Årets bedste hovedtelefoner til sport er danske

International toppris

De er lette, trådløse, har topklasse lyd og vaskbare sportsørepuder. ISPO – verdens største sportsmesse – har kåret de bedste ’health and fitness’ hovedtelefoner, og de er udviklet og produceres af danske MIIEGO. Dermed har flere års specialisering i sportshovedtelefoner givet MIIEGO international opmærksomhed, og den skal bruges til at fortsætte udviklingen og fastholde fokus på kvalitet hos de danske lydspecialister.

BOOM! De danske specialister i sportshovedtelefoner, MIIEGO®, har netop vundet en stor, international pris på ISPO-messen i München med deres over ear-sportshovedtelefoner, BOOM by MIIEGO®.

De danske hovedtelefoner vandt i kategorien Health & Fitness, Headphones, og løb med sejren ved verdens største professionelle industrisportsmesse, hvor der hvert år over fire dage præsenteres nye trends og produkter inden for sportsbranchen.

Specialister inden for sport
”Vi er naturligvis meget stolte over at have vundet denne flotte internationale pris for årets bedste sportshøretelefoner. Det er stort for os som et dansk brand, og det er et stort skulderklap til alle i vores lille organisation, som de sidste par år har arbejdet stenhårdt med at skabe nye og innovative hovedtelefoner udviklet specielt til sport. At kunne vinde en så fornem ISPO-pris foran nogle kæmpe brands er noget helt specielt for os, særligt fordi den uddeles af en stor og international jury og er branchens egen industripris,” fortæller MIIEGOs direktør og grundlægger, Christian Jeppesen.

BOOM Titanium

MIIEGO er klar til at erobre sportsverdenen med prisstærke og holdbare produkter til træning
MIIEGO har siden 2013 fokuseret på udvikling af høretelefoner til sport, og visionen og strategien er klar: MIIEGOs hovedtelefoner skal være det foretrukne valg, når man skal vælge sportshovedtelefoner.

”Vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes end de fleste andre i vores branche, da vi udelukkende fokuserer på hovedtelefoner til sport, og derfor også anser os selv som specialister indenfor lige netop den niche. At vi som brand er nået relativt langt på kort tid, skyldes nok primært en fokuseret og målrettet tilgang, og at kunderne har taget godt imod vores koncept og produkter. Vi elsker sport, og er meget dedikerede til sportssegmentet. Derudover ved vi, at særligt danskere som dyrker fitness, løb og sport i det hele taget, generelt er ekstremt optaget af udstyr og et højt kvalitetsniveau. Det er kræsne forbrugere, som vil have gode, robuste produkter, som man ved virker. Og det gør vi hele tiden vores bedste for at imødekomme og udvikle på,” fortæller Christian Jeppesen.

Fakta om MIIEGO®
Danske MIIEGO® blev grundlagt i 2010 og virksomheden har siden 2013 specialiseret sig inden for trådløse høretelefoner til sport.

MIIEGOs fokus er på at udvikle og designe høretelefoner, som både er behagelige at have på, og som bliver siddende stabilt og sikkert, når man dyrker sport, samtidig med en suveræn lydoplevelse, lang batteritid og modstandsdygtighed mod sved, regn og det til tider udfordrende skandinaviske klima. MIIEGO sælges i knap 20 lande verden over.

Fakta om BOOM by MIIEGO® sportshovedtelefoner
BOOM by MIIEGO® er trådløse Bluetooth over-ear sports-hovedtelefoner designet til både sport- og hverdagsbrug.

Det specielle og innovative ved hovedtelefonerne er, at man nemt og hurtigt kan skifte ørepuderne. Man kan enten benytte bløde og komfortable ørepuder i kunstlæder eller man kan bruge de af MIIEGO® specialudviklede og åndbare sports-ørepuder i meshmateriale, som også kan vaskes. Begge sæt ørepuder følger med i pakken. Produktet er som en af få over-ear hovedtelefoner på markedet IPX5-certificeret og tåler derfor sved og let regn.

Herudover leverer BOOM hovedtelefonerne lyd i topklasse med dyb bas, komfortabel pasform, batteritid på op til 24 timer per opladning, passiv støjreduktion samt mulighed for at bruge Bluetooth eller ledning.*

• Vægt: 287 gram.
• Vejledende udsalgspris 1.199 kroner.
• Hovedtelefonerne er foldbare og hovedbøjlen er justerbar i størrelsen. Ørepuderne kan udskiftes.
• AUX-kabel og vaskbare sports-ørepuder til hovedtelefonerne medfølger.
• Hovedtelefonerne forhandles af udvalgte forhandlere og på www.MIIEGO.com og findes bl.a. i farverne black/black og rose gold/black.

BOOM Sport Ear-Cushions
MIIEGOs specialudviklede vaskbare sportsørepuder

Om ISPO Awards – prisuddeling ved verdens største professionelle sportsindustrimesse

• ISPO Awards uddeles i en række forskellige sportsproduktkategorier, og den uafhængige jury består af branchespecialister i form af 43 dommere fra 12 forskellige lande.
• Over en årrække har ISPO Awards etableret og markeret sig som en international og trendsættende prisuddeling for innovative og skelsættende lanceringer af produkter inden for sportens verden.

Tilbage til blog