Headsets er gode til både træning, løb og i hverdagen, når du gerne vil have lyd med dig på farten. Et trådløst headset skal dog være både godt og funktionelt, hvis det skal kunne holde til at blive brugt i alle aspekter af en aktiv livsstil.

Selvom nogle headsets måske fungerer til let brug, skal der nemlig meget til, før du kan bruge et trådløst headset til både hverdag og til sport.

Trådløse headsets, som du også kan bruge til træning og løb, skal for eksempel være godt rustet til at modstå både vind, vejr, sved og støv. Hvis planen er at tage dit headset med dig på farten i hverdagen, er det også afgørende, at det har en god batteritid. Og vigtigst af alt – lyden skal være eminent!

For at hjælpe dig med at finde det rette match, har vi her samlet et udvalg af vores stærke, funktionelle og trådløse headsets.

Værsgo at gå på opdagelse!

 

HEADSET MED OVER-EAR FIT

Når man hører ordet headset, er der nok mange, der tænker på et klassisk over-ear headset – og måske på de meget store og lidt klodsede headsets, som er velkendt i gamer- og computerverdenen.

Vores trådløse over-ear headset BOOM er dog på ingen måde klodset. Faktisk har BOOM vundet en Red Dot Award for sit klassiske, lækre, foldbare design, der fås i hele 5 forskellige flotte farver.

De bløde ørepuder gør, at headsettet sidder tæt, men behageligt mod ansigtet og reducerer udefrakommende støj. Med BOOM får du fra start to sæt ørepuder. Et i glat og blødt PU-læder, samt et par i et smart mesh-materiale, der fungerer særligt godt til sport og motion, og som kan skylles op efter brug. Disse kan nemt drejes af og skiftes efter behov.

BOOM headsettet har dog ikke kun vundet priser og tests for sit design, men også for sin fantastiske lyd. Her fremhæves særligt den dybe bas, at lyden står knivskarpt, og at høretelefonerne kan spille både højt og klart.

Som nævnt før, skal et godt headset også holde strøm i lang tid. Her lever det trådløse BOOM-headset heldigvis også op til kravene med en batteritid på op til 36 timer på blot en enkelt opladning.

Se det lækre trådløse headset BOOM her og læs mere om dets mange funktioner.

BOOM Titanium

HEADSET MED ON-EAR FIT

Den sidste type headset, vi skal kigge på, er trådløse headsets med on-ear fit.

On-ear høretelefoner er ofte en smule mindre og lidt lettere end over-ear høretelefoner, men kan sagtens komme med stærk og fantastisk lyd.

Det er headsettet BOOM MIINI et fremragende eksempel på. BOOM MIINI kommer nemlig med den exceptionelle lyd fra BOOM-serien, men med en vægt på kun 155 gram. Dette gør det trådløse headset helt perfekt at have med på farten.

Ligesom BOOM-headsettet leveres BOOM MIINI både med PU-ørepuder og de smarte sportsørepuder, der kan skylles fri for skidt eller sved efter brug.

Derudover holder BOOM MIINI strøm i mindst 21 timer pr. opladning og kan nemt foldes sammen og puttes i en taske, når du ikke bruger dem.

Med et trådløst headset som dette, får du altså et rigtigt alsidigt produkt, som du ikke alene kan bruge til svedige træninger, men også når du blot skal høre en lydbog eller vil have god lyd med på rejsen.

Tag det alsidige headset BOOM MIINI med og nyd den gode lyd.

BOOM MIINI Arctic White

Har du ikke fundet det headset, du drømmer om?