Hvem elsker ikke god lyd, når de løber eller træner?

Lyd er en helt grundlæggende del af vores DNA her hos MIIEGO.

For lyd kan motivere. Lyd kan få os til at bevæge os. Og lyd kan give den ekstra smule energi, vi mangler for at få os det sidste stykke over mållinjen.

Faktisk er det bevist at lyd gør dig i stand til at øge din fysiske ydeevne. Endda så meget, at det er forbudt i forbindelse med rekordforsøg, da det ligefrem tæller som doping.

God musik er både noget, vi lytter til alene – men også noget vi gerne vil dele!

Derfor har vi hos MIIEGO lavet en Spotify-profil, hvor vi kommer til at samle de fedeste playlister med et hav af tematikker. Her kommer du til at finde alt fra playlisten til tempoløb, playlisten til udstrækning og de bedste hits til svedige træninger.

Se playlisterne nedenfor:

 

PLAYLISTE: TEAM MIIEGOS FAVORITTER

På denne playliste har vi spurgt alle MIIEGOs stærke ambassadører om deres favoritnumre, til når de for alvor skal grave motivationen frem og give den max gas. Det kom der mange spændende svar ud af!

Derfor er der her på listen noget for enhver smag, og du vil bl.a. opleve kunstnere som The Minds of 99, U2 og Cascada, når du trykker afspil.

God lytning!

Lyt til TEAM MIIEGOS FAVORITTER på Spotify.

 

PLAYLISTE: RUN AND DISCOVER

Kender du det der med at finde en ny sang, du ikke har hørt før – men som du lige pludselig elsker?

Den følelse har vi taget udgangspunkt i med denne løbeliste, hvor du kan finde mindre kendte sange – nye som gamle -, der har potentiale til at blive dine absolutte favoritter at spæne afsted til.

God lytning!

Lyt til RUN AND DISCOVER på Spotify

 

PLAYLISTE: HEAVY HIP HOP FOR HEAVY LIFTS

Når du står overfor en træning med masser af tunge løft, kan det godt kræve lidt ekstra motivation for at komme igennem.

Og her kan en god, tung hiphop-playliste være til hjælp! Derfor har vi her samlet en solid playliste bestående af fede hiphop tracks fra både ind- og udland og med masser af attitude, der kan give et ekstra skud energi til din træning.

Lyt til HEAVY HIP HOP FOR HEAVY LIFTS på Spotify

 

PLAYLISTE: DANISH DYNAMITE

Er du vild med at høre danske sange, når du løber, træner eller går tur? Så har vi lige playlisten til dig! Med DANISH DYNAMITE har vi fundet nogle af de bedste danske sange til træning. Her finder du både old school hits og nye favoritter, der kan gøre hverdagen lidt ekstra sjov!

Lyt til DANISH DYNAMITE på Spotify

 

PLAYLISTE: VM WONDER WORKOUT

I anledning af VM i herrehåndbold og MIIEGO-ambassadør Rasmus Lauges velkomst på holdet, har vi samlet både Rasmus’ og alle vores følgeres favoritsange til træning.

Dette er blevet til denne fede playliste, der er sprængfyldt med højt tempo, gode melodier og fængende tekster – helt perfekt til styrketræning i fitness og løbeture i skoven!

Lyt til VM WONDER WORKOUT på Spotify