MIIEGO RE:DUCE - ny danskdesignet produktserie med mindre plast

MIIEGOs nye produktserie RE:DUCE består af elegante, velspillende højttalere og trådløse opladere, der passer ind i ethvert skandinavisk hjem.

 


RE:DUCE er danske MIIEGOs første serie af stilrene livstilsprodukter til hjemmet – og de er ikke alene flotte, men har også fokus på de funktionelle behov, der kan opstå i hverdagen.
Serien består af tre forskellige trådløse højttalere og en ny RE:DUCE-udgave af MIIEGOs populære trådløse oplader, CHARGE ONE.Det funktionelle ses bl.a. ved, at højttalerne CHARGE&PLAY og CHARGE&PLAY MINI også fungerer som trådløse opladere. Førstnævnte er endda også en transportabel powerbank, du kan tage med dig rundt i hjemmet. Perfekt til når du gerne vil høre musik, uden at din smartphone løber tør for strøm.

RE:DUCE-produkterne med indbygget trådløs oplader er selvfølgelig kompatible med og understøtter MIIEGOs høretelefoner i MiiBUDS-serien og M1+ højttaleren.

 

RE:DUCE-serien indeholder et reduceret indhold af plastik, der i stedet er erstattet med hvedestrå fibre. Et naturligt restprodukt fra produktionen af hvede, der giver en flot overflade med spil i. Det samme er gældende for de medfølgende ladekabler.

 

Se produkterne her: https://miiego.dk/collections/re-duce

Emballagen er plastfri og lavet af FSC-certificeret papir, som også er genanvendeligt.

Ved hvert salg af et MIIEGO RE:DUCE-produkt donerer MIIEGO 3 kr. til WWF’s arbejde for en plastikfri natur.

Tilbage til blog