Fars dag er d. 5. juni, og når datoen nærmer sig, starter også jagten på den helt rigtige fars dags gave.  

En jagt, der ikke altid er let. Du kender det måske godt. Følelsen af opgivelse, der indtræffer, når du forgæves har ledt efter gaven til manden, der har alt – og stadig kun er kommet frem til strømper eller lange underbukser som valgmuligheder.  

Og helt ærligt – kunne det ikke være fedt for en gangs skyld at give noget andet end specialøl eller en bog? 

Hvis din far er aktiv, er vild med natur og har en forkærlighed for god lyd, så ved vi lige præcis, hvad du skal give ham i gave til fars dag. Han skal da have god, funktionel lyd! 

For med den gave kommer gode oplevelser – og dét er det bedste, man kan give en far. 

Men hvad skal det så lige præcis være? Er vi ude i over-ear høretelefoner? En solid højttaler? Eller måske de ultimative løbehøretelefoner?
Uanset hvad, guider vi dig her gennem forskellige gaver til fars dag, som vi er sikre på, at enhver far ville elske.  

 

GAVEN TIL HAM, DER ELSKER GOD LYD OG TRÆNING

Lever din far en aktiv livsstil med træning? Og er han typen, der elsker at kunne fyre op for sine yndlingsklassikere med dyb bas og knivskarp diskant? Så er den oplagte gave til fars dag et par BOOM-høretelefoner.   


BOOM

BOOM er en over-ear høretelefon med lækre, bløde ørepuder i PU-læder, som lukker tæt til ansigtet og giver en intens lydoplevelse. Netop lydoplevelsen har BOOM tidligere vundet adskillige priser for, bl.a. hos sundhedsmagasinet iFORM og på den kæmpemæssige sportsmesse ISPO. Når du giver din far et par BOOM, er der altså virkelig kælet for lyden.  

Udover at have virkelig god lyd, er BOOM-hovedtelefonen også lavet med funktionalitet og aktiv livsstil in mente. Dette gør den til en perfekt gave til fars dag, hvis din far også sætter pris på en god træning eller lange gåture i naturen med musik eller en lydbog.  

BOOM tåler sved og vand, og ørepuderne kan nemt kan drejes af og udskiftes med et par sportsørepuder i mesh, når den står på træning. Og så holder høretelefonen strøm i op til 36 timer på blot en enkelt opladning.  

En fantastisk gave til din aktive far!

BOOM Titanium
 

BOOM ANC

Vil du skrue forkælelsen et ekstra niveau op? Så kommer MIIEGOs BOOM-høretelefon også i en udgave med active noise cancellation. En lækkert feature, der gør det muligt at lukke verden helt ude og holde koncentrationen hundrede procent. BOOM ANC har, foruden den aktive støjreduktion, det samme lækre design som BOOM og kommer desuden også med BOOMs smarte og funktionelle features.  

GIV DIN FAR GOD LYD, DER NEMT KAN TAGES MED

For nogen vil den bedste gave til fars dag ikke være et par høretelefoner, men i stedet en højttaler. Måske din far nyder at høre en podcast, når han ordner ting i haven? Eller er glad for at kunne sætte musik på, når han har gæster på besøg på terrassen? 
Eller er han en af dem, der ville fryde sig over at kunne tage en god højttaler med og spille op, når hans oldboys fodboldhold skal træne? 


MIIBLASTER GO

Hvis du kan nikke genkendende til bare et af de scenarier, er MiiBLASTER-højttaleren en fremragende gave til fars dag. MiiBLASTERen er udviklet særligt til aktivt liv og med fokus på et flot og stilrent design. Højttaleren er IPX5-certificeret, hvilket betyder, at den er regn-og vandafvisende. Dette er med til at gøre den helt ideel at bruge udendørs på trods af det ofte vekslende danske vejr.  

Nu tænker du måske: ”Men er det ikke besværligt at slæbe en højttaler med sig alle vegne?”. Ikke med MIIEGOs MiiBLASTER GO. Dens design indebærer nemlig et behageligt håndtag, som gør den utroligt nem at tage med på farten. 

Din far kan altså roligt tage sin MiiBLASTER GO med i haven, på boldbanen, eller når der skal spilles op til fest.   

MiiBLASTER

GIV DIN LØBEHUNGRENDE FAR BEVÆGELSESFRIHED I TOPKLASSE

Er din far en vaskeægte løbetosse? Måske han bruger løb til at slappe af i hverdagen eller komme ud og få frisk luft? Den perfekte gave til en løbetosse er selvfølgelig fede, funktionelle høretelefoner, der kan følge ham på alle hans løbeture. Her er MiiBUDS ACTION II et indlysende bud.  


MIIBUDS ACTION II

MiiBUDS ACTION II er trådløse in-ear høretelefoner, der tidligere har vundet store tests i bl.a. det internationale magasin RUNNER’S WORLD. At høretelefonerne er trådløse, er særligt vigtigt for løbere. For trådløse høretelefoner sikrer, at man som løber ikke hænger fast i hverken buske eller træer, når man løber i naturen – og så giver de fuld bevægelsesfrihed. 

MiiBUDS ACTION II er også en sikker vinder til fars dag, fordi de kommer med hele fire sæt ørepropper. Et par i formbart og blødt memory foam og tre par af silikone i tre forskellige størrelser. 

Hvis du giver din far MiiBUDS ACTION II i gave, skal du altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du har fundet det helt rigtige fit til hans ører.  

Foruden dette er MiiBUDS ACTION II IPX6-certificeret, hvilket betyder at høretelefonerne er vandtætte, så de roligt kan tages med på løbeture i naturen eller til svedige træninger.
Derudover kommer MiiBUDS ACTION II med eget opladeretui, og tilsammen giver de op til 90 timers spilletid på en enkelt opladning af etuiet. 

MiiBUDS ACTION II

DEN SMARTE GADGET, DIN FAR VIL ELSKE

Kender vi ikke alle sammen en far, der elsker gadgets og nye smarte ting? 

Hvis det er din far, så har vi en lækker gave, der er til at betale for alle.  


CHARGE ONE

Den smarte trådløse oplader CHARGE ONE er til ham, der gerne vil kunne oplade sin telefon og tage den med sig i et snuptag, uden at hive både oplader og stikdåse halvt ud af væggen. 

Sæt CHARGE ONE til en USB-port i din computer eller via det medfølgende USB Type-C kabel. Herefter skal du blot lægge din telefon på den runde flade. Når CHARGE ONE lyser blåt, ved du at telefonen oplader. 

Endnu mere smart er det, at du ikke kun kan oplade din telefon på CHARGE ONE, men stort set alle trådløse enheder – såsom dit MiiBUDS ACTION II-etui.  

Derudover er CHARGE ONE simpel og stilren, så den ikke stikker ud i indretningen, men i stedet pryder hjemmet.  

CHARGE ONE