GUIDE: 4 LØBEHØRETELEFONER TIL FORSKELLIGE BEHOV

De første forårstegn spreder sig, hvilket for mange er startskuddet til smukke løbeture i naturen! Og hvad passer fantastisk til løb? God musik!

Men der er mange ting, man skal tage højde for, når man skal købe høretelefoner til løb. Kan de tåle vand og sved, så de ikke går i stykker, når du løber ind i et skybrud? Er batteritiden lang nok til at holde selv på lange løbeture? Og er høretelefonernes pasform så behagelig, at de ikke giver ømme ører ved brug?

Alle disse overvejelser og mere til gennemgår vi i denne guide, hvor du kan finde de helt rigtige høretelefoner til netop dig og dine løbebehov.

Med de rigtige høretelefoner kan der nemlig skrues ned for bekymringer eller besværligheder og op for musik- og løbeglæde.

1. HØRETELEFONEN TIL LØBEREN, DER GERNE VIL HAVE ET TÆT FIT

Er drømmen at kunne skrue max op for dine yndlingsnumre og tonse afsted på løbestierne? Med en høretelefon, der lukker af for udefrakommende støj, og som sidder behageligt i øret selv efter en lang løbetur?

Så skal du gå med høretelefoner som MiiBUDS ACTION II. Vand- og svedtæt design, en rar silikonebøjle, der går omkring øret og ørepropper i ekstra blødt skum, der former sig efter dit øre for et godt fit. Høretelefonerne kommer med eget opladeretui, som tilsammen giver op til 90 timers batteritid.

MiiBUDS ACTION II vandt desuden i 2020 det internationale løbemagasin Runners World’s store test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

MiiBUDS ACTION II

2. LØBEHOVEDTELEFONERNE, DER IKKE FLYTTER SIG EN MILIMETER

For nogen er det værste, de kan forestille sig, at skulle have en øreprop i øret på løberuten. Måske det er dig? Det skal dog ikke stoppe dig fra at komme ud og bevæge dig med din favoritmusik eller podcast i ørerne.

Du bør i stedet kigge nærmere på en trådløs on-ear høretelefon som AL3+ FREEDOM. On-ear høretelefonen bliver sikret af en bøjle om nakken, der får den til at sidde ekstremt godt fast, når du løber eller stopper for at lave øvelser. Den behagelige bøjle kommer i to forskellige størrelser for at garantere det bedst muligt fit på alle hoveder.

AL3+ FREEDOM tåler både sved og vand og kommer desuden med udskiftelige ørepuder og en batteritid på intet mindre end 11 timer pr. opladning.

Du bevæger dig – det gør de ikke!

AL3+ Titanium

3. ULTIMATIV LETHED PÅ LØBETUREN

Som løber er du nok allerede vant til at tænke i lethed. Lette sko, lette lag tøj og smarte anordninger, så du ikke skal slæbe tunge sager med dig på løbeturen.

Men har du nogensinde overvejet, at du også kan få lethed ind i dine løbehøretelefoner? Nu tænker du måske ”Skal jeg så ikke gå på kompromis med lyden?”. Og svaret er nej, det behøves du ikke.

Du skal i stedet gå efter en ultralet on-ear høretelefon som BOOM MIINI. BOOM MIINI har – til trods for en vægt på kun 155 gram – nemlig stærke lydkomponenter, der gør den i stand til at spille kraftigt, længe og med en solid dybde. Faktisk kommer den med samme lyd som BOOM-seriens større høretelefoner, der har vundet priser og tests for netop deres knivskarpe lydoplevelse.

Derudover har BOOM MIINI-høretelefonen udskiftelige ørepuder, et foldbart design, og så tåler den sved og vand og holder mere end 21 timers batteri ved brug.

Der er altså tale om en enestående kombination af lethed, funktionalitet og fantastisk lyd.

BOOM MIINI

4. GARANTERET FRIHED UNDER LØB

Måske du bare er den slags løber, hvor less is more? Hvor der ikke skal være for mange knapper, bøjler eller features på din løbehøretelefon. Men hvor den bare skal spille og sidde godt, så du i stedet kan tænke på at løbe til den gode musik.

Her er det oplagt at vælge helt simple in-ear høretelefoner som W7. De er vandtætte, så de kan bruges på løbeture i alt slags vejr og har en vægt på kun 10 (!) gram. W7 kommer med tre forskellige størrelser ørepropper og har en simpel ledning, der forbinder dem om nakken.

Med hele 12 timers batteritid, løber du ikke tør for strøm på dine løbeture. Og så har W7 en simpel betjening med et meget enkelt modul, hvor du både kan regulere lydstyrke, starte og stoppe musiknumre og oplade høretelefonerne.

W7Er du nysgerrig på flere høretelefoner til aktiv livsstil?

Så se hele udvalget af flotte, funktionelle høretelefoner.