MiiPARTY GO by MIIEGO - Trådløs højttaler i lækkert design

Den nye MiiPARTY GO by MIIEGO®, er det nyeste bud på at starte en fest med fantastisk lyd med MIIEGO. Den transportable trådløse højttaler giver en særdeles fyldig lyd og har med sine 60 watt mere end rigelig power til at spille ethvert selskab op.

MiiPARTY_GO by MIIEGO

MiiPARTY GO by MIIEGO®, er en trådløs højttaler i lækkert design og med god lyd, specielt udviklet til et aktivt liv on-the-go, indendørs såvel som udendørs.

Designet er stilrent og enkelt, men samtidig med en særdeles solid og robust konstruktion med et praktisk integreret bærehåndtag i toppen. Det er en højttaler som kan tåle at blive brugt. Den har en god og handy størrelse, og er derfor nem og praktisk at have med rundt. Den kan placeres både vertikalt og horisontalt – stående eller liggende - have it your way.

MiiPARTYGO MIIEGO

Med sin IPX4-certificering er den både regn- og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs brug i det omskiftelige skandinaviske klima. Uanset om du skal en tur til stranden, på fodboldbanen eller på picnic-tur med vennerne. Og så har MiiPARTY GO iøvrigt også indbygget party-lys, som du nemt kan slå fra eller til samt 4 forskellige EQ-lydarter “Bass”, “Rock”, “Pop”, og “Classic”.

 MiiPARTY GO har en vejl. pris på 2.999 kr. og forhandles hos udvalgte forhandlere og online på www.miiego.dk.

Du kan finde test og testresultat samt anmeldelse af MiiPARTY GO fra MIIEGO på testfamilien.dk her: 

 https://testfamilien.dk/2022/10/20/test-af-miiego-party-go/ 

 

MiiPARTY GO by MIIEGO

Tilbage til blog