Danske MIIEGO vinder European Product Design Award med ny produktserie

MIIEGOs nye CHARGE&PLAY-produkt - som fås i farverne hvid og sort - er blevet hædret med en "European Product Design Award".

Juryen og prisuddelingskomiteen har desuden også tildelt produktet en "Honorable Mention".

European Product Design Awards er en international designkonkurrence, hvor nye og innovative produkt- og designløsninger hvert år udvælges, belønnes og anerkendes.

Hos MIIEGO er vi naturligvis stolte af at have modtaget denne internationale og prestigefyldte designpris.

 

CHARGE&PLAY by MIIEGO® - Dansk designprodukt med høj funktionalitet

CHARGE&PLAY-serien fra MIIEGO kombinerer den nyeste teknologi med stilfuldt nordisk design og høj funktionalitet. 

Produktserien, der består af CHARGE&PLAY og CHARGE&PLAY MINI i farverne sort og hvid, er kendetegnet ved at være 3-i-1 produkter, som kombinerer trådløs lyd, powerbank-funktion og trådløs opladning af eksterne enheder som f.eks. din smartphone.

Produkterne passer perfekt ind i ethvert moderne skandinavisk hjem, og er selvfølgelig også kompatible med og understøtter trådløs opladning af MIIEGOs høretelefoner i MiiBUDS-serien og M1+ højttaleren.

 

TRÅDLØS OPLADESTATION, POWERBANK OG INDBYGGET HØJTTALER

CHARGE&PLAY er en multifunktionel opladestation, powerbank og trådløs højttaler i ét - udviklet i et prisvindende og stilrent dansk design som passer ind overalt i hjemmet.

Med den indbyggede trådløse opladefunktion på toppen kan du nemt oplade din telefon eller andre kompatible enheder. Arealet på toppen – som er udført i lækkert PU-læder - indikerer hvor din telefon placeres under opladning, ligesom det også har en anti-skrid funktion, så din telefon ikke glider.

Der er på bagsiden af CHARGE&PLAY en ekstra USB-udgang, hvorfra du nemt kan oplade andre eksterne enheder via kabel.

Såvel opladestation- som højttalerfunktion kan bruges både trådløst og med ledning, og egner sig godt på f.eks. køkkenbordet, badeværelset, natbordet eller i reolen.

CHARGE&PLAY er en del af MIIEGO® RE:DUCE-serien, hvor mængden af plastik er reduceret og erstattet med naturlige hvedestrå fibre.

MIIEGO RE:DUCE-serien

MIIEGO RE:DUCE-serien indeholder et reduceret indhold af plastik, der i stedet er erstattet med hvedestrå fibre. Et naturligt restprodukt fra produktionen af hvede, der giver en flot overflade med spil i. Det samme gør sig i øvrigt gældende for de medfølgende ladekabler.

 

Du finder hele MIIEGO RE:DUCE serien her: 

https://miiego.dk/collections/re-duce

Tilbage til blog