I MIIEGO bestræber vi os på at drive forretning på ansvarlig vis og med omtanke for vores omgivelser.

Det handler blandt andet om, at vores produkter skal være funktionelle, robuste, holdbare og af høj kvalitet. De skal kunne tåle at blive brugt, og de skal sprede positiv energi og glæde i lang tid. Det er en del af vores DNA og dét, der har drevet os lige fra start.

Når vi udvikler vores produkter, stopper vi aldrig med at forbedre og forfine. Vi tror nemlig på, at selv små detaljer og små ændringer kan gøre en stor forskel. Det samme gælder vores tilgang til miljøet. Vi kan ikke gøre alt på én gang, men vi kan alle gøre lidt.

Her har vi valgt at sætte fokus på at reducere plastforbruget. Vi er ikke i mål, men vi har taget de første skridt.

Indtil videre har vi opnået følgende:

Plastfri og recirkulerbar emballage
Det første skridt, vi tog var, at udfase brugen af plastik i vores emballager. I 2021 nåede vi en stor og vigtig milepæl, idet al vores emballage var – og stadig er – lavet af plastfri, recirkulerbart materiale.

Støtte til ansvarlig bortskaffelse
Siden 2020 har MIIEGO været medlem af non-profit organisationen Dansk EL-retur for at støtte op om deres arbejde med at indsamle og håndtere udtjent elektronikudstyr, så det bliver miljøansvarligt bortskaffet.

RE:DUCE by MIIEGO - ny produktserie med mindre plastik
I 2022 lancerede vi RE:DUCE by MIIEGO. En ny produktserie, hvor mængden af plastik i produkterne er reduceret og delvist erstattet med hvedestrå fibre – et naturligt biprodukt fra hvedeproduktionen.

Produkternes levetid skal udnyttes og forlænges
MIIEGO-produkter er designet med funktionalitet og holdbarhed i højsædet. Det betyder blandt andet, at flere af vores højttalere og alle høretelefoner kan tåle vand, sved og støv i varierende grad. Derudover kan puderne på de fleste MIIEGO-høretelefoner skiftes ud, og flere af dem kan endda vaskes. Så behøver du nemlig ikke at kassere dine høretelefoner og købe nye, bare fordi puderne er blevet slidte. Alt sammen detaljer, der er med til at udnytte og forlænge produkternes levetid.

RE:DUCE produkter

RE:DUCE by MIIEGO

Flotte, funktionelle højttalere og opladere med mindre plastik

RE:DUCE by MIIEGO er en serie af nye og innovative produkter, hvor mængden af plastik er reduceret og delvist erstattet med hvedestrå fibre – et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Produkterne har alle et unikt og særegent designudtryk og finish på grund af hvedestrå fibrene.

Det samme gør sig gældende for produkternes medfølgende opladningskabler. Her er op til 40% af plastikken erstattet af hvedestrå fibre.

Wheat Straw logo

OM HVEDESTRÅ FIBRE – ET NATURLIGT BIPRODUKT

Hvedestrå føles som plastik og holder i meget lang tid. Det er lavet af de resterende stilke fra kornhøstning. Stilken omdannes til en papirmasse, og dette bliver eksempelvis anvendt som et råmateriale til fremstilling af bioplastik. Hvedestrå er et biprodukt, som ofte bliver forbrændt efter, at hvedekornet er høstet. Ved at anvende hvedestrå i stedet for plastik, får vi altså genanvendt et biprodukt og samtidig reduceret brugen af plastik til gavn for miljøet.

RE:DUCE-PRODUKTER

Produkterne i serien forhandles via vores B2B-forhandlere til erhvervskunder og på webshoppen.

CHARGE&PLAY MINI

CHARGE&PLAY MINI

KOMBINERET TRÅDLØS HØJTTALER OG TRÅDLØS OPLADER

Lille og smart fast-charging oplader med indbygget højttaler. God lyd i miniformat kombineret med enkel trådløs opladning. Er kompatibel med flere MIIEGO-produkter og andre enheder, der kan lade trådløst.

CHARGE&PLAY MINI består af 10% mindre plastik ved brug af hvedestrå fibre.

- BT 5.0 & AUX OPTION
- 15 WATT FAST CHARGING
- 3 WATT SPEAKER
- BATTERY TIME: 2-3 HOURS
- WIRELESS CHARGING WHEN CONNECTED TO POWER
- 110 X 55 X 55 MM.

CHARGE ONE RE:DUCE

CHARGE ONE RE:DUCE

Den enkle og elegante trådløse oplader i en RE:DUCE-variant.

Trådløs fast-charging oplader, der gør det nemt at oplade eksempelvis din mobiltelefon. Er kompatibel med flere MIIEGO-produkter og andre enheder, der kan lade trådløst.

CHARGE ONE består af 30% mindre plastik ved brug af hvedestrå fibre.

- 10W, FAST CHARGING
- USB-C CHARGING CABLE
- NON-SLIP SILICONE SURFACE
- Ø90 X 13 MM

M1+ RE:DUCE

M1+ RE:DUCE

Trådløs højttaler med lækker lyd i stilrent- og vandtæt design, som er nem at have med på farten. Kan stereo-parres via TWS og oplades trådløst eller via USB-C.

M1+ RE:DUCE består af 25% mindre plastik ved brug af hvedestrå fibre.

- BT 5.0 & AUX CABLE OPTION
- BATTERY TIME: UP TO 5 HOURS
- 5 WATT SPEAKER
- TRUE WIRELESS STEREO (TWS)
- Ø100 MM – H: 46 MM.

CHARGE&PLAY

CHARGE&PLAY

Trådløs opladerstation, powerbank og trådløs højttaler i ét stilrent produkt. Med en ekstra USB-udgang, så du kan oplade to enheder samtidig. Er kompatibel med flere MIIEGO-produkter og andre enheder, der kan lade trådløst.

CHARGE&PLAY består af 15% mindre plastik ved brug af hvedestrå fibre.

- BT 5.3 + TWS
- 5 WATT SPEAKER W/PASSIVE RADIATOR
- 10 WATT FAST CHARGER
- USB-OUT ON BACK FOR WIRED CHARGING
- POWERBANK FUNCTION
- 130 X 110 X 111 MM