MIIEGO® lancerer ny trådløs højttaler - MiiBLASTER GO

Den nye MiiBLASTER GO by MIIEGO, er lillebror til den populære MiiBLASTER. Men det betyder ikke, at oplevelsen er lille – tværtimod. Den giver en lækker og fyldig lydoplevelse – og har indbyggede EQ-preset muligheder.

MiiBLASTER GO by MIIEGO® er en trådløs højttaler i lækkert design og med god lyd, specielt udviklet til et aktivt liv on-the-go, indendørs såvel som udendørs. Designet er stilrent og enkelt, men samtidig med en særdeles solid og robust konstruktion. Det er en højttaler som kan tåle at blive brugt. Den har en god og handy størrelse, og er derfor nem og praktisk at have med rundt.

Med den indbyggede True Wireless Stereo (TWS) teknologi kan du nemt tilkoble to MiiBLASTER GO’s trådløst sammen og få en endnu stærkere lydoplevelse.

Med sin IPX5-certificering er den både regn- og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs brug i det omskiftelige skandinaviske klima. Uanset om du skal en tur til stranden, på fodboldbanen eller på picnic-tur med vennerne. Og så har MiiBLASTER GO iøvrigt også indbygget party-lys, som du nemt kan slå fra eller til.

MiiBLASTER GO har en vejl. pris på 1.499 kr. og forhandles hos udvalgte forhandlere og online på www.miiego.com.

Du kan læse mere om produktet her:
https://miiego.com/dk/products/miiblaster-go

Og finde test og testresultat af MiiBLASTER GO fra testfamilien.dk her: http://testfamilien.dk/2022/09/15/test-af-miiblaster-go/

Tilbage til blog