Mors dag er lige rundt om hjørnet, og hvis du har en drøm om at forkæle din mor, er du måske på udkig efter en god gave.
Men gaver til mors dag er sjældent helt nemme. For hvordan siger man tak for alt det, ens mor gør og er? Blomster eller chokolade bliver hurtigt kedelige, og tøj er en gætteleg på både størrelse og stil.

Hvis din mor er den aktive type, der elsker at bevæge sig og få frisk luft, så har vi svaret – hun skal selvfølgelig have god lyd!

Men skal du vælge høretelefoner eller en højttaler? Og hvilken model? Det kan du få inspiration til her, hvor vi har samlet nogle stærke bud på holdbare, funktionelle og flotte høretelefoner og højttalere til mors dag i tre forskellige prisklasser, så der er noget for alle budgetter.

 

DEN STØRRE GAVE

Er I flere, der går sammen om gaven til mors dag? Eller har du en forestilling om, at din mor mangler en høretelefon specifikt til træning eller løb? Så får du her to bud på lidt større gaver, som din aktive mor med sikkerhed vil elske at få!


BOOM BY MIIEGO

BOOM-høretelefonen fra MIIEGO er en sikker vinder af flere grunde.
Den stilrene og klassiske over-ear høretelefon er ikke alene ekstremt behagelig at have på pga. dens bløde ørepuder og polstrede bøjle, men den tåler også både sved og vand. Den kan altså roligt tages med til svedige træninger eller regnfulde gåture med en lydbog.
Derudover har BOOM helt op til 36 timers batteritid og kan foldes, så din mor nemt kan have den med på farten eller på rejser.

Høretelefonen kommer også med to sæt ørepuder: et par i et mesh-materiale, der egner sig særligt godt til sport og et par i lækkert PU-læder, som er indlysende til hverdagen.
En oplagt gave, hvis din mor enten træner, går mange ture med musik i ørerne eller lytter meget til lydbøger og podcasts derhjemme.

BOOM Arctic White
 

MIIBUDS ACTION II

Er din mor en kilometerknuser, der elsker at løbe? Så skal gaven til mors dag da være en løbefavorit – MiiBUDS ACTION II.

MiiBUDS ACTION II er trådløse in-ear høretelefoner, der giver helt fantastiske lydoplevelser i løbesporet. De sidder fast om øret med en behagelig ørekrog i silikone og kommer med bløde ørepropper i memory foam, der former sig efter øregangen for det bedste fit.
Giver du din mor MiiBUDS ACTION II i gave, giver du hende også utallige timers musik. Høretelefonerne kommer nemlig med eget opladeretui, der tilsammen giver op til 90 timers spilletid på bare én enkelt opladning af etuiet.

En perfekt gave til en ægte løber-mor!

MiiBUDS ACTION II Arctic White

DEN MELLEMSTORE GAVE

Skal din mor have lyd af høj kvalitet og et godt fit, der kan bruges til både hverdag, løb og træning? Måske din mor godt kan lide at tage en løbetur eller en god træning i fitness, men i lige så høj grad bruger høretelefoner, når hun skal slappe af eller går i haven? Så har vi her to gode bud på lækre høretelefoner, der kan bruges til det hele. 


AL3+ FREEDOM

AL3+ FREEDOM er en af MIIEGOs bestsellere, der alene i Skandinavien har solgt mere end 100.000 eksemplarer – og vi ved godt hvorfor.

Den trådløse on-ear høretelefon holdes sammen af en bøjle om nakken, der giver et totalt sikkert og behageligt fit.
Foruden dette er AL3+ FREEDOM vandtæt og leverer stærke lydoplevelser med en batteritid på op til 11 timer.
Hvis din mor godt kan lide at høre musik eller lydbøger og have sine hænder frie til at lave andre ting, er AL3+ FREEDOM altså et virkelig skarpt bud på en gave til mors dag.

AL3+ FREEDOM findes med to forskellige størrelse nakkebøjler – regular og small.

 

BOOM MIINI

Hvis din mor ønsker fantastisk lyd, men ikke bryder sig om at bære tunge høretelefoner, skal du give BOOM MIINI et nærmere kig.

BOOM MIINI har stærke lydkomponenter, som resten af BOOM-serien – men med en utrolig lethed! Høretelefonen vejer kun 155 gr. og har både en blød, vatteret bøjle og udskiftelige on-ear ørepuder, der føles rare mod øret. Superlækkert på en gåtur, en løbetur eller til en solid træning i det fri.
Her skal man heller ikke frygte regn eller sved, da BOOM MIINI tåler begge dele. Og med mindst 21 timers batteritid, er der altså dømt mange gåture eller træninger uden forstyrrelser.
Hvis det ikke siger, ”Jeg elsker dig, mor”, så ved vi ikke, hvad gør!

BOOM MIINI Arctic White

EN LILLE LÆKKER GAVE

Har du verdens bedste mor, der fortjener at blive forkælet med en lille og supersmart gave her til mors dag? Men hun er måske ikke så meget til høretelefoner? Så har vi også et bud på andre gaver, som du helt sikkert bliver populær af!


CHARGE ONE

Måske din mor er typen, som altid mangler en oplader. Eller som med hastige skridt går mod døren med sin telefon og glemmer, at den stadig sidder i stikket? Så er en indlysende gave til mors dag CHARGE ONE.

En trådløs oplader, som du blot skal lægge telefonen på – så oplader den. Her er ingen stik eller ledninger i vejen, og telefonen oplader hurtigt med fast charging på den runde flade.

CHARGE ONE
 

AXTIVE MIINI

Hvis din mor er typen, der elsker at have musik med sig rundt i huset, i haven eller på tur, så er en lille og let trådløs højttaler en virkelig god gave.

Med en lille højttaler som vores AXTIVE MIINI, får din mor både gode lydoplevelser og en højttaler, som er enormt nem at have med i alle aspekter af hendes hverdag.
AXTIVE MIINI tåler vand, så den roligt kan tages med på ferier, på stranden eller i det fri. Og så holder den strøm i 3-4 timer pr. opladning, så din mor er garanteret mange gode stunders musik eller lydbog, inden den skal lades.

AXTIVE MIINI
 

Vil du have mere inspiration til, hvad du kan give i gave på mors dag?

Så se hele vores fede udvalg af høretelefoner og højttalere til aktiv livsstil