MIIEGO og Volvo i Internationalt Samarbejde

NYT AUDIO-SAMARBEJDE MELLEM MIIEGO OG VOLVO

 Volvo og MIIEGO i samarbejde

Svenske VOLVO har indgået et samarbejde med det danske audiobrand MIIEGO, som specialiserer sig i trådløs lyd til aktivitet og bevægelse.

Hos MIIEGO er vi stolte af at kunne præsentere disse specielle VOLVO-editions af vores prisvindende BOOM ANC by MIIEGO® trådløse høretelefoner med aktiv støjreducering og vores lille og kompakte trådløse højttaler: AXTIVE MINI by MIIEGO®.

 

UNIKKE VOLVO LYD-NOTIFIKATIONER

Produkterne lanceres begge i en eksklusiv sort farve med en mat gummi-finish. Produkterne har de samme VOLVO-lydtoner, som bruges i VOLVOs biler. Det betyder, at du vil høre en VOLVO-lydnotifikation, når du får et indgående opkald, en e-mail, sms, og generelt når du betjener og bruger produkterne.   

 

SPÆNDENDE TIDER FORUDE…

”Vi har arbejdet tæt sammen med VOLVO-teamet på dette lanceringsprojekt de sidste to år, og vi ser meget frem til at produkterne nu endelig præsenteres og lanceres internationalt,” udtaler MIIEGOs CEO og grundlægger Christian Jeppesen.

”Det er altid spændende med samarbejde på tværs af brands, og vi er stolte af, at VOLVO har valgt os som deres audiopartner og leverandør på disse to premium-audioprodukter. Måden, hvorpå VOLVO præsenterer og markedsfører disse nye produkter, ser meget lovende og spændende ud, og vi ser frem til et fortsat godt og tæt samarbejde,” tilføjer han.

VOLVO+MIIEGO-produkterne vil være tilgængelige i Europa og Nordamerika, og de distribueres internationalt af VOLVO Merchandise.

Produkterne kan bl.a. findes på VOLVOs online-shop:

https://shop.volvogroup.com/en/page/215/miiego

Tilbage til blog