Står du og mangler nye høretelefoner til træning? Men er du i tvivl om, hvilke du skal have? Så lad os i MIIEGO hjælpe dig.

MIIEGO er et dansk brand, der blev stiftet i 2010. Hos MIIEGO er missionen at skabe trådløs lyd specifikt til en aktiv livsstil med bevægelse. Med andre ord: at finde en måde at kombinere enestående lydoplevelser og lækkert design med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af høretelefoner til træning.
Når du køber produkter hos MIIEGO, kan du altså ikke alene forvente god lyd men også et headset til træning, der decideret er bygget til at modstå alle de udfordringer, du kan møde under en træning.

Med MIIEGOs høretelefoner til træning kan du hoppe, sprinte, løfte, strække eller sågar stå på hænder og stadig have god, trådløs lyd med dig. Uanset hvilken type træning, du laver, har vi en høretelefon, der matcher dine behov.

IN-EAR HØRETELEFONEN TIL LØBETRÆNINGEN

Er du for eksempel glad for at starte din træning med en solid og svedig løbetur på løbebåndet? Så kan det være, du skal tage et kig på de trådløse MiiBUDS ACTION II.
In-ear-høretelefoner til træning med fuld fokus på funktionaliteten.

MiiBUDS ACTION II har knivskarp lyd og er IPX6-certificerede. Dette betyder helt simpelt, at høretelefonerne er sved- og vandtætte, og at du derfor kan bruge dem under selv de mest sveddryppende ture på løbebåndet eller stepmaskinen.

At finde in-ear høretelefoner til træning kan være svært. Det kræver nemlig det helt rigtige fit, hvilket nogle gange er en udfordring at opstøve. Derfor er der med MiiBUDS ACTION II virkelig lagt vægt på komforten. MiiBUDS ACTION II kommer med en blød silikonebøjle, der sikrer høretelefonen bag øret samt unikke memory foam ørepropper. De lækre memory foam ørepropper former sig efter din individuelle øregang, så du ikke alene får høretelefoner til træning, der slutter tæt men også høretelefoner, der forbliver behagelige selv efter lang tids brug.

Slutteligt kommer in-ear høretelefonen MiiBUDS ACTION II med eget opladeretui, som du nemt kan tage med på farten. Tilsammen giver etuiet og høretelefonerne op til 90 timers spilletid. Du skal altså ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm – selv under lange løbeture.

MiiBUDS ACTION II

BOOM! HØRETELEFONER TIL TRÆNING

Den høje funktionalitet gælder som sagt ikke blot for MiiBUDS ACTION II, men for alle vores headset til træning. En anden favorit til træning blandt vores brugere er BOOM by MIIEGO.

BOOM er trådløse over-ear høretelefoner, der har vundet både nationale og internationale priser for deres elegante design og høje funktionalitet. De perfekte høretelefoner til styrketræning!

Slip for slidte ørepuder på dine hovedtelefoner til træning
Har du tidligere brugt høretelefoner til træning, har du måske oplevet at ørepuderne bliver slidte pga. sved eller vand under træningen. Med et BOOM by MIIEGO headset til træning skal du ikke bekymre dig om dette. Høretelefonerne kommer nemlig med to par ørepuder, der nemt kan udskiftes med blot et enkelt drej. Et af disse par ørepuder er lavet i et unikt mesh-materiale, der er udviklet specielt til træning, og som kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Du kan altså have dine høretelefoner på til træning og give den fuld gas, uden at skulle tænke over, om de kan holde til sved og vand.

BOOM Titanium

FIND DIT FIT - HØRETELEFONER TIL TRÆNING

Hos MIIEGO er vi også klar over, at træning er en meget individuel ting. For nogle er det først en rigtig træning, hvis de har slået deres rekord i at løfte tunge vægte, hvor det for andre føles bedre at tage mavebøjninger i stuen eller armbøjninger i skoven efter en løbetur.

Vil du have inspiration til en træning, du kan lave både indendørs og udendørs? Så læs MIIEGO-ambassadør og personlig træner, Jakob Schmidts fire fede træningsøvelser med tilhørende musik.

MIIEGO har også en hovedtelefon til DIN træning
At skabe høretelefoner til træning både ude, inde og til alverdens sportsgrene og motionsformer er MIIEGOs specialisering. Derfor er vores produkter alle funktionelle men stadig forskellige fra model til model, så hver og en af vores kunder har mulighed for at finde den høretelefon, der passer lige præcist til deres behov. På Team MIIEGO byder vi nemlig alle fra professionelle topatleter til selvudnævnte hyggemotionister velkomne med åbne arme. Al bevægelse er i vores optik god, så længe det skaber glæde – og er suppleret af en god sang eller måske en spændende podcast.

Hvilken høretelefon skal du have til træning?
Når vi siger, at alle skal have mulighed for at finde de helt rigtige høretelefoner til træning hos MIIEGO, så mener vi det. Derfor tilbyder vi både in-ear-, on-ear- og over-ear høretelefoner.
Det, de alle har tilfælles, er, at de er trådløse, de tåler vand og sved, de har et flot skandinavisk design og de leverer fede lydoplevelser.
Derudover har mange af vores høretelefoner til træning det tilfælles, at de har vundet priser og tests. Få et indblik i, hvorfor MIIEGO vinder, når der er tale om audio til en aktiv livsstil.

Du kan også finde vores store udvalg af høretelefoner til træning eller læse mere om, hvorfor atleter som René Holten Poulsen bruger MIIEGO-høretelefoner.