon?

Hold øje med disse funktioner, og prioritér dem du finder vigtigst, inden du lægger noget endegyldigt i kurven.

 

DET STORE SPØRGSMÅL: SKAL DU HAVE NOISE CANCELLATION?

Nu bevæger vi os ind i en zone, der for mange vil være mere en luksus end en nødvendighed. Nemlig aktiv støjreduktion. For mange vil en over-ear høretelefon kunne lukke tæt nok til, at de ikke føler et behov for aktiv støjreduktion. For andre er det dog en funktion, de er villige til at investere i.

Aktiv støjreduktion – eller active noise cancellation – kan være en redning for dig, hvis du arbejder i støjende omgivelser og har brug for ekstra stilhed for at kunne fokusere. Denne funktion kan ligeledes gøre godt, hvis du har brug for at kunne have “mig-tid” i en travl hverdag, eller hvis du ønsker at kunne lukke fuldstændigt af og stille skarpt under din træning.

Hos MIIEGO har vi selvfølgelig også en udgave af vores prisvindende BOOM-høretelefon med aktiv støjreduktion – BOOM ANC. BOOM ANC er for dig, der virkelig vil opgradere og have den ultimative koncentrerede oplevelse, når du tager dine over ear høretelefoner på.

MIIEGO ANBEFALER: BOOM

Når der er tale om nye over-ear høretelefoner, er vores klassiske og funktionelle BOOM et oplagt valg. Den trådløse BOOM-høretelefon tåler vand og sved, har prisvindende lyd med tung bas og holder strøm helt op til 36 timer på en enkelt opladning.

Derudover kommer BOOM med to sæt udskiftelige ørepuder – et i mesh-materiale, der kan vaskes ved 30 grader og et i blødt PU-læder. De drejes nemt af og skiftes ud på ingen tid!

BOOM er skabt med en blød, vatteret bøjle, der kan foldes for nem transport. Den trådløse høretelefon har desuden funktioner, der gør dig i stand til at tage imod opkald, skifte eller pause sange og skrue både op og ned, uden at skulle bruge din telefon. Skal BOOM være din nye træningsmakker eller podcastven?

BOOM TitaniumLæs også: