MIIEGO lancerer ny AL3+ FREEDOM serie

FORBEDRET UDGAVE AF PRISVINDENDE PRODUKT

Det danske brand MIIEGO® - der er specialister inden for trådløse sportshøretelefoner – har netop lanceret en ny og opdateret produktserie kaldet AL3+ FREEDOM.

AL3+ FREEDOM er en opdateret og forbedret udgave af den populære model AL3, som har en vundet en række internationale tests og priser.

AL3+ FREEDOM serien har bl.a. forbedret lyd og batterikapacitet på hele 11 timer per opladning.

FARVEL TIL ØMME ØRER OG FLAGRENDE LEDNINGER

AL3+ FREEDOM produkterne er kendt for sin ultra-stabile og komfortable pasform samt en fantastisk lydoplevelse. Den optimale pasform sikrer dig maksimal frihed til at bevæge dig fuldstændig frit rundt med musik i ørerne.

Produktet vejer kun 41 gram og er designet til at sidde stabilt og godt fast med den bløde og fleksible rem, som går bag om hovedet og hviler sikkert på baghovedet.

Det bløde ON-EAR fit på AL3+ FREEDOM sidder udenpå ørerne. Det betyder at ørerne ikke lukkes af, men at man stadig kan modtage impulser fra omverdenen og trafikken men uden at skulle gå på kompromis med lydkvaliteten.

ON-EAR designet garanterer også, at du ikke bliver irriteret eller får ondt indeni øret, og du skal ikke længere tænke på earbuds der konstant falder ud af ørerne eller bliver fulde af ørevoks.

BUILT TO LAST - TÅLER SVED OG REGN

AL3+ FREEDOM serien er udviklet til sport og tåler både kulde og varme temperaturer.

AL3+ har både ind- og udvendig NANO-teknologi beskyttelse og tåler derfor al slags vejr og er både sved- og regnafvisende.

AL3+ FREEDOM koster vejl. 599,- og fås også som AL3+ WOMAN - designet til mindre hovedstørrelser.

MIIEGO® - DANSKE SPECIALISTER I SPORTSHØRETELEFONER

MIIEGO® er et ungt, innovativt og fokuseret dansk sportsbrand specialiseret i udvikling af trådløse høretelefoner til sport via BLUETOOTH® teknologi.

Firmaet blev grundlagt i 2010 i Århus, og er en af få aktører på markedet, som udelukkende er specialiseret inden for trådløse høretelefoner til sport.

MIIEGOs produkter er designet og udviklet i samarbejde med en række professionelle sportsudøvere, som særligt vægter kriterierne kvalitet og pasform/komfort ekstremt højt.

MIIEGOs høretelefoner er desuden designet til det omskiftelige og udfordrende skandinaviske klima, som byder på både kulde, varme, sne og regn.

MIIEGOs produkter benyttes i dag af såvel motionister på amatørplan såvel som professionelle atleter over det meste af verden. MIIEGO® distribueres og sælges online og igennem udvalgte løbe-, triatlon-, og sportsbutikker over hele Europa. MIIEGO® er et registreret varemærke ejet af MIIEGO A/S, Danmark.

Tilbage til blog