Fars dag er d. 5. juni, og når datoen nærmer sig, starter også jagten på den helt rigtige fars dags gave.  

En jagt, der ikke altid er let. Du kender det måske godt. Følelsen af opgivelse, der indtræffer, når du forgæves har ledt efter gaven til manden, der har alt – og stadig kun er kommet frem til strømper eller lange underbukser som valgmuligheder.  

Og helt ærligt – kunne det ikke være fedt for en gangs skyld at give noget andet end specialøl eller en bog? 

Hvis din far er aktiv, er vild med natur og har en forkærlighed for god lyd, så ved vi lige præcis, hvad du skal give ham i gave til Fars dag. Han skal da have god, funktionel lyd! 

For med den gave kommer gode oplevelser – og dét er det bedste, man kan give en far.

Men hvad skal det så lige præcis være? Er vi ude i over-ear høretelefoner? En solid højttaler? Eller måske de ultimative løbehøretelefoner?
Uanset hvad, guider vi dig her gennem forskellige gaver til Fars dag, som vi er sikre på, at enhver far ville elske.  

 

GAVEN TIL HAM, DER ELSKER GOD LYD OG TRÆNING

Lever din far en aktiv livsstil med træning? Og er han typen, der elsker at kunne fyre op for sine yndlingsklassikere med dyb bas og knivskarp diskant? Så er den oplagte gave til Fars dag et par BOOM-høretelefoner.   


BOOM

BOOM er en over-ear høretelefon med lækre, bløde ørepuder i PU-læder, som lukker tæt til ansigtet og giver en intens lydoplevelse. Netop lydoplevelsen har BOOM tidligere vundet adskillige priser for, bl.a. hos sundhedsmagasinet iFORM og på den kæmpemæssige sportsmesse ISPO. Når du giver din far et par BOOM, er der altså virkelig kælet for lyden.  

Udover at have virkelig god lyd, er BOOM-hovedtelefonen også lavet med funktionalitet og aktiv livsstil in mente. Dette gør den til en perfekt gave til Fars dag, hvis din far også sætter pris på en god træning eller lange gåture i naturen med musik eller en lydbog.  

BOOM tåler sved og vand, og ørepuderne kan nemt kan drejes af og udskiftes med et par sportsørepuder i mesh, når den står på træning. Og så holder høretelefonen strøm i op til 36 timer på blot en enkelt opladning.  

En fantastisk gave til din aktive far!

BOOM Titanium
 

BOOM ANC

Vil du skrue forkælelsen et ekstra niveau op? Så kommer MIIEGOs BOOM-høretelefon også i en udgave med active noise cancellation. En lækkert feature, der gør det muligt at lukke verden helt ude og holde koncentrationen hundrede procent. BOOM ANC har, foruden den aktive støjreduktion, det samme lækre design som BOOM og kommer desuden også med BOOMs smarte og funktionelle features.  

God lyd til en hverdag på farten

Har din far en aktiv hverdag, hvor han tit er på farten? Hvis hans dag byder på både transport, arbejde og træning, er det helt oplagt at give ham et par høretelefoner, der kan bruges til alle dele af hverdagen.

Måske træner eller løber han på vej til eller fra arbejde? Har han meget transporttid, hvor han klarer dagens telefonopkald, eller vil nyde at kunne sætte sin yndlingspodcast på? Det kan også være, at han forsøder arbejdsdagen med lidt god musik.


MiiBUDS PLAY

Vores MiiBUDS PLAY er et par alsidige og lette in-ear høretelefoner, der netop er designet til en hverdag på farten. Med et lækkert, stilrent design passer de til både fritid, arbejde og løb/træning.

MiiBUDS PLAY er sved- og vandafvisende, og de har både ANC og ENC. Med ANC kan din far lukke omverdenen ude og øge sit fokus, mens ENC reducerer baggrundsstøj og øger opkaldskvaliteten.

Det medfølgende opladningsetui kan lade høretelefonerne op til 4,5 gange, og en fuld opladning giver op til 8 timers batteritid på høretelefonerne. Der er altså i alt op til 44 timers trådløs musik ad gangen, så han ikke skal bekymre sig om opladning. Hvis uheldet er ude, og han kommer afsted med et afladet etui, kan en fuld opladning klares på under en time.

Derudover har PLAY en hurtig opladningsfunktion, så med bare 5 minutters effektiv opladning i etuiet kan han få op til 2 timers musik igen. På den måde er din far altid sikret god lyd til hele dagen.

GIV DIN FAR GOD LYD, DER NEMT KAN TAGES MED

For nogen vil den bedste gave til Fars dag ikke være et par høretelefoner, men i stedet en højttaler. Måske din far nyder at høre en podcast, når han ordner ting i haven? Eller er glad for at kunne sætte musik på, når han har gæster på besøg på terrassen? 
Eller er han en af dem, der ville fryde sig over at kunne tage en god højttaler med og spille op, når hans oldboys fodboldhold skal træne? 


MIIBLASTER

Hvis du kan nikke genkendende til bare et af de scenarier, er MiiBLASTER-højttaleren en fremragende gave til Fars dag. MiiBLASTER er udviklet særligt til aktivt liv og med fokus på et flot og stilrent design. Højttaleren er IPX5-certificeret, hvilket betyder, at den er regn-og vandafvisende. Dette er med til at gøre den helt ideel at bruge udendørs på trods af det ofte vekslende danske vejr.  

Nu tænker du måske: ”Men er det ikke besværligt at slæbe en højttaler med sig alle vegne?”. Ikke med MiiBLASTER. Dens design indebærer nemlig et behageligt håndtag, som gør den utroligt nem at tage med på farten. 

Din far kan altså roligt tage sin MiiBLASTER med i haven, på boldbanen, eller når der skal spilles op til fest.   

MiiBLASTER

DEN SMARTE GADGET, DIN FAR VIL ELSKE

Kender vi ikke alle sammen en far, der elsker gadgets og nye smarte ting? 

Hvis det er din far, så har vi en lækker gave, der er til at betale for alle.  


CHARGE ONE

Den smarte trådløse oplader CHARGE ONE er til ham, der gerne vil kunne oplade sin telefon og tage den med sig i et snuptag, uden at hive både oplader og stikdåse halvt ud af væggen. 

Sæt CHARGE ONE til en USB-port i din computer eller via det medfølgende USB Type-C kabel. Herefter skal du blot lægge din telefon på den runde flade. Når CHARGE ONE lyser blåt, ved du at telefonen oplader. 

Endnu mere smart er det, at du ikke kun kan oplade din telefon på CHARGE ONE, men stort set alle trådløse enheder – såsom dit MiiBUDS ACTION II-etui.  

Derudover er CHARGE ONE simpel og stilren, så den ikke stikker ud i indretningen, men i stedet pryder hjemmet.  

CHARGE ONE