MIIEGO ER OFFICIEL AUDIOPARTNER OG SPONSOR FOR ROWMODELS

Talisker Whisky Atlantic Challenge. 5000 km roning fra La Gomera i Spanien til Antigua i Caribien startende i december 2022 med en forventet gennemførsel efter 40-50 dage.

Det første danske kvindelige hold til at tage udfordringen på sig er sat. Holdet består af Anne-Marie, Marie og Camilla – eller Rowmodels, som de så passende har valgt at kalde sig.
MIIEGO er stolt af at kunne kalde sig sponsor for Rowmodels og officiel audiopartner på deres imponerende tur.

Jagten på det ekstraordinære
At tilbagelægge 5000 km. i en robåd er ikke hverdagskost. Det ved de tre kvinder bag Rowmodels godt. Ikke desto mindre er det lige netop kombinationen af det ordinære og det ekstraordinære, som er baggrund for deres tur med Rowmodels.

De forklarer: ”Vi vil gerne sætte fokus på, at helt normale kvinder med børn, jobs og en dagligdag kan sætte sig for at gøre noget ekstraordinært”.

Udstyret skal virke
Talisker Whisky Atlantic Challenge er et såkaldt ”unsupported race”. Det betyder, at når først båden er afsted, er de på egen hånd. Af den grund er udstyret på båden også altafgørende. Rowmodels fortæller: ”Det her bliver den ultimative test af MIIEGOs produkter. Mange af de tidligere deltagere har desværre oplevet, at deres højttalere og høretelefoner er brudt sammen under turen – og med lang tid tilbage på havet”.

De uheldige oplevelser fra tidligere deltagere er også en del af grunden til, at Rowmodels i første omgang rakte ud til MIIEGO. De forklarer: ”Vi valgte at opsøge et samarbejde med MIIEGO, fordi MIIEGO har fokus på den aktive livsstil, hvor pasform og vandtæthed er en vigtig parameter. Og så er MIIEGO jo et dansk brand med en stolt audiotradition, og når vi som den første danske kvindebåd kaster os ud i denne udfordring, er det oplagt at slå et slag for det danske flag”.

Klare rollemodeller
Henrik Østergaard, Partnerskabsansvarlig hos MIIEGO, kan også sagtens se matchet med de stærke Rowmodels. Han uddyber: ”De tre kvinder, Anne-Marie, Marie og Camilla, som tilsammen udgør Rowmodels, er de sejeste kvinder i Danmark! Vi er dybt fascinerede og imponerede over, hvordan de tager denne store udfordring op. Sammenholdet, dedikationen og det fokuserede mindset, der kendetegner kvindernes arbejde som “Rowmodels”, er noget, vi hos MIIEGO kan spejle os i og ikke mindst lære noget af.”

Han fortsætter: ”Som navnet antyder, er kvinderne rollemodeller, og det de kaster sig ud i, kan vi alle lade os inspirere af. Hos MIIEGO deler vi fuldstændig tankegangen og filosofien om at sætte sig et mål og i fælleskab gøre det, der skal til for at nå det.”

Musik gør en forskel på turen
Selvom højttalere og høretelefoner måske ikke ved første øjekast virker som essentielt udstyr på en tur som Tallisker Whisky Atlantic Challenge, så understreger Rowmodels netop vigtigheden af lyd.

Først og fremmest fordi, at lyd i form af musik, podcasts og lydbøger kan løfte, inspirere, samle og motivere, hvilket er noget, de får brug for på havet.
Derudover fordi, at lyd er den – helt bogstaveligt – letteste måde at have små minder om hjem med på turen. ”Vægt er en stor faktor på turen, og vi optimerer båden, så vi har et minimum med. Men at kunne fortælle familie og venner, at de kan sende tanker og kærlighed til os gennem playlister, bliver vigtigt, når vi sidder alene midt om natten i månens skær og savner”, fortæller Rowmodels.

Musikalsk opbakning
Hos MIIEGO håber vi på, at Rowmodels kan finde musikalsk opbakning til at klare de store udfordringer såvel som oplevelser, de støder på undervejs på deres tur. Vi håber med vores sponsorat at kunne bidrage til at hjælpe de seje, danske kvinder på vej i kampen om at indfri deres ambitioner, drømme og mål – nu med specialiseret dansk lyd ombord i båden.

Til slut tilføjer Henrik Østergaard: ”Og vi glæder os selvfølgelig til at få Anne-Marie, Marie og Camilla på land igen i starten af 2023 med MIIEGOs produkter, som, på trods af nogle barske og våde dage, stadigvæk spiller kvindernes foretrukne lyd i ørerne!”

 

Hvad skal Rowmodels have med på turen?
Rowmodels kommer til at ro over Atlanten med MIIEGOs MiiBUDS ACTION II-høretelefoner samt den vandtætte AXTIVE M3-højttaler. Begge produkter er bygget til at holde under vanskelige vejrforhold og har lang batterilevetid, der gør, at Rowmodels slipper for at oplade deres udstyr for ofte på den lange tur.

SE MIIBUDS ACTION II

SE AXTIVE M3

Tilbage til blog