LEDER DU EFTER DE BEDSTE HØRETELEFONER TIL INDENDØRS TRÆNING? SÅ HAR VI GUIDEN TIL DIG!

God lyd under din træning kan have en effekt på motivationen og resultaterne. Du kender det måske: Dit yndlingsnummer kommer på, og pludselig føles de sidste minutter på løbebåndet knap så hårde. Og det er faktisk rigtigt! Undersøgelser viser nemlig, at du kan yde op til 15% mere, når du hører musik under din træning.

Men god lyd til træning kræver gode høretelefoner.

Hos MIIEGO arbejder vi målrettet på at skabe de bedste høretelefoner specifikt til en aktiv livsstil. Høretelefoner, der ikke alene giver fantastiske lydoplevelser og har et skarpt dansk design, men som også er bygget til at holde til selv den længste og mest svedige træningssession.

Det betyder bl.a., at MIIEGO-høretelefoner er trådløse, har lang batterilevetid og tåler sved og vand.
Hvilke skal du vælge? Det giver vi dig her et bud på, uanset om du er til løb, styrketræning eller yoga.


BOOM Titanium

BOOM by MIIEGO

Til når du vil ”in the zone” uden forstyrrelser

BOOM by MIIEGO er lækre over-ear høretelefoner til dig, som vil lukke verden ude og fokusere 100% på din træning. BOOM findes også i en udgave med aktiv støjreduktion, der for alvor får centrets larm til at forsvinde og giver dig kvalitets ”mig-tid”. Her er det blot dig, din træning og den gode lyd. Af denne grund og flere til, har BOOM vundet tests hos bl.a. iFORM og ISPO.

Med BOOM får du:

Trådløse høretelefoner, der giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed under dine øvelser.

Prisvindende lyd med knivskarp diskant og kraftig bas, der garanterer, at dine yndlingsnumre kan brage igennem.

Udskiftelige ørepuder, der nemt kan drejes af og skiftes efter netop dine behov
Et sæt ørepuder i blødt PU-læder, som er oplagt til casual- og kontorbrug
Et sæt unikke MIIEGO® Active Lifestyle-ørepuder i et åndbart mesh-materiale, der kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Perfekt til indendørs workouts.

Ekstrem lang batterilevetid. Med op til 36 timers batteritid er du sikret kompromisløse musikoplevelser gennem mange træningspas.

Lækkert, tidløst og funktionelt skandinavisk design, der bl.a. gør det nemt at pakke høretelefonerne sammen og have dem i træningstasken.

Læs mere om BOOM by MIIEGO og se de mange flotte farver her:


BOOM MIINI

BOOM MIINI by MIIEGO

Den lette høretelefon til træning og på farten

BOOM MIINI by MIIEGO er ultralette on-ear høretelefoner, som giver imponerende lydoplevelser. Det er høretelefonen til de træningsglade, der nægter at gå på kompromis med lyden. BOOM MIINI er størrelsen mindre end BOOM, hvilket gør dem oplagte til dig, der gerne laver indendørs træning med stor bevægelse. De sidder nemlig solidt fast, uanset om du laver en burpee, løber på et løbebånd eller strækker ud på yogamåtten.

Med BOOM MIINI får du:

Ultrakompakte trådløse høretelefoner, der med en vægt på kun 155 gram giver fuld bevægelsesfrihed og stor komfort under din træning.

BOOM-seriens prisvindende lydkvalitet, der med optimerede lydkomponenter leverer krystalklar lyd.

IPX5-certificerede høretelefoner, der tåler sved og vand.

To sæt udskiftelige ørepuder:
Et sæt lækre ørepuder i PU-læder til hverdagsbrug
Et unikt sæt Active Lifestyle-ørepuder i et åndbart mesh-materiale, som er speciallavet til træning. Disse kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, så de er rene og klar til din næste workout.

Imponerende lang batteritid på hele 21 timer pr. opladning.

Et skarpt design i to klassiske farver, der også kan bruges udenfor træningscentret.

Læs mere om den testvindende BOOM MIINI by MIIEGO her: