MIIEGO® lancerer nye in-ear høretelefoner – MiiBUDS PLAY

De nye MiiBUDS PLAY by MIIEGO, er det nyeste skud på stammen af in-ear høretelefoner. Med MiiBUDS PLAY fusioneres den aktive livsstil med lækker stilrent design, så MiiBUDS PLAY bliver det oplagte valg til både træning og hverdag.

Er du på jagt efter et par lækre og helt trådløse in-ear buds med fantastisk lyd og skarp opkaldskvalitet? Som helst skal være små, lette, super-komfortable og selvfølgelig til en overkommelig pris? Så er de nye MiiBUDS PLAY med både aktiv støjreduktion (ANC) og ENC-funktioner helt sikkert dine ørers nye bedste ven.

Rasmus Lauge MiiBUDS PLAY

De er designet til at være lette, sidde ekstremt behageligt i øret og ikke falde ud, når du bevæger dig. Samtidig har MiiBUDS PLAY hurtigopladning og lang batteritid, så du slipper for irriterende og hyppige opladningsbekymringer.
Den sved- og vandafvisende IPX5-certificering sikrer at disse høretelefoner trygt kan benyttes til både træning og alsidigt brug i hverdagen.

MiiBUDS PLAY benytter den nyeste BT-version 5.2 og de 6 indbyggede mikrofoner understøtter både ANC og ENC (Environmental Noise Cancellation), som reducerer baggrundsstøj, når du foretager opkald.

Både earbuds og det medfølgende opladningsetui er udført i en lækker mat sort farve, som udstråler et eksklusivt skandinavisk look.

MiiBUDS PLAY har en vejl. pris på 999 kr. og forhandles hos udvalgte forhandlere og online på www.miiego.dk.

Du kan læse mere om produktet her:
https://miiego.dk/products/miibuds-play

Og finde test og testresultat af MiiBUDS PLAY fra testfamilien.dk her: 

https://testfamilien.dk/2022/11/08/test-af-miibuds-play-fra-miiego/

Hør hvorfor Rasmus Lauge er stor fan af produktet i videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=2DGMvPw5bPE  
Tilbage til blog