Online test og review af MiiBUDS PLAY by MIIEGO®

Fyens.dk og jv.dk har testet vores nyeste in-ear høretelefoner MiiBUDS PLAY by MIIEGO®.

Du finder hele testen og anmeldelsen lige her.

MiiBUDS PLAY scorede imponerende 5 ud af 6 stjerner, og blev bl.a. fremhævet for:

”MiiBUDS PLAY lykkes med at hente det bedste fra begge verdener, da øretelefonerne sidder virkelig tæt og godt fast i ørerne - uden at de skal klemmes helt ind, så de næsten rører hjernen. Jeg skal skynde mig at skrive, at jeg faktisk foretrækker den anden type øretelefoner, fordi jeg cykler mountainbike, og øretelefonerne derfor skal sidde ekstra godt fast. Det gør MiiBUDS PLAY. Samtidig er der masser af bas i MiiBUDS PLAY.”

MIIEGO har banket hele seks indbyggede mikrofoner i MiiBUDS PLAY, og der er mening med galskaben. Øretelefonerne har nemlig både aktiv støjreduktion, ANC, der lukker omgivelserne ude, og så transparent lytning – eller ambient mode – der lukker omgivelserne aktivt ind via mikrofonerne. Begge dele er efterhånden standard, men ikke desto mindre uundværlige. 

Den aktive støjreduktion kan lukke alt fra larmende børn til dårlig musik i træningscenteret ude, mens dét med at kunne høre trafikken, når man er på farten, er en rimelig fornuftig ide. Apropos at være på farten, så har MiiBUDS PLAY også ENC, Enviromental Noise Cancellation, som aktivt dæmper støj fra omgivelserne, når man foretager opkald.

Opkaldskvaliteten er også rigtig god, noget der ellers kan være en akilleshæl for de små ægte trådløse øretelefoner. Jeg har stresstestet dem under en blæsende gåtur i skoven, hvor samtalen er gået tydeligt igennem uden al for meget støj.”

Fyens.dk er en del af jysk fynske medier og er et online nyhedssite som udover at bringe redaktionelt nyhedsindhold bl.a. laver forbrugertests og reviews af produkter til træning og et aktivt liv. MIIEGO® stillede produktet til rådighed til test.

MiiBUDS PLAY

Du kan også læse Testfamiliens review og test af MiiBuds Play fra MIIEGO lige her: Testfamilien

 

Du kan læse mere om produktet lige her:

https://miiego.dk/products/miibuds-play 

READY. SET. MIIEGO.

Tilbage til blog