iFORM-TESTVINDER: MiiBUDS ACTION er de bedste høretelefoner med ørekrog!

iFORM har netop offentliggjort deres nye store test af høretelefoner til løb og træning – og MIIEGOs populære trådløse høretelefoner MiiBUDS ACTION II løb med sejren i kategorien ”høretelefoner med krog”.

MiiBUDS ACTION fik her 6 ud af 6 stjerner og indtog førstepladsen foran brands som Sony og Phillips. Den trådløse bestseller blev kåret som vinder pga. deres vand- og svedtæthed, den krystalklare lyd og batteritiden, der beskrives som værende helt i særklasse med 90 timer. Og så fremhæver iFORM desuden det ultrabehagelige og sikre fit med ordene: ”Uanset om du løber, hopper eller står på hovedet, skal du ikke bekymre dig om at tabe dem, for de sidder upåklageligt hele vejen rundt”.

 

Læs mere om produktet MiiBUDS ACTION her: MiiBUDS ACTION by MIIEGO
Du finder hele testen fra iFORM her: iFORM – TEST AF TRÅDLØSE HØRETELEFONER – MiiBUDS ACTION TEST VINDER

iFORM Test 2022

Hos MIIEGO er vi enormt glade for at se vores produkter vinde en test som denne, der handler om lige netop lyd til en aktiv livsstil – noget, vi har specialiseret os i siden 2010.

Hos os har missionen hele tiden været at skabe perfekte trådløse lydoplevelser med maksimal bevægelsesfrihed, og vi er helt vildt stolte af, at andre anerkender, ikke alene vores passion, men de høje standarder, vi sætter for vores produkter – og den kvalitet, der følger med.

Denne test viser, at vi som et mindre dansk brand med vores produkter er i stand til at udkonkurrere store internationale konkurrenter og levere fantastiske lydoplevelser for vores brugere igen og igen. Lige som det skal være!

Er du nysgerrig på at læse mere om MiiBUDS ACTION II’s nye titel som bedste høretelefon med krog? Så kan du se testen lige her.

Se andre af vores testvindende høretelefoner her.

Tilbage til blog