Hvide og røde balloner blafrer i vinden. Musikken buldrer ud af de to højttalere og smilene er store, da opvarmningen starter foran MIIEGO-teltet i de grønne omgivelser i Mindeparken i Aarhus.

Det er ikke hver dag, man ser 50 mennesker klædt i ens t-shirts med #teammiiego skrevet på ryggen, der alle laver sprællemænd og armbøjninger i græsset. Ikke desto mindre er det lige præcis det, der sker, da MIIEGO bevæbnet med goodiebags og højt humør åbner sit DHL-event d. 17. august 2022 med 50 entusiastiske løbere fra hele landet. Og det medfører da også både blikke og en del heppen fra forbipasserende undervejs.

TEAM MIIEGO ER FOR ALLE

Da MIIEGO først satte sig for at bruge DHL-stafetten i Aarhus til at afholde et event, var det med et mål for øje: arrangementet skulle kunne rumme hele Team MIIEGO.

Her skulle både glade MIIEGO-brugere, MIIEGO-ambassadører og MIIEGOs egne ansatte kunne samles under samme fane og dele deres passion for løb og god lyd.

Som MIIEGOs ambassadøransvarlige, Henrik Østergaard siger: ”DHL Stafetten er for alle, MIIEGO er for alle – og derfor skulle vi selvfølgelig deltage i DHL Stafetten med hele Team MIIEGO!”.

For hele filosofien bag MIIEGOs store community er netop, at Team MIIEGO er et fællesskab for alle, der lever et aktivt liv – og som gerne vil have knivskarp lyd på gåturen, i fitnesscenteret eller på løberuten.

Derfor var holdene til DHL-arrangementet også blandet, så der både var hurtigløbere, hyggeløbere og ultra- eller trailløbere, der alle fandt deres helt eget tempo på den varme tur rundt i Mindeparken. Selvfølgelig med stor opbakning og applaus fra deres holdkammerater.

FANTASTISK FÆLLESSKAB

En af disse løbere er Søren Møller fra Fyn, der vandt sin billet til eventet gennem MIIEGO’s Instagram. Med en forhåbning om at møde andre løbeentusiaster kastede han sig ud i at møde op til arrangementet – og han var bestemt ikke skuffet. Han fortæller: ”Det har været superfedt at være med! Simpelthen bare enormt sjovt og hyggeligt. Og så er det jo et fedt løb også – det er første gang jeg løber DHL i Aarhus, så det var vildt sjovt at prøve”.

Også ambassadør, Rune Mcleod Winther, der stod for at lede alle sine teammates gennem opvarmningen, så aftenen som en god oplevelse: ”Det har været fantastisk med den her stemning, og at vi har kunnet samles. At man er gået op i virkelig at få samlet de her 50 løbere, som er løbere fra nær og fjern og i alle klasser og aldre, er bare er med til at understrege den positive energi omkring Team MIIEGO og det stærke sammenhold”.

EN STOR SUCCES

Da først mørket falder på over pladsen, har alle løbere været gennem de 5 kilometer, skålet i både øl, vand og energibarer, givet utallige highfives og lavet nye venskaber på kryds og tværs, mens musikken har spillet i baggrunden.

Og så har masser af folk stoppet forbi MIIEGO’s store wall for at nærstudere de flotte billeder og høre lidt nærmere om, hvad ”det der Team MIIEGO” nu engang er.

Et yderst vellykket event!

Team MIIEGO DHL stafet 2022

Vil du læse mere om, hvorfor MIIEGO vælger at holde et arrangement på netop denne måde? Såse dette blogindlæg, som DHL har skrevet.

Er du nysgerrig på MIIEGO og vores team?Så kan du dykke ned i det lige her.