Det er snart højsæson for konfirmationer, nonfirmationer og andre fejringer af overgangen fra barn til voksen.

Men hvis der er en gruppe, der kan være svær at finde gaver til, så er det konfirmanderne. Enten ved de ikke, hvad de ønsker sig - eller så er deres ønsker helt specifikke og svære at få fat på!

En gave, der dog altid går rent hjem er et par gode høretelefoner. De unge lytter nemlig til musik, podcasts og lydbøger som aldrig før.

Både når de er på farten, træner, løber, slapper af, og sågar også når de ses med deres venner. Og faktisk foregår hele 52% af al lytning blandt unge - ifølge Medieudviklingen - gennem høretelefoner.

Men hvilke hovedtelefoner passer til konfirmanden? Hvad skal høretelefonerne have af funktioner? Og hvad skal de kunne holde til?

Det guider vi dig her gennem, så du kan finde den bedste gave til konfirmanden i dit liv!

Gaven, der giver ro

MiiBUDS PLAY – 999 kr.

De unge har gerne lyd med sig gennem hele deres dag – og her er de små, smarte og lette MiiBUDS PLAY helt indlysende som gave til konfirmanden.

MiiBUDS PLAY er in-ear høretelefoner, der ikke alene leverer fantastiske lydoplevelser, men også har aktiv støjreduktion, som tillader dig at lukke af for forstyrrelser udefra.

En ekstra smart funktion for en teenager, der pendler til skole og sport, eller som har brug for at kunne fokusere, når de for eksempel skal lave lektier.

MiiBUDS PLAY har lang batteritid og kommer med sit eget lille opladeretui, der både holder styr på høretelefonerne og oplader dem, når de ikke er i brug. Og så kan etuiet nemt komme med i tasken eller lommen i løbet af dagen!

KØB MiiBUDS PLAY

Den alsidige konfirmationsgave

BOOM MIINI – 699 kr.

Skal gaven til konfirmanden være god lyd, der sidder let på øret og kan bruges til både hverdag og sport? Så kig nærmere på BOOM MIINI.

BOOM MIINI-høretelefonen har en vægt på kun 155 gram og sidder med sit on-ear fit tæt men behageligt på øret.

Den klassiske høretelefon har BOOM-seriens prisvindende lyd og en imponerende batterilevetid på op til 21 timers afspilning af musik på blot en enkelt opladning. Så kan konfirmanden lytte løs uden at skulle bekymre sig om, at høretelefonerne løber tør for strøm!

BOOM MIINI er med sit klassiske og enkle design en alsidig høretelefon, der kan bruges både på løbeture, til træning og gennem hverdagen. Høretelefonen kommer med to sæt ørepuder – det ene par lavet specifikt til sport. Ørepuderne kan nemt drejes af og udskiftes efter behov. En smart funktion for den aktive teenager!

KØB BOOM MIINI

Gaven til den lydglade konfirmand

BOOM – 1199 kr.

Er konfirmanden, du leder efter gave til, en ægte lydtosse?

Det kan vi godt relatere til hos MIIEGO. Vi ved derfor også lige præcis, hvilken høretelefon du bør tage et kig på.
Nemlig BOOM.

BOOM er vores over-ear høretelefon, der kommer med store, bløde ørepuder og en justerbar, vatteret bøjle i et enkelt skandinavisk design.

BOOM har vundet adskillige priser for sin fantastiske lyd, der understøttes af en dyb, fyldig bas og en helt klar diskant.

Derudover tåler BOOM både sved og vand, hvilket gør den oplagt til træning men også til gåture i regnvejr og en generel hverdag på farten som teenager.

BOOM findes både i en udgave med og uden aktiv støjreduktion.

KØB BOOM

Den lette gave

SIMPL GO – 499 kr.

Hvis du er på jagt efter en let, trådløs høretelefon, du kan give som gave til konfirmanden, er SIMPL GO et godt bud.

For SIMPL GO er ultralet og behagelig at have på. Og med sit trådløse design, sin batteritid på op til 16 timer og sin krystalklare lyd, lever SIMPL GO op til sit navn.

Du kan nemlig helt simpelt tage høretelefonen på og gå ud ad døren med god musik i ørerne – fri for irriterende ledninger eller forvirrende knapper.

SIMPL GO har et enkelt 3-knapssystem på siden af høretelefonen, så du nemt kan tage kontrollen over din musik uden at skulle have telefonen op af lommen.

Og så er SIMPL GOs ørepuder lavet af et åndbart og hurtigttørrende mesh-materiale, der hjælper til at holde ørerne tilpas. Perfekt til en teenager på farten!

KØB SIMPL GO
CHARGE ONE

Den lille ekstra ting

CHARGE ONE – 199 kr.

Mangler du kun den lille, ekstra forkælelse til konfirmanden?

Så er CHARGE ONE en helt oplagt konfirmationsgave! CHARGE ONE er en smart, trådløs oplader, der tillader dig at oplade ved blot at placere din enhed – for eksempel din smartphone - på den runde overflade.

Når den blå indikatorlampe lyser, lader enheden. Nemt og hurtigt!

KØB CHARGE ONE

Er konfirmanden ikke til høretelefoner? Så har vi heldigvis også et bredt udvalg af både store og små højttalere med den velkendte, stærke MIIEGO lyd. Se alle vores højttalere her.