GUIDE: 4 LØBEHØRETELEFONER TIL FORSKELLIGE BEHOV

De første forårstegn spreder sig, hvilket for mange er startskuddet til smukke løbeture i naturen! Og hvad passer fantastisk til løb? God musik!

Men der er mange ting, man skal tage højde for, når man skal købe høretelefoner til løb. Kan de tåle vand og sved, så de ikke går i stykker, når du løber ind i et skybrud? Er batteritiden lang nok til at holde selv på lange løbeture? Og er høretelefonernes pasform så behagelig, at de ikke giver ømme ører ved brug?

Alle disse overvejelser og mere til gennemgår vi i denne guide, hvor du kan finde de helt rigtige høretelefoner til netop dig og dine løbebehov.

Med de rigtige høretelefoner kan der nemlig skrues ned for bekymringer eller besværligheder og op for musik- og løbeglæde.

1. Løb helt uden forstyrrelser

Bruger du din løbetur som et uforstyrret frirum i din hverdag? Og vil du have en høretelefon uden for mange knapper eller bøjler, der samtidig sidder godt og føles let?

Så er det helt oplagt at vælge de lækre, simple in-ear høretelefoner MiiBUDS PLAY.

Til trods for det enkle design er MiiBUDS PLAY propfyldt med
fede features. MiiBUDS PLAY kommer nemlig både med aktiv støjreduktion (ANC) og Environmental Noise Cancellation (ENC), der både hjælper dig til at lukke verden ude under dine løbeture og mindsker baggrundsstøj, når du bruger høretelefonerne til opkald.

Derudover har MiiBUDS PLAY en batteritid på hele 8 timer og kommer med eget opladeretui, der tillader hurtig opladning. MiiBUDS PLAY betjenes med touch-funktion, tåler sved og vand og leverer stærke lydoplevelser gang på gang. Oplagt til kvalitetstid med dig selv i løbesporet.

2. HØRETELEFONEN TIL LØBEREN, DER GERNE VIL HAVE ET TÆT FIT

Er drømmen at kunne skrue max op for dine yndlingsnumre og tonse afsted på løbestierne? Med en høretelefon, der lukker af for udefrakommende støj, og som sidder behageligt i øret selv efter en lang løbetur?

Så skal du gå med høretelefoner som MiiBUDS ACTION II. Vand- og svedtæt design, en rar silikonebøjle, der går omkring øret og ørepropper i ekstra blødt skum, der former sig efter dit øre for et godt fit. Høretelefonerne kommer med eget opladeretui, som tilsammen giver op til 90 timers batteritid.

MiiBUDS ACTION II vandt desuden i 2020 det internationale løbemagasin Runners World’s store test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

MiiBUDS ACTION II

3. LØBEHOVEDTELEFONERNE, DER IKKE FLYTTER SIG EN MILIMETER

For nogen er det værste, de kan forestille sig, at skulle have en øreprop i øret på løberuten. Måske det er dig? Det skal dog ikke stoppe dig fra at komme ud og bevæge dig med din favoritmusik eller podcast i ørerne.

Du bør i stedet kigge nærmere på en trådløs on-ear høretelefon som AL3+ FREEDOM. On-ear høretelefonen bliver sikret af en bøjle om nakken, der får den til at sidde ekstremt godt fast, når du løber eller stopper for at lave øvelser. Den behagelige bøjle kommer i to forskellige størrelser for at garantere det bedst muligt fit på alle hoveder.

AL3+ FREEDOM tåler både sved og vand og kommer desuden med udskiftelige ørepuder og en batteritid på intet mindre end 11 timer pr. opladning.

Du bevæger dig – det gør de ikke!

AL3+ Titanium

4. ULTIMATIV LETHED PÅ LØBETUREN

Som løber er du nok allerede vant til at tænke i lethed. Lette sko, lette lag tøj og smarte anordninger, så du ikke skal slæbe tunge sager med dig på løbeturen.

Men har du nogensinde overvejet, at du også kan få lethed ind i dine løbehøretelefoner? Nu tænker du måske ”Skal jeg så ikke gå på kompromis med lyden?”. Og svaret er nej, det behøves du ikke.

Du skal i stedet gå efter en ultralet on-ear høretelefon som BOOM MIINI. BOOM MIINI har – til trods for en vægt på kun 155 gram – nemlig stærke lydkomponenter, der gør den i stand til at spille kraftigt, længe og med en solid dybde. Faktisk kommer den med samme lyd som BOOM-seriens større høretelefoner, der har vundet priser og tests for netop deres knivskarpe lydoplevelse.

Derudover har BOOM MIINI-høretelefonen udskiftelige ørepuder, et foldbart design, og så tåler den sved og vand og holder mere end 21 timers batteri ved brug.

Der er altså tale om en enestående kombination af lethed, funktionalitet og fantastisk lyd.

BOOM MIINIEr du nysgerrig på flere høretelefoner til aktiv livsstil?

Så se hele udvalget af flotte, funktionelle høretelefoner.