Julegaven til den, der har alt, er aldrig nem. Og frygten for at give dem noget, de allerede har, banker altid på døren op til jul. 

Men fantastisk lyd med smarte funktioner og et elegant, skandinavisk design er altid en god gave. Særligt, når du nu også kan give det i en udgave med en reduceret mængde plastik!

 

Julegaver, der altid er et hit

MIIEGOs RE:DUCE-serie består afen række multifunktionelle højttalere samt en trådløs oplader, der alle er lavet i et lækkert, stilrent design, som passer ind i ethvert hjem. Og med deres funktionelle opbygning og den gode, velkendte MIIEGO-kvalitet vil produkterne helt sikkert vække glæde under juletræet – selv hos personen, der har alt!

RE:DUCE
 

Mindre plastik, men ekstra vægt på funktionalitet og design

Når du skal give julegaver til den, der har alt, er du nødt til at tænke udenfor boksen. Dette har vi også gjort med vores RE:DUCE-serie. Både ift. materialevalget og brugen af vores produkter. 

Hvordan? Det forklarer vi dig gerne! 

RE:DUCE-serien består af fire forskellige produkter. CHARGE&PLAY, CHARGE&PLAY MINI, M1 og CHARGE ONE RE:DUCE. Alle fire produkter er lavet i et simpelt og elegant design med en unik overflade. Plastikken i disse produkter er delvist erstattet med hvedestråfibre, der er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Hvedestråene er med til at give hvert RE:DUCE-produkt et smukt og nærmest nistret udtryk, hvor ingen højttaler eller oplader er helt ens. 

Julegaven, der kan mere, end du tror

Udover et klassisk udseende, der ville passe godt ind i ethvert hjem, har produkterne også mange smarte features.  For eksempel er CHARGE&PLAY og CHARGE&PLAY MINI ikke blot enormt velspillende og pæne højttalere. De er nemlig også smarte, trådløse opladere, der giver dig mulighed for at få strøm på din telefon, mens du lytter til dine yndlingssange eller podcasts.  

Derudover er M1+ RE:DUCE vandtæt, så den nemt kan tages med på farten, på stranden eller i haven. Og med vores trådløse oplader CHARGE ONE RE:DUCE får du nemt strøm på telefonen eller dine MiiBUDS ACTION II uden ledninger, der kommer i vejen. 

RE:DUCE-serien er med andre ord en stærk kombination af design, funktionalitet, fantastisk lyd og et fokus på nye materialevalg og miljøaftryk. 

Find julegaven blandt RE:DUCE-serien her.

Den store lyd med det stilrene design

CHARGE&PLAY – 999 kr.

Skal julegaven være en elegant højttaler, der ikke alene pynter i vindueskarmen, i køkkenet eller på reolen, men som også er både powerbank og trådløs oplader? 

Med CHARGE&PLAY får du en højttaler og opladerstation på én og samme tid – og begge dele trådløst.  

CHARGE&PLAY er den største højttaler i RE:DUCE-serien, men har stadig en størrelse, der passer ind i alle rum.  

Uanset, om du helst starter din dag med lydbøger, podcasts eller fede playlister, vil du være garanteret en højkvalitets lydoplevelse. Og med den indbyggede trådløse oplader skal du ikke bekymre dig om at mangle strøm på din telefon, selvom du har brugt den til afspilning. Du skal blot placere din telefon på læderstykket i toppen af CHARGE&PLAY, så lader den op.  CHARGE&PLAY kommer i hhv. hvid og sort – og har for nyligt vundet en European Product Design Award for sit unikke design.  

CHARGE&PLAY
 

Vandtæt højttaler, du kan tage med overalt

M1+ RE:DUCE – 599 kr. 

M1+ RE:DUCE er et nyt take på vores lille, klassiske M1-højttaler. Den er ikke alene smart, fordi den er lavet i et klassisk og let design, men også fordi den er nem at tage med på farten. 

M1+ RE:DUCE er vandtæt, hvilket gør den oplagt at have i køkkenet, på badeværelset eller i haven, hvor der godt kan blive fugtigt. Derudover er den oplagt at tage med til picnic i parken, på stranden eller i kufferten på ferie. 

M1+ RE:DUCE

Den diskrete, men smarte julegave

CHARGE&PLAY MINI - 499 kr. 

Søger du efter en lidt mindre og let højttaler i et klassisk design, der kan mere end blot spille musik? Det er præcist, hvad CHARGE&PLAY MINI er. 

CHARGE&PLAY MINI kan afspille din musik med god lyd og samtidigt lade din telefon eller andre kompatible trådløse enheder på toppen. Den er nemlig både højttaler og trådløs oplader i én. 

Overfladens flotte udtryk fra hvedestråene og de smarte ekstra features gør CHARGE&PLAY MINI til en perfekt højttaler til alt fra stuen til børneværelset. Højttaleren kommer i hhv. sort og hvid. 

Bemærk: CHARGE&PLAY MINI skal være sat til strøm for at kunne oplade andre enheder, mens den afspiller musik. 

CHARGE&PLAY MINI
 

Gør opladningen smartere med denne julegave

CHARGE ONE RE:DUCE - 299 kr.

Vores smarte trådløse oplader CHARGE ONE findes nu også i en udgave med en reduceret plastikmængde! Som alle de andre RE:DUCE produkter, er den lækre CHARGE ONE RE:DUCE også lavet delvist med hvedestrå fibre, der giver et helt specielt og stilrent look.   

CHARGE ONE RE:DUCE er enormt praktisk, fordi den giver dig mulighed for at oplade dine enheder uden en ledning. Du skal altså blot lægge din smartphone eller anden kompatibel enhed på den runde flade. Når opladerens lyser blåt, er opladningen i gang.  

CHARGE ONE RE:DUCE
 

Nu er der forhåbentligt styr på gaven til den, der har alt. Skulle du alligevel være i tvivl har vi samlet meget mere julegaveinspiration her.