DANSK LYDSUCCES MED AKTIV STØJREDUKTION

MIIEGOs prisvindendende hovedtelefoner, BOOM, fås nu med aktiv støjreduktion

I en moderne verden, der bombarderer os med sanseindtryk og lydinput overalt, kan det være vanskeligt at finde ro, koncentration og fordybelse. De danske lydspecialister fra MIIEGO lancerer nu BOOM by MIIEGO® ANC med aktiv støjreduktion, og dermed samler MIIEGO nu alle funktioner i ét produkt, der med sine udskiftelige ørepuder kan bruges både til sport, på rejsen, til afslapning eller på kontoret. BOOM by MIIEGO® ANC er trådløse, har topklasse lyd, vaskbare sportsørepuder, lang batterilevetid og ANC.

BOOM ANC

De populære trådløse BOOM by MIIEGO® hovedtelefoner, som har vundet flere internationale priser, er nu også tilgængelig med aktiv støjreduktion (ANC).

Dermed har de danske lydentusiaster samlet alle funktioner i ét produkt, der er designet til alle former for behov, hvad enten det er træning, afslapning, rejser eller til brug på kontoret, og hovedtelefonerne gør hverdagen lettere med trådløs lyd, udskiftelige ørepuder og lang batterilevetid.

Hovedtelefoner dækker alle behov
“Folk har ofte meget forskellige behov til deres hovedtelefoner, og vi vil gerne præsentere brugeren for et produkt, der kan det hele. BOOM by MIIEGO® ANC er med sin aktive støjreduktion et multifunktionsprodukt, der både kan bruges til sport, når man rejser, sidder i kontorlandskab og arbejder eller blot vil lytte til musik, lydbog eller podcast. Selvom lydkvaliteten naturligvis er meget vigtig, er det samtidig også blevet vigtigt for de fleste at kunne reducere udefrakommende støj, så derfor skulle BOOM naturligvis også have en ANC-funktion (Active Noise Cancellation),” siger MIIEGOS direktør og grundlægger, Christian Jeppesen om den danske hovedtelefonsproducent.

Prisvindende lydspecialister fra Danmark

MIIEGO har de seneste 10 års specialiseret sig i sportshovedtelefoner, og har kunder i hele verden. BOOM har i 2019 vundet store internationale priser for deres design og funktionalitet; en ISPO-award for årets bedste sports- høretelefoner og en RedDot Design Award.

Herudover leverer BOOM by MIIEGO® ANC hovedtelefonerne lyd i topklasse med dyb bas, komfortabel pasform, batteritid på op til 36 timer per opladning, samt mulighed for enten at være trådløs gennem Bluetooth eller bruge ledning.

BOOM ANC

Fakta om BOOM by MIIEGO® ANC trådløse hovedtelefoner
BOOM by MIIEGO® ANC er trådløse Bluetooth over-ear hovedtelefoner designet til både sport – og hverdagsbrug.

Det specielle og innovative ved hovedtelefonerne er, at man nemt og hurtigt kan skifte ørepuderne. Man kan enten benytte bløde og komfortable ørepuder i kunstlæder eller man kan bruge de af MIIEGO® specialudviklede og åndbare sports-ørepuder i meshmateriale, som også kan vaskes. Begge sæt ørepuder følger med i pakken. Produktet er som en af få over-ear hovedtelefoner i markedet IPX 5-certificeret og tåler derfor sved og let regn.

BOOM ANC

 • Vægt: 287 gram.
 • Musiktid: 36 timer på en fuld opladning (22 timer med ANC tændt).
 • Hovedtelefonerne er foldbare og hovedbøjlen er justerbar i størrelsen. Ørepuderne kan udskiftes.
 • AUX-kabel, vaskbare sports-ørepuder samt manual medfølger.
 • De sorte hovedtelefoner forhandles af udvalgte forhandlere og på www.MIIEGO.com 

Tekniske specifikationer

 • Musiktid: 36 timer // 22 timer med ANC tændt
 • Udskiftelige ørepuder. Skiftes let ved at dreje ørepuden IPX 5 – sved og vandafvisende
 • Bluetooth v5.0
 • Trådløs rækkevidde: Op til 10-15 meter
 • Batteriindikator på iPhones / iOS-enheder
 • Støjreduktion: Aktiv
 • Freq. response: 20Hz-20kHz. Frekvens: 2.402-2.480GHz
Tilbage til blog