Danske MIIEGO præsenterer ny vandtæt serie af trådløse højttalere

READY. SET. MIIEGO®

Audiospecialisterne MIIEGO præsenterer en helt ny og innovativ højttalerserie på seks hårdføre og vandtætte trådløse højttalere til brug både inde og ude.

Danske MIIEGO er gået fra at være specialister i hårdføre sportshovedtelefoner til at være fulddækkende audiospecialister til den aktive livsstil – således nu både med trådløse høretelefoner og højttalere.

Den nye AXTIVE-højttalerserie fra MIIEGO er en eksklusiv serie af trådløse højttalere og består af seks Bluetooth-højttalere i forskellige størrelser. Alle højttalere kan bruges både indendørs og udendørs, da de er bygget til at tåle vand. Højttalerne er designet med en stærk og solid ABS-konstruktion og med en fantastisk lydoplevelse som virkelig imponerer. Hver højttaler kan også trådløst kobles med en anden enhed af samme model (via TWS), så man kan opnå en fyldigere og endnu mere komplet lydoplevelse i stereo.

AXTIVE M2

AXTIVE M2 by MIIEGO er en vandtæt, trådløs og genopladelig Bluetooth-højttaler, der er perfekt til en aktiv livsstil.

Med en vægt på 380 gram er AXTIVE M2 en let og kompakt højttaler, der byder på en 360º strålende lydkarakteristik. Den lave vægt og kompakte størrelse gør den nem at tage med på farten. Den trådløse rækkevidde er på mere end 15 meter, og den indbyggede forstærker kan levere en effekt på 10 watt. Selvom M2 er 100 procent vandtæt går det ikke ud over lyden, der leverer maksimalt hele vejen rundt. Ved at kombinere to aktive højttalerenheder (45 mm) med 2 passive (75 mm) og en forstærker, der yder hele 10 watt er AXTIVE M2 i stand til at yde hvad vi kalder “Maximum Sound Performance” i en rundstrålende 360º karakteristik. Slutresultatet: Alle får de bedste betingelser for at nyde musikken.

Skulle man få lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan man trådløst tilslutte endnu en AXTIVE M2 med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille 2 speakers sammen.

IPX7-certificeret – vandtæt design!

AXTIVE M2 by MIIEGO® er IPX7-certificeret og er dermed 100% vandtæt ned til 1 meters dybde. Tag den med til stranden, swimmingpoolen eller med ud i regnen – transportabel lyd til en aktiv livsstil – under alle forhold.

En enkelt opladning giver op til 10 timers uafbrudt musik ved 50% volumen*, så mobilen løber formentlig tør for strøm før AXTIVE M2 – og der er også inkluderet et AUX-kabel, så man kan tilslutte AXTIVE M2 til et væld af lydkilder.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til
musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

Vejledende udsalgspris: 699,-

Yderligere information

  • IPX7-certificeret – 100% vandtæt
  • 10W højttaler
  • Til både indendørs og udendørs brug
  • Vægt: 380 gram
  • Batteritid: Op til 10 timer
  • AUX input – AUX-kabel inkluderet
  • USB TYPE-C® ladekabel inkluderet.

Læs mere om M2 her.

AXTIVE MIINI

Den nye vandafvisende og trådløse aktive MIINI-højttaler fra MIIEGO’s AXTIVE-serie er designet og bygget til brug både på farten og derhjemme. Med sin IPX5-certificering tåler den regn og er således vandafvisende, mens den samtidigt via sit 3 watt-output har en overraskende og stærk lydkvalitet, så man får glæde af sin yndlingsmusik uanset hvor man er. Højttaleren kan desuden parres trådløst (TWS) med en anden AXTIVE MIINI-højttaler, hvorved man opnår en endnu stærkere og mere fyldig lydoplevelse.

Vejledende udsalgspris: 299,-

Læs mere om AXTIVE MIINI her.

AXTIVE M1

Den nye 100% vandtætte og trådløse M1-højttaler fra MIIEGO’s AXTIVE speaker-serie er designet og bygget til brug både på farten og derhjemme. Med sin IPX7-certificering tåler den regn og er helt vandtæt, mens den samtidigt via sit 5 watt-output har en overraskende og stærk lydkvalitet, så man får glæde af yndlingsmusikken uanset hvor man er. Højttaleren kan desuden parres trådløst (TWS) med en anden M1- højttaler, hvorved man opnår en endnu stærkere og mere fyldig lydoplevelse.

Vejledende udsalgspris: 499,-

Læs mere om AXTIVE M1 her.

 

AXTIVE M3

Den nye 100% vandtætte og trådløse M3-højttaler fra MIIEGOs AXTIVE-serie er designet og bygget til brug både på farten og derhjemme. Med sin IPX7-certificering tåler den regn og er helt vandtæt, mens den samtidigt via sit 30 watt-output i et 360 grader lyddesign har en kraftfuld og stærk lydkvalitet, så
man kan nyde sin yndlingsmusik alle steder. Højttaleren kan desuden parres trådløst (TWS) med en anden M3-højttaler, hvorved man opnår en endnu stærkere og mere fyldig stereo-oplevelse.

Vejledende udsalgspris: 999,-

Læs mere om AXTIVE M3 her. 

 

MiiBLASTER

Den nye vandafvisende og trådløse MiiBLASTER fra MIIEGO er designet og bygget til brug både på farten og derhjemme. Med sin IPX5-certificering tåler den regn og er vandafvisende, mens den samtidigt via sit 50 watt-output kan afspille din yndlingsmusik uanset hvor du er. Højttaleren kan desuden parres trådløst (TWS) med en anden MiiBLASTER, hvorved man opnår en endnu stærkere og mere fyldig lydoplevelse.

MiiBLASTER by MIIEGO er bygget til at kunne modstå lidt af hvert med sin solide ABS-konstruktion og sit praktiske integrerede håndtag.

MiiBLASTER er vandafvisende i kraft af sin IPX5-certificering. Hvad end du befinder dig indenfor eller udendørs, kan MiiBLASTEREN holde til festlighederne.

Vejledende udsalgspris: 1.699,-

Læs mere om MiiBLASTER her.

Tilbage til blog