MIIEGO ny partner hos fodbold-podcastmediet Mediano

Mediano gik i luften i 2016 og er Danmarks stærke podcast-fodboldmedie. Det er fodbold med hovedet. Fodbold til hovedet.

Det danske brand MIIEGO® som udvikler trådløse høretelefoner til en aktiv livsstil, er ny partner på formatet Players Lounge hos Mediano.

Programserien ledes af vært Jonas Hebo Rasmussen, som selv er tidligere professionel fodboldspiller.

BOOM Titanium Mediano

Her møder han fodboldspillere til en snak i øjenhøjde om personen bag spilleren, karrieren, taktik og meget mere.

Grundlægger og CEO hos MIIEGO, Christian Jeppesen, udtaler i forbindelse med indgåelsen af partnerskabet:

“Mediano giver et anderledes og unikt indblik i fodboldverdenen, som vi gerne vil bakke op om, og jeg ser samarbejdet med Players Lounge og Mediano som en god og spændende mulighed for os til at nå ud til programmets lyttere og gøre opmærksom på os, vores brand og vores produkter.

Vi ved, at mange i vores målgruppe lytter mere og mere til podcasts, når de er aktive, og derfor giver det også god mening for os at møde dem i dette format.

Mediano x Christian Jeppesen

Samtidig er der et super godt match mellem Mediano og MIIEGO. Hvor førstnævnte jo leverer lydindhold i form af podcasts med stor seriøsitet og dybde, leverer vi hos MIIEGO audio-produkterne til at konsumere lydindholdet med.

For mig oser Mediano langt væk af dedikation, engagement og glæde til sport og i særdeleshed selvfølgelig til fodbold.

Endelig deler vi et fælles værdisæt om ordentlighed, og vi glæder os til at komme igang. Jeg ser meget frem til det samarbejdet med Jonas, Nicklas, Peter og resten af teamet hos Mediano”, slutter Christian Jeppesen.

MIIEGO x Mediano

Tilbage til blog