Hvilke høretelefoner skal du vælge, når du mangler nye høretelefoner til løb? Hvilke ting er vigtige, når du skal sikre en god løbetur med musik i ørerne? Og hvordan finder du ud af, hvad lige netop dine behov er?

Det hjælper vi dig med!

 

HVILKE HØRETELEFONER ER BEDST TIL LØB?

Det er et meget individuelt spørgsmål, men der er ingen tvivl om, at musik kan være med til at gøre løbeturen langt federe og endda give ekstra energi til at løbe lidt længere. Derfor er det også vigtigt at finde de høretelefoner til løb, der passer lige præcis til dig.

AL3+ FREEDOM - HØRETELEFONER TIL LØB, DER SIDDER PÅ ØRET!

Er du typen, der ikke er vild med at have høretelefoner til løb, som går ind i øret? Men vil du stadig have et helt solidt fit, når du kaster dig i sporet og løber afsted?
Så er det måske MIIEGOs AL3+ FREEDOM-hovedtelefon, du skal have. AL3+ FREEDOM er en af MIIEGOs mest populære trådløse hovedtelefoner, der har solgt over 100.000 eksemplarer alene i Skandinavien.
Når du køber AL3+ FREEDOM, får du et knivskarpt headset til løb, der er lavet til at sidde godt fast. Høretelefonen har en behagelig bøjle, der går rundt om nakken og sikrer dig dine yndlingsnumre under hele løbeturen. Dette gælder, uanset om du løber langsomt, hurtigt eller stopper undervejs for at lave sprællemænd eller armbøjninger. Ja de sidder endda fast, hvis du slår en salto! Det har vi nemlig testet.
Faktisk er fittet på disse hovedtelefoner så vigtigt, at vi har valgt at producere dem i to forskellige størrelser for at garantere, at bøjlen sidder perfekt om nakken på alle hoveder – store som små, brede som smalle.

AL3+ FREEDOM er vandtætte høretelefoner til løb, så du roligt kan tage dem på både ude og inde, uden at tænke på hverken regn- eller sveddråber.

Nem betjening af hovedtelefoner til løb
En anden ting, der er vigtigt, når du vælger hovedtelefoner til løb er, hvordan de betjenes. Skal du have din telefon op af lommen hver gang, du skal skifte sang eller justere volumen? Ej vel?
Det er de færreste, der har lyst til at stoppe op og justere eller hive telefonen frem under en løbetur. Men det betyder heller ikke, at du skal gå på kompromis og traske dig igennem sange, der ikke inspirerer.
Vælg i stedet løbehøretelefoner, der giver dig muligheden for at skifte sang, skrue op og ned eller tage imod opkald. På AL3+ FREEDOM gør du dette ved hjælp af knapperne på siden af høretelefonen. Helt simpelt og nemt at navigere i – selv når du løber.

AL3+ Titanium

BOOM MIINI - KLASSISKE HOVEDTELEFONER TIL LØB

Vi har allerede præsenteret to skarpe bud på dit næste sæt høretelefoner til løb – og her kommer det tredje, og måske lidt mere klassiske, bud.
BOOM MIINI er en trådløs on-ear høretelefon med en vægt på kun 155 gram. Dens lette og funktionelle design er med til at gøre høretelefonen ultra-behagelig at have på, når du løber. Derudover er indersiden af BOOM MIINIs bøjle polstret med et blødt materiale, der føles rart mod dit hoved.

Høretelefoner til løb skal have bas!
At finde de rigtige hovedtelefoner til løb handler selvfølgelig også om at finde den gode lyd. Derfor er alle MIIEGOs høretelefoner udviklet med fokus på skarp lyd, der giver mulighed for rigeligt med bas på løbeturen.
På BOOM MIINI-modellen er det ydermere blevet prioriteret at bringe komponenterne ind fra vores større høretelefon BOOM, der tidligere har vundet priser for sin fantastiske lyd. Det betyder at BOOM MIINI har den lethed som en høretelefon til løb kræver og samtidigt den tunge bas og fede diskant, der gør lydoplevelsen til noget helt særligt – hver gang.

Sved er ikke en stopklods med disse hovedtelefoner – løb du bare!
Men hvad så, når du sveder på ørepuderne under løbeturen? Bliver de ødelagte? Nej. For BOOM MIINI kommer med to sæt ørepuder. Et i et blødt PU-stof og i et par lavet af et helt unikt mesh-materiale, der er udviklet specielt til sport og bevægelse. Og en ekstra detalje? Sportsørepuderne kan vaskes ved 30 grader, når de har været med ude på hårde ture.
Du skifter uden besvær puderne ved blot at dreje dem af, sætte de nye på og rotere dem fast med et klik. På den måde slipper du for smuldrende ørepuder og får i stedet fuld frihed til at løbe uden bekymringer.

BOOM MIINI Arctic White
 

Uanset om du foretrækker in-ear, on-ear eller en bestemt type bøjle, har vi altså hos MIIEGO en trådløs og funktionel høretelefon til løb, der vil passe dig.

Har du lyst til mere inspiration? Eller til at dykke endnu længere ned i en af høretelefonerne ovenfor? Så se vores store udvalg af hovedtelefoner til løb og aktiv livsstil.