DANSKE MIIEGO® SLÅR BOSE OG SENNHEISER SOM VINDER AF IFORMS STORE TEST AF TRÅDLØSE HØRETELEFONER

Og vinderen er… BOOM ANC af danske MIIEGO® 🏆🎧

Fantastiske allround høretelefoner med ANC (Active Noise Cancellation).
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 ud af 6 stjerner!

Det anerkendte skandinaviske sportsmagasin iFORM, som bliver udgivet i Danmark, Norge, Sverige og Finland, har igen i år foretaget en stor test af trådløse høretelefoner (udgave 11/2020).

MIIEGO® vandt med modellen 🎧BOOM ANC by MIIEGO®, der kommer med aktiv støjreduktion.

*Link til iFORMs test af høretelefoner: iFORM test af trådløse høretelefoner.

BOOM Black in Black

BOOM ANC by MIIEGO® er et 4-i-1 produkt ideelt til afslapning, sport, på kontoret eller på rejsen.

Som et af meget få over-ear audioprodukter kommer BOOM ANC desuden med en IPX5-certificering, der betyder at produktet er både sved- og vandafvisende.

Det splinternye og innovative TWIST’N’TURN-design på alle BOOM by MIIEGO®-hovedtelefoner tilføjer en helt ny dimension til brugen og funktionaliteten af dine hovedtelefoner.

Denne nye funktion giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skifte ørepuder, hvilket betyder at du altid kan vælge at bruge lige netop de ørepuder, som DU foretrækker, og som passer til dine behov i enhver situation; på farten, på sofaen, under træning osv.

 

Du får fuldstændigt kompromisløs lydkvalitet med ekstra dyb bas og en fin, krystalklar diskant: dansk audio når det er bedst! Skift hurtigt og nemt mellem de to inkluderede sæt ørepuder – det bløde sæt i PU-læder er perfekt på kontoret eller til afslappet brug, mens det praktiske sæt ørepuder i åndbart mesh-materiale specialudviklet til sportsbrug lader dine ører få luft og kan tilmed vaskes efter brug. I vaskemaskinen eller i håndvasken – brug 30 grader varmt vand og almindeligt vaskepulver uden blegemidler, så behøver du ikke bekymre dig yderligere om lugtgener eller bakterier. Med BOOM-serien vil du derfor altid have mulighed for at føle dig frisk under din træning.

Udover en eminent audiooplevelse kommer dette innovative produkt også med et ekstra sæt specialudviklede og vaskbare sportsørepuder!

Med den indbyggede ANC-funktion kan du hurtigt og nemt lukke verden ude.

Vidste du: at BOOM-serien af MIIEGO® også har vundet RED DOT-prisen og en ISPO award?

Red Dot Award 2019ISPO 2019

PS: Du kan læse en mere detaljeret produkttest (eksternt link, artiklen er på dansk) om BOOM ANC lige her: https://lnkd.in/daQtD4J

MIIEGO® – ACTIVE LIFESTYLE AUDIO

MIIEGO er musik on-the-go. MIIEGO er et innovativt dansk brand specialiseret i trådløse audioprodukter i høj kvalitet til brugeren med den aktive livsstil. Grundlagt i 2010 på stolte danske traditioner inden for audio og akustik har MIIEGO® løftet arven og vundet talrige internationale produkttests og -priser for lyd i topklasse, komfort, funktionalitet og produktdesign. Alle MIIEGO®-produkter er udviklet til at kunne udholde og overleve det udfordrende skandinaviske klima, og de er derfor ideelle til brug på farten – indendørs og udendørs, hvor som helst og når som helst.
READY. SET. MIIEGO.
Tilbage til blog