MIIEGO vinder stor produkttest hos RUNNERS WORLD med MiiBUDS ACTION

April, 2021: 

Danske MIIEGO vinder ny stor international produkttest. 

Det specialiserede danske audiobrand MIIEGO® har gjort det igen og overtrumfet en række af de store internationale audiobrands ved at vinde endnu en stor international produkttest.

Denne gang er det verdens største løbemagasin RUNNERS WORLD, som i Norge i april 2021 har gennemført en stor og grundig test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

Runner's World

Her blev MIIEGO® kåret som testvinder med det nye produkt MiiBUDS ACTION, som er vandtætte TWS in-ear høretelefoner.

Produktet er redaktionens favorit og dermed ”RUNNER’S WORLDS VALG” i 2021 foran brands som Jaybird, Jabra, Skullcandy og Samsung.

 

MiiBUDS ACTION by MIIEGO® vinder på høj kvalitet og komfort og på virkelig at give værdi for pengene.

 • Test-konklusion: ”Fantastisk lyd og batteritid for rimelige penge.”
  ”Ikke noget pjat, bare dansk kvalitet”
 • ”Batteritid: Op til 90 timer!”
 • ”Sidder godt i øret fra start og også efter mange kilometer”
  – Runner’s World

Runner's World

Runner's World

Den store og grundige test af træningshøretelefoner til løb kan læses i det norske RUNNERS WORLD magasins fysiske eksemplar for April, 2021 eller via dette link (på norsk og desværre bag betalingsmur):

https://www.runnersworld.no/stor-oreplugg-test-for-loperen/?_ga=2.164013367.940861136.1622883616-105724352.1615897498

Du kan læse mere om testvinderen og produktet her: https://runnersworld.no/ready-set-miiego-fire-hodetelefoner-for-loperen/

Magasinets test af trådløse høretelefoner gennemføres pt. hvert 3. år, hvor de deltagende produkter udvælges af redaktionen.

Interessant var det i øvrigt også at testen afslørede, at 74% af Runners Worlds adspurgte læsere foretrækker at løbe med musik i ørerne og derfor har høretelefoner som sin faste træningsmakker.

 

MIIBUDS ACTION: BYGGET TIL TRÆNING OG AKTIVITET

MiiBUDS ACTION er din ultimative træningsmakker. De er helt trådløse (TWS) med en action-bøjle, der sikrer stabil pasform, og så er de helt vandtætte. MiiBUDS byder på topklasse lyd og leveres med COMPLY™ ørepropper i superblødt memory foam i højeste kvalitet. De unikke øredutter giver uovertruffen komfort og en forbedret lydoplevelse. Der er selvfølgelig også indbygget mikrofon i begge sider. MiiBUDS ACTION kan også bruges enkeltvis.

En ekstra detalje er, at MiiBUDS ACTION kommer i et solidt etui med ekstremt lang batteritid, hvor opladningen klares enkelt og hurtigt. Etuiet kan også fungere som powerbank til f.eks. din telefon.

MiiBUDS ACTION II Arctic White

 

 MIIEGO®: Trådløse høretelefoner skabt til dig med en aktiv livsstil

Hos MIIEGO® arbejder vi løbende og målrettet på at udvikle de bedste trådløse høretelefoner til dig, der har en aktiv livsstil. Med en MIIEGO® høretelefon får du derfor altid:

 • Dansk lyd, kvalitet og gennemtænkt design.
 • Højeste funktionalitet og komfort/pasform.
 • Lang batteritid og holdbarhed.
 • IPX-certificering med beskyttelse mod sved og regn.
 • Value for money med konkurrencedygtige priser
 • Højt serviceniveau

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om dine høretelefoner, når du er på farten, sveder, eller det begynder at regne. De virker og sidder, som de skal. Du skal bare fokusere på at nyde din træning med din yndlingspodcast eller -playliste i ørerne.

READY. SET. MIIEGO.

Tilbage til blog