Sportshovedtelefoner kan være en udfordring at finde, fordi der ofte er individuelle præferencer. Er du på jagt efter sportshovedtelefoner, er der dog en ting, der er afgørende: Høretelefoner til sport skal være trådløse. For kun dér er du garanteret fuldstændig bevægelsesfrihed.

Danske MIIEGO har lavet trådløse sportshovedtelefoner med fokus på funktionalitet, kvalitet og solide lydoplevelser siden 2010. Hovedtelefoner, sport og bevægelse er vores store passion og dét, vi i MIIEGO har valgt at specialisere os i.

Vi gør dette, fordi sportshøretelefoner er en niche, hvor vi for alvor kan gøre en forskel med vores kvalitetsprodukter. Mange vil måske ikke tænke på at købe særlige høretelefoner til sport, men faktum er, at træning, løb og bevægelse stiller mange krav til din hovedtelefon.
MIIEGOs sportshovedtelefoner er skabt til at holde til motion. Og hvad betyder det mere konkret? Det betyder, at vi har taget højde for alle de udfordringer, du oplever, når du bruger dine høretelefoner til sport.

 

SPORTSHOVEDTELEFONER MED KOMFORT I HØJSÆDET

Dine høretelefoner skal sidde godt fast, når de bruges til sport eller træning. Derfor er alle MIIEGOs produkter designet med et ultra-behageligt fit, der sidder sikkert og godt fast gennem hele din træning.
Dette inkluderer unikke detaljer såsom memory foam ørepropper i vores in-ear høretelefoner, polstrede bøjler i vores BOOM-serie og forskellige størrelser på vores AL3+ FREEDOM-hovedtelefoner. Alt sammen for at garantere både komfort og funktionalitet under bevægelse og sport.
For helt ærligt – ingen har lyst til at se deres høretelefoner falde til jorden under løbeturen eller mærke dem spænde om ørerne hele vejen gennem en træning.

Frygt ikke regn og sved med MIIEGOs høretelefoner til sport
Alle vores sportshovedtelefoner tåler desuden sved og vand, og flere af vores produkter er helt vandtætte. Derudover kommer adskillige af høretelefonerne med udskiftelige ørepuder, der kan vaskes efter brug. Når du bruger MIIEGO-høretelefoner til sport, skal du altså aldrig bekymre dig om regnfulde løbeture i skoven eller svedige træninger i dit fitnesscenter.

 

TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER, SPORT OG TALRIGE TIMERS LYD

Du har måske prøvet at tage dine hovedtelefoner med til træning og mærke skuffelsen ramme, når de allerede efter 15 minutter melder om lavt batteri? Det har vi i MIIEGO taget højde for. Derfor har alle vores høretelefoner til sport meget lang batteritid. Vores over-ear høretelefoner BOOM by MIIEGO har eksempelvist op til 36 timers spilletid på blot en enkelt opladning.

 

MIIEGO BRÆNDER FOR LYD TIL BEVÆGELSE

Grunden til, at vi i MIIEGO specialiserer os i sportshovedtelefoner, findes i MIIEGOs CEO, Christian Jeppesen. Christian, der stiftede virksomheden i 2010, er nemlig selv sportsentusiast, der har en brændende interesse for særligt fodboldsporten. Ud fra kombinationen af sportsinteresse og Christian Jeppesens passion for fantastisk lyd, opstod MIIEGO. Et brand, der her over 10 år efter sin stiftelse, stadig har sin solide plads på markedet som leverandør og producent af kvalitetshøretelefoner til sport og aktiv livsstil.

 

HØRETELEFONER TIL BÅDE SPORT OG HVERDAG

Men betyder det så, at vi laver sportshovedtelefoner, der udelukkende kan bruges til sport? Bestemt ikke. MIIEGO er kendt for at lave høretelefoner til sport, men vores store udvalg af produkter fungerer også i alle andre aspekter af din hverdag.
For eksempel bruges vores BOOM ANC med active noise cancellation ikke kun til træninger, hvor der skal være fokus. De bruges også på arbejdspladsen, hvor storrumskontorer i mange tilfælde giver et tydeligt behov for at kunne lukke af og koncentrere sig. Andre bruger også BOOM ANC-høretelefonerne i hverdagen, når de har brug for at skabe rum til ”mig-tid” med en podcast eller lydbog. 

 

TEAM MIIEGO ER OGSÅ FOR DIG

På samme måde er vores community, Team MIIEGO, heller ikke blot for ambassadører og topatleter. Det er derimod et stort fællesskab af alle MIIEGO-brugere, der prioriterer god lyd som en del af deres aktive livsstil. Et fællesskab, hvor alle medlemmer samles og deler motivation, træningsglæde og fantastiske lydoplevelser.
Her er det ikke vigtigt, om du bruger dine høretelefoner til sport, til at løbe maraton, til at træne i dit fitnesscenter, til at strække ud eller til at finde ro på en gåtur. Team MIIEGO handler om at finde lige netop din balance og lytte til dine yndlingsnumre eller podcasts undervejs.

Vil du også være en del af Team MIIEGO? Men er du i tvivl om, hvilke høretelefoner, du skal vælge?

Så se vores overblik over de mange testvindende høretelefoner, vi har i vores sortiment.

Ved du allerede nu, at din nye høretelefon skal bruges til indendørs træning? Så find det rigtige par her.